L'equip del Club d'Escacs Alt Empordà de La Cate queda Subcampió d'Espanya

Del 2 al 6 de desembre s'ha celebrat a l'hotel BALI de Benidorm, la X COPA DE ESPAÑA PER EQUIPS SUB-18.

Oriol Caner regatista del GEN Roses participa al Campionat d'Espanya de Laser 4.7

Aquest pont, el regatista del GEN Roses Oriol Caner ha participat al Campionat d'Espanya de Laser 4.7 que s'ha celebra't del dia 5 al 8 de desembre a la costa de Cambrils.

Windoor assoleix 5 medalles en la competició de Vol Indoor Internacional 'Fighters' celebrada a Bahrain

Els equips de Windoor s'han endut 3 ors en la categoria absoluta de vol relatiu FS-AAA i en les de dinàmic, D2Way i D4Way. També han aconseguit 2 plates en les categories D2Way i Solo Speed.

Otmane Btaimi i Carmen Rodriguez guanyadors de la segona edició de la Mitja de Figueres

L'atleta Otmane Btaimi, originari de Fes, ha estat el guanyador de la segona edició de la Mitja de Figueres havent aturat el crono a 1:10:39. El segon lloc del podium l'ha ocupat el vigent campió de Mitja Marató de Catalunya 2017, el marroquí Radouane Nour i en tercer lloc Ali Benhmbarka de Rabat.

 Reconeixement dels Mèrits Esportius 2017 de Castelló d’Empúries

El passat divendres 1 de desembre va tenir lloc a la sala gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, la cerimònia de reconeixement dels mèrits esportius a aquells esportistes, persones i equips del municipi destacats en l’àmbit de l’activitat física i l’esport durant la temporada 2017.

Jornada 11 CB Escolàpies

El Sènior Masculí guanya en un partit fred on els locals, tot i no acabar d’acomodar-se al joc del combinat gironí, van saber guanyar a base de constància i esforç.

La Mitja de Figueres, més integradora que mai

La II edició de La Mitja de Figueres que tindrà lloc el proper 3 de desembre, i que passa per Vilabertran, Peralada i Cabanes, coincideix aquest any amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per aquest motiu, l’Associació Mitja Marató Figueres, entitat sense ànim de lucre nascuda fa 2 anys, s’ha sensibilitzat amb aquest col·lectiu i dóna la possibilitat de participar a persones amb cadira de rodes.

El regatista Mario Font soci del Club GEN Roses participa a la regata ARC Plus

La regata es va iniciar el dia 5 de novembre des del Moll Esportiu de les Palmes de Gran Canaria amb destí a Santa Lucía incloent una escala prèvia a Cabo Verde.

Nova activitat de marxa nòrdica al passeig de Roses, tots els divendres

Dipsalut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i del Pla d’Activitat Física Esport i Salut de la Generalitat, organitza a partir d’aquesta setmana una activitat de dinamització dels Itineraris Saludables de Roses, consistent en una marxa nòrdica pel passeig Marítim de la població. L’activitat tindrà lloc tots els divendres, a les 8 del matí.