Mónica Lucena: 'treballem la interpretació a l’escenari, la tècnica vocal i la preparació psicològica per als càstings'

Entrevistem a la directora de l’escola de dansa i cant situada al carrer Puig Sacalm 11B de Roses, i també al carrer Empordà 22 de Figueres.

Quina ha sigut la teva trajectòria professional?

Vinc d'una família amb una gran inquietud artística i vaig començar aviat. Els meus inicis es van orientar cap a la dansa clàssica i moderna, i de seguida cap a la dansa espanyola i el flamenc. La meva inquietud artística em va portar, ben aviat, a explorar el món del cant i de la música, i a partir del moment en què em van seleccionar per al programa ”Lluvia de Estrellas”, em vaig introduir com a cantant en diferents formacions. Actualment soc cantant, ballarina i directora artística de l'Orquestra Costa Brava. Dirigeixo l'Escola de dansa de Mónica Lucena a Roses, on la meva màxima il·lusió se centra en la creació de futurs artistes, recolzada per un magnífic equip de professors.

Qui són els joves i nens que has preparat per al programa VOZ KIDS?
L’Aray, és el meu nebot i va participar a l’edició anterior; va quedar segon a la final i ara té una gran carrera per davant, té una agenda molt plena i està gaudint molt. Les nenes que van participar a l’últim programa, són la Maria i l’Edurne Rodríguez, ara tenen 11 anys; avui en dia, les segueixo preparant i estan fent el seu somni realitat gràcies a la implicació dels seus pares.

En què consisteix la seva metodologia de preparació per al cant?
Fem preparació de la veu per a programes televisius com LA VOZ i VOZ KIDS i per a formació professional. Juntament amb l’altra professora de ball, l’Anna Gratacós, treballem la interpretació a l’escenari, la tècnica vocal i la preparació psicològica per als càstings. Treballem amb la mainada amb il·lusió i gaudim tots perquè ens ho prenem com una diversió.

Com funciona el càsting de VOZ KIDS?
Es presenten unes 20.000 persones d’arreu d’Espanya; el primer càsting de Barcelona el passaran la meitat, després, al càsting de Madrid, escolliran a 150 persones de les quals quedaran 94 finalistes per fer les audicions. Finalment, entraran al programa entre 50 i 60 persones.

Què és el que més t'agrada de la teva professió?
La meva passió és cantar i ballar, és una vocació artística que vull compartir i ajudar a desenvolupar a totes aquelles persones que tinguin la mateixa vocació. M’agrada treure tot el potencial artístic, tot el talent de les persones, és a dir, crear artistes.

Contacte: telèfon: 626547281 | e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar