Rescatats els 12 nens i l'entrenador atrapats a la cova de Tham Luang de Tailàndia

L'exèrcit tailandès confirma que els menors que encara eren dins "han sortit" i "estan segurs" després de més de dues setmanes sense poder sortir del punt on eren.
Brussel·les .- Els equips de rescat han aconseguit aquest dimarts treure els nens i l'entrenador atrapats a la cova al nord de Tailàndia, a Tham Luand, on eren des de feia més de dues setmanes. La unitat SEAL de l'armada tailandesa ha confirmat a la seva pàgina oficial de Facebook que tots 13 "han sortit de la cova i estan segurs", una operació que han qualificat de "miracle". Entre diumenge i dilluns un equip de submarinistes ja va aconseguir rescatar vuit dels nens. Així, els 4 menors que esperaven el seu torn per sortir, juntament amb l'adult que els acompanyava, el seu entrenador de futbol, han pogut finalment sortir la cova en el tercer dia de rescat.

Aquesta operació ha estat seguida amb gran expectació mediàtica arreu del món i diversos líders polítics com la primera ministra britànica Theresa May o la cancellera alemanya Angela Merkel ja han celebrat l'èxit del rescat a través de les xarxes socials.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar