Amazon crearà 1.600 llocs de treball aquest any al conjunt de l'Estat

La nova contractació suposarà multiplicar per dos l'actual plantilla en aquest exercici.
Madrid .- Amazon crearà 1.600 llocs de treball indefinits al conjunt de l'estat espanyol, cosa que suposarà multiplicar per dos l'actual plantilla de 1.600 persones i arribar als 3.200 empleats a finals del present exercici, segons ha comunicat la companyia. La major part d'aquesta nova ocupació seran contractes per cobrir les necessitats dels centres logístics inaugurats a la tardor de l'any passat del Prat de Llobregat i Martorelles, tots dos a les comarques de Barcelona, i de la planta madrilenya de Getafe. Amazon va desembarcar a l'estat espanyol el 2010 i des d'aquell any acumula una inversió de 1.100 milions d'euros.

Mariangela Marseglia, directora general d'Amazon.es i Amazon.it, ha manifestat que la companyia està ''encantada'' de crear aquest any aquests 1.600 llocs de treball i ha recordat que les pimes que comercialitzen els seus productes a través dels centres d'Amazon ocupen a més de 10.000 treballadors arreu de l'estat espanyol.

Tot i no informar sobre la distribució geogràfica dels nous llos de treball que es crearan aquest any, Amazon assegura que una gran part d'aquesta ocupació servirà per cobrir les necessitats logístiques dels centres logístics obert la tardor passada al Prat de Llobregat, Martorelles i Getafe, així com també a les oficines corporatives ubicades a la capital de l'estat espanyol.

Amazon recorda que a l'abril d'aquest any va obrir a Barcelona el seu centre 'Seller Support Hub', un equip multilingüe dedicat a donar suport a pimes ubicades a França, Itàlia i a l'estat espanyol i que venen els seus productes a través d'Amazon.

En la nota, la companyia nord-americana comunica que en les pròximes setmanes obrirà a Barcelona el seu nou 'Tech Hub' focalitzat en la recerca i el desenvolupament de 'Machine Learning' on ''amb el temps'' preveu contractar més de 100 científics i enginyers de software.

ACN