Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera

Sònia Martínez, l’alcaldessa, destaca, un any més, la 68 Festa de la Vellesa a la Jonquera. L’homenatge s’emmarca dins dels actes de la Pentecosta, la festa petita del municipi.

Durant el primer cap de setmana de juny, la festa arribarà a la seva 68a edició. L’alcaldessa destaca la importància d’aquesta diada, comentant: “És, sens dubte, un acte emblemàtic que no s’ha de perdre mai, ja que es posa en relleu el treball, l’esforç i la dedicació de tota una vida”. Així, afegeix, “és un tribut més que merescut; la tasca de tota aquesta gent en la transmissió de la cultura i de les tradicions és vital dins de cada família”.

En els últims mesos, des del consistori s’ha estat treballant amb el Consell Comarcal, en el procés participatiu anomenat “+60 Alt Empordà - Propostes per a un envelliment actiu”. L’objectiu? Definir les polítiques i actuacions locals, per tal de millorar la qualitat de vida d’aquest col•lectiu. “Al llarg d’aquestes sessions, hem detectat tota una sèrie de necessitats, especialment aquelles que fan referència a la formació en noves tecnologies, una major i més diversa oferta d’activitats de lleure, així com la necessitat de disposar d’un espai de trobada que enforteixi la comunicació i la relació entre les persones grans de la nostra vila”.

Per tot això, des de l’ajuntament, l’objectiu és “seguir treballant aquests eixos, per tal que aquesta etapa serveixi per gaudir de totes aquelles activitats que, en la majoria dels casos, s’han hagut d’ajornar durant molts anys”.

Finalment, Sònia, en nom del consistori i del patronat, vol “agrair a totes les persones participants en aquest procés participatiu”, a més d’animar-les perquè “segueixin col•laborant dia rere dia; la seva implicació i constància fa que aquest projecte tingui sentit”. Acaba amb un “gràcies per la vostra implicació, amb ella el nostre municipi conserva els valors i els transmet a les generacions més joves”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar