César González destaca la història, les dimensions i l’empenta del Bàsquet Vilafant

El Regidor d’Esports, que va assistir en la presentació dels 14 equips més l’escoleta, ens parla del present, passat i futur del club.

- Parla’ns una mica de la trajectòria del Club Bàsquet Vilafant:

Tal com passa en tots els clubs i projectes, sempre hi ha d’haver algú al darrere amb les idees i les ganes d’engegar-los. Parlo, per tant, d’en Carles Corretger, persona que, de forma molt encertada, fa 20 anys va engegar aquest projecte. La història no ha estat fàcil, especialment fins a l’any 2012, moment en què l’actual equip de govern desencalla i finalitza el nou Pavelló Municipal Joel González. Des de llavors, el bàsquet a Vilafant ha crescut de forma exponencial. 

- Què suposa el club de bàsquet per al poble?
És un club exemplar. A les pistes, és un rival molt digne i molt competitiu en les categories superiors. Tant quan es desplaça per jugar a camp contrari com quan juga a Vilafant mobilitza una gran massa social: aficionats i persones involucrades en la formació esportiva i en la transmissió dels valors propis de l’esport. 

- Quina relació hi ha entre consistori i club?
Una relació sempre viva, ja que, pel consistori, una de les prioritats sempre ha estat la formació esportiva i personal, tant dels joves com dels més petits del municipi. Així ho demostra, per exemple, el primer torneig U13 (categoria infantil) que es va celebrar aquest estiu passat al municipi, amb equips de renom i, per tant, amb promeses del bàsquet actual. Orgullosos d’haver vist el pavelló municipal ple a vessar i de la maduresa del club. 

- Què esperes per a la temporada actual?
No em centraria només en aquesta temporada, sinó que per les dimensions, història i empenta, pronostico un futur llarg i pròsper, sense descartar veure algun campió o figura de renom sorgit de les files del Bàsquet Vilafant.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar