Jordi Compte, regidor de l’oposició a l’Ajuntament de Palau-saverdera

Jordi Compte, regidor de l’oposició a l’Ajuntament de Palau-saverdera: “L’actual equip de govern ha volgut canviar coses només per dir que l’equip anterior ho feia malament, i el resultat no ha estat satisfactori”.

Com definiria la situació actual de Palau-saverdera?
Penso que ha fet un pas enrere en molts aspectes. L’actual equip de govern ha fet una bona feina en alguns temes, però ha volgut canviar coses que anaven bé, com el concurs de la piscina o del menjador escolar, per fer veure que no funcionaven. El resultat ha estat molt pitjor. Creiem que la percepció de la gent és que Palau no llueix com ho feia abans.

El seu partit, el PdeCAT, està a l’oposició en aquest mandat. Quina és la feina que poden portar a terme?
Estem a l’oposició, tot i haver guanyat les eleccions, perquè els dos altres grups ja havien fet un pacte. Nosaltres vam dir des del primer dia que faríem una oposició responsable, i ho hem fet. Hem votat a favor del que creiem que és una bona proposta per al poble, mentre que quan hem cregut que les coses no es feien prou bé hem votat en contra i hem avisat a l’equip de govern. Malauradament, moltes vegades no ens han fet cas i qui ho ha pagat ha estat el poble. La feina que pot fer l’oposició és molt limitada, però nosaltres sempre estem oberts a la gent. Si qualsevol persona ens demana alguna cosa, fem el possible per fer-ho arribar a l’equip de govern i defensar la posició de tothom.

Com valora la gestió que està fent l’actual equip de govern?
Crec que en molts temes s’ha volgut canviar només per dir que l’equip anterior ho feia malament, i el resultat no ha estat satisfactori. Per altra banda, estem en un moment on la majoria d’ajuntaments recuperen la gestió de serveis per tenir més control, i ens trobem que a Palau cada cop s’externalitzen més. Un altre tema que ja hem dit és que fan moltes coses cara a la galeria, amb grans anuncis, però després a l’hora de la veritat queden en un no res, o no és com ho havien dit.

En la seva opinió i en la dels seus companys de partit, què caldria canviar a Palau?
Creiem que s’ha de tornar a fer un ajuntament per la gent i que no calgui anar a fer pagaments fora del poble. Pensem que s’ha de tenir clar que Palau és un poble i que s’ha de gestionar com a tal, trepitjant el carrer i amb proximitat a tothom.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar