9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Economia

L'FMI preveu que l'economia espanyola creixi un 2% aquest any, vuit dècimes més que la mitjana de l'euro

FMIL'organisme internacional millora els pronòstics d'Espanya i revisa a la baixa els d'Alemanya, França i Itàlia.
L'economia espanyola creixerà un 2% l'any 2015, segons els pronòstics del Fons Monetari Internacional publicats aquest dimarts, i que suposen una millora de tres dècimes respecte a l'últim informe, del mes d'octubre, quan l'FMI preveia un creixement a Espanya de l'1,7%.

Espanya segueix liderant l'atur juvenil a la UE amb un 53,5% dels joves sense feina

AturLes xifres espanyoles doblen la mitjana d'aturats menors de 25 anys a la resta de la Unió, que se situa en el 21,9%.
Els joves a l'Estat espanyols són els que pateixen un atur més elevat a tota la Unió Europea, segons les dades de l'Eurostat publicades aquest dimecres. Un 53,5% dels menors de 25 anys a Espanya són aturats, una xifra que duplica de llarg la mitjana dels 28, que és del 21,9%, i la de l'Eurozona, que és del 23,9%.

L'Íbex 35 comença a remuntar i puja al 0,51%

Ibex35 El selectiu s'acosta als 10.000 punts després de perdre gairebé 500 punts en dos dies.
L'Íbex 35 ha començat a remuntar aquest dimecres després de perdre un 4,6% en dos dies i gairebé 500 punts. Aquest matí, ha arrencat en positiu situant-se al 0,51% i a prop dels 10.000 punts sense perdre de vista la situació d'alerta a Grècia.

L'Íbex 35 perd un altre 1,22% i cau per sota els 9.900 punts

Ibex 35Les accions de Repsol moderen el seu descens i els bancs continuen patint pèrdues tot i que menors que aquest dilluns.
L'Íbex 35 ha continuat la tendència baixista després de tancar la sessió de dilluns amb unes pèrdues del 3,45% i perdre els 10.000 punts i aquest dimarts ha sumat un nou descens, en aquest cas de l'1,22% i deixar l'índex selectiu en els 9.871 punts. Aquest dimarts els valors que més han perdut han estat FCC, amb un -3,42%, i IAG, que ahir va ser l'únic valor que va tancar en verd, amb un-3,03%. En canvi, Repsol, que ahir es va deixar més d'un 5%, aquest dimarts només ha baixat un 0,31%, mentre que les accions dels bancs, que ahir queien per sobre un 4%, han seguit baixant tot i que amb més moderació.

L'Íbex 35 cau un 3,45% i perd els 10.000 punts

IbexRepsol ha patit un descens del 5,84% i els bancs s'hi han deixat més d'un 4%.
L'Íbex 35 ha perdut en la sessió d'aquest dilluns un 3,45% i ha caigut per sota els 10.000 punts, fins a situar-se en els 9.977, com a conseqüència de la incertesa que es viu a Grècia i el descens de la caiguda del preu del petroli.

La inflació tanca l'any amb un signe negatiu de l'1,1% i acumula sis mesos seguits de caigudes

IPCEl comportament a la baixa del petroli fa que els preus també disminueixen el desembre en sis dècimes en relació amb el novembre cosa que no passava en aquest mes des de l'any 2008.
Els preus del petroli i els seus derivats a la baixa han facilitat que la taxa anual de la inflació d'aquest mes desembre s'hagi situat en el -1,1%, segons l'indicador avançat de l'Institut d'Estadística espanyol publicat aquest dimarts.

L'economia espanyola creix un 0,6% al quart trimestre i fixa una taxa anual del PIB de l'1,9%, segons el Banc d'Espanya

EconomiaEl regulador assegura que la ''fortalesa'' demanda interna segueix sent el motor de la recuperació.
El Banc d'Espanya ha assegurat que l'economia espanyola creix un 0,6% a l'últim trimestre de l'any i ha fixat la taxa anual del PIB en l'1,9%. El regulador assegura que la ''fortalesa'' de la demanda interna segueix sent el motor de la recuperació que compensa la contribució ''lleugerament negativa'' de la demanda externa.

Les empreses que paralitzin la seva activitat per una catàstrofe no hauran de pagar quotes a la Seguretat Social

La mesura, aprovada pel Consell de Ministres, estableix que l'empresa haurà de mantenir el 100% dels treballadors afectats.
El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres que les empreses que mantinguin l'ocupació després de veure interrompuda la seva activitat per causes de força major no hauran de pagar les quotes a la Seguretat Social durant un any, prorrogable a un altre. La mesura estableix que les empreses estaran eximides de les quotes empresarials quan s'apliquin suspensions de contracte o reduccions de jornada enlloc d'acomiadaments i que hauran de de mantenir el 100% dels treballadors afectats durant un any un cop finalitzades aquestes suspensions o reduccions.

El govern espanyol dóna llum verda a l'ajuda de 426 euros per aturats a llarga durada

Fatima BañezBáñez remarca que els beneficiaris hauran d'acceptar les ofertes de treball o cursos de formació que se'ls proposin mentre rebin la subvenció.
El consell de ministres ha donat llum verda aquest divendres a l'ajuda de 426 euros mensuals (80% de l'IPREM) destinada a aturats de llarga durada, majors de 45 anys i amb càrregues familiars. Els qui s'acullin a la prestació, que és fruit d'un acord entre l'executiu de Rajoy i els sindicats, ho podran fer durant un màxim de sis mesos, malgrat que la mesura estarà activa durant 15 mesos, és a dir, fins al març del 2016.

Pàgina 1 de 31

Las ovejas no pierden el tren

Las ovejas no pierden el tren

(Las ovejas no pierden el tren)

Estrena: 30-01-2015

Luisa i Alberto s'han vist abocats a anar-se a viu...

Llegiu-ne més...
Descifrando Enigma

Descifrando Enigma

(The imitation game)

Sinopsi

Durant l'hivern de 1952, les autoritats britàniques van entrar a la llar ...

Llegiu-ne més...