Ferran Roquer, candidat de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament

És el primer candidat altempordanès a la llista encapçalada per Carles Puigdemont.

Què representa formar part de la llista del 21D?

Presentar-me com a representant del Partit Demòcrata (PDeCAT ) a les properes eleccions al Parlament i ser, a més, el primer candidat de la comarca de l’Alt Empordà a la llista de Junts per Catalunya, és un honor però al mateix temps una responsabilitat. Vull remarcar, a més, que la responsabilitat encara és més important quan participo en unes eleccions que han estat convocades després que el govern del país fos intervingut per l’Estat i quan tenim el legítim executiu català entre la presó i l’exili. 

Valora la rellevància d’aquestes eleccions.
És evident que el context actual condiciona totalment aquestes properes eleccions al Parlament de Catalunya. En qualsevol cas, però, no podem oblidar que a banda de gestionar la complexa situació política creada després del referèndum per a la independència, del passat 1 d’octubre, les forces polítiques que siguin elegides el 21 de desembre, i sobretot les que configurin una majoria parlamentària, també han de seguir gestionant el dia a dia del país i, sobretot, recuperar el temps perdut per la intervenció estatal i totes les conseqüències que ha tingut per a la nostra economia l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. 

Com definiries el partit?
Crec que la gent del Partit Demòcrata, l’antiga Convergència, som prou coneguts per una manera de fer les coses que connecta amb la majoria social del nostre país. En aquestes eleccions, ateses les circumstàncies excepcionals que vivim, hem ampliat el nostre espectre i s’han incorporat nombroses persones independents a les llistes electorals, configurant les candidatures de Junts per Catalunya. El nostre primer compromís passa pel restabliment del govern legítim i per reconduir el procés, juntament amb un impuls de l’economia, l’educació i el benestar de tots els ciutadans.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar