La festa de Pasqua d’Avinyonet de Puigventós homenatjarà a Mossèn Pep

Entrevistem a Juli Quesada, regidor de festes d’Avinyonet de Puigventós. El municipi viurà la festa de Pasqua els dies 1 i 2 d’abril amb diverses activitats socials i lúdiques per a tot el públic.

Quines activitats tindran lloc el diumenge 1 d’abril?

A les 9h es farà la 3a marxa de Pasqua “Ruta de les Pedres”. La trobada serà a les 8:45h a la Plaça Pous i Pagès. També s’impartirà un taller familiar “El racó de les paraules”, al migdia, a la biblioteca. A partir de les 13:30h començarà l’arrossada popular, a la Plaça Pintor Sibecas. Tot amenitzat pels cantautors Guillola i Pau. I a les deu de la nit hi haurà ball amb STOP’80, a la Plaça Pous i Pagès 

Es farà alguna activitat infantil?
Sí, a la Plaça Pous i Pagès es realitzarà un espectacle infantil “Les crispetes” i tot seguit un taller d’ous de Pasqua ”El jardí de Pasqua” a càrrec de FROGGIES. 

Hi ha alguna xerrada o exposició? 
Sí, a la Societat, es podrà contemplar la inauguració de l’exposició homenatge a Mossèn Pep.

Quin va ser el llegat de Mossèn Pep?
Durant 25 anys va ser rector de moltes parròquies, de Figueres i rodalies, es va implicar en els moviments socials de la comarca. El seu missatge arribava tant als creients com als agnòstics. Dibuixava en forma de cartell i acudit i, a través dels seus dibuixos, expressava el seu compromís amb els més desfavorits. 

Quina és la programació del diumenge?
A les 11:30h es podrà escoltar missa solemne i concert a càrrec de l’Orfeó de l’Empordà, a l’Ermita de Sta. Eugènia. Després, a l’Aplec de Santa Eugènia, es ballaran sardanes amb la Cobla Baix Empordà. A les 14h, es rendirà Homenatge a la gent gran, a la Societat, on es veurà una projecció Homenatge Mossèn Pep; a més, actuarà el grup de PlayBack del Casal de la Gent Gran de Figueres.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar