9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

dimecres, 01 abril

Últ. Noticies:11:42:06 AM GMT

Economia

L'euríbor tanca el març amb un tipus del 0,213% i acumula vuit mesos consecutius de rècords a la baixa

Les famílies que hagin de revisar la quota de la hipoteca en base a les dades d'aquest mes es podran estalviar més de 250 euros a l'any.
L'euríbor del març tancarà amb un tipus del 0,213% cosa que suposa un nou rècord històric a la baixa d'aquest indicador i és el vuitè mínim consecutiu que acumula aquest índex de referència, el més utilitzat a l'hora de signar hipoteques per la compra d'un habitatge. L'euríbor acumula 11 mesos seguits de descensos, en concret des del maig del 2014. Per una hipoteca tipus de 125.000 euros, amb un període d'amortització a 25 anys i un tipus d'interès de l'euríbor i un diferencial bancari de l'1,5% que s'hagi de revisar en base al comportament de l'euríbor d'aquest mes de març l'estalvi per una família pot ser d'uns 22 euros al mes o uns 264 euros a l'any.

Andorra crearà un 'banc dolent' amb els diners provinents de negocis il·lícits de BPA i un 'banc bo' amb els lícits

L'entitat es veu obligada a presentar un procés concursal i demana al jutge la continuïtat de l'activat.
El govern d'Andorra ha avançat alguns detalls sobre la llei de reestructuració i resolució bancàries que està preparant per donar sortida a la crisi de BPA i que espera aprovar la setmana vinent. Concretament, es crearà un 'banc dolent' amb els diners provinents de negocis il·lícits i un 'banc bo' amb els lícits, a més d'una agència per a la resolució i reestructuració bancària que gestionarà una "sortida ordenada" per a l'entitat. Mentre no s'aprova la normativa, el cas BPA es regeix per la llei concursal i els administradors han hagut de presentar un procediment d'arranjament judicial (un procés concursal) i han demanat al jutge la continuïtat de l'activitat.

El jutge declara el concurs de creditors de Banc Madrid i inicia la liquidació de l'entitat

El magistrat diu que el "pànic" arran de les investigacions va provocar la fuga de 124 milions d'euros en tres dies.
El jutge del Mercantil número 1 de Madrid, Carlos Nieto Delgado, ha declarat el concurs de creditors del Banc Madrid, un cop el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) li va comunicar la setmana passada que no tenia intenció de rescatar l'entitat. En una interlocutòria que ha fet pública aquest dimecres, assegura que el "pànic" i la "desconfiança" generades arran de les investigacions de les autoritats nord-americanes i espanyoles va "provocar" una fuga de capitals de 124 milions d'euros en només tres dies, entre el 10 i el 13 de març.

La banca impulsa l'Ibex 35 fins els 11.400 punts, un màxim que no es veia des de l'abril del 2010

El Banc Sabadell registra una de les pujades més important de la jornada amb una rendibilitat del 4,48% després d'anunciar la compra de l'entitat britànica TSB.
L'Ibex 35 ha viscut una jornada plena de número verds liderada pel bon comportament dels valors bancaris i especialment per la bona acollida que ha tingut entre els inversors la decisió de Banc Sabadell de comprar el sisè banc britànic TSB. L'Ibex 35 ha tancat la jornada amb 11.419,60 punts, un màxim que no es veia des de l'abril del 2010. Els títols de Banc Sabadell, amb un increment de la rendibilitat del 4,48%, han liderat una de les pujades més important que han estat generalitzades a tots els valors però especialment els bancaris.

Els contribuents podran presentar la declaració de renda 2014 a partir del 7 d'abril

És l'única data per a l'inici de la presentació tant d'esborranys com de declaracions presentades amb el programa d'ajuda PADRE.
L'Agència Tributària obrirà el pròxim 7 d'abril, una setmana més tard de l'habitual, el termini per presentar per via telemàtica la declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i del Patrimoni de l'exercici 2014. Aquesta serà l'única data per a l'inici de la presentació tant d'esborranys com de declaracions presentades amb el programa d'ajuda PADRE i equivalents a través de la seu electrònica de l'Agència Tributària. L'ordre ministerial per la qual s'aproven els models de declaració dels dos impostos s'ha publicat aquest dijous al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Les multinacionals que facturin més de 750 milions d'euros hauran de donar informació sobre els beneficis a Hisenda

L'executiu espanyol vol evitar que utilitzin filials per cotitzar a altres països.
El secretari d'Estat d'Hisenda, Miguel Ferre, ha anunciat aquest dimecres que les empreses multinacionals que facturin més de 750 milions d'euros bruts hauran d'incloure a les seves declaracions de l'Impost de Societats del 2016 informació sobre les seves vendes, beneficis i impostos pagats. L'objectiu del govern espanyol, segons ha explicat, és estrènyer el control per evitar que tributin a altres països a través de les seves filials. També s'ampliaran les facultats de la inspecció de l'Agència Tributària, que fins ara només pot accedir a la comptabilitat en un procediment obert expressament, i s'establirà un règim sancionador en cas d'incompliment de la informació.

Un jutge denega la sol·licitud de concurs de creditors de Banc Madrid i deixa el futur de l'entitat a mans del FROB

Membres de l'Agència Tributària recullen documentació a la seu central del banc.
El jutjat Mercantil número 1 de Madrid ha emès aquest dimarts una resolució on denega la sol·licitud de concurs de creditors de Banc Madrid i deixa el futur de l'entitat a mans del FROB, que ara disposa de 14 dies per decidir si liquida el banc o bé si el rescata. La presidenta de la CNMV, Elvira Rodríguez, ha apuntat aquest dimarts que s'han produït retirades de prop de 40 milions d'euros des que es va intervenir la seva matriu, BPA, tot i que ha afirmat que això no suposa un problema de solvència. Membres de l'Agència Tributària recullen documentació aquest dimarts a la seu en el marc de les investigacions que van iniciar fa quatre dies. En total, són 62.000 les persones afectades per la suspensió.

El deute públic espanyol repunta al gener 50.000 milions en un any i ja suposa prop del 98% del PIB

El 72% de l'endeutament de l'Estat és a llarg termini.
L'endeutament de l'estat espanyol es va situar al gener d'aquest any en 1,035 bilions d'euros, cosa que suposa el 97,8% del PIB espanyol publicat per l'Institut d'Estadística espanyol el 26 de febrer passat situat en 1,058 bilions d'euros. Les dades indiquen que el volum de deute repunta en 1.617 milions d'euros en relació amb el desembre del 2014 i en 50.352 milions més que el gener de l'any passat, amb un augment percentual en termes anuals dels 5,11%.

Banco Madrid presenta concurs de creditors i suspèn l'operativa ordinària empès per les "importants retirades de fons"

Banc MadridMolts clients han tret els diners després de la investigació oberta a la seva matriu BPA per presumpta col·laboració en blanqueig de capitals.
Els nous administradors de Banco Madrid, designats pel Banc d'Espanya, han decidit sol·licitar el concurs voluntari de creditors i suspendre l'operativa ordinària de l'entitat financera mentre no es pronunciï el jutge que gestioni el procés concursal.

Pàgina 1 de 34

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es co...

Llegiu-ne més...
El nuevo exótico Hotel Marigold

El nuevo exótico Hotel Marigold

(The second best exotic Marigold Hotel)

Sinopsi

El nou exòtic Hotel Marigold és el somni expansionista...

Llegiu-ne més...