Sisena ronda amb molts empats donen com a resultat pocs canvis al capdavant de l’Obert de Figueres

Una sisena ronda amb 5 taules en els primers 5 taulers ha fet que hi hagi pocs canvis al capdavant de la classificació de l’Obert Internacional de Figueres.

Gran participació en la 22ª edició del concurs de pesca 'Trofeu Ajuntament de Llançà'

Les condicions meteorològiques han respectat la data en que estava prevista la celebració de la vint-i-dosena edició del concurs de pesca lliure per equips "Trofeu Ajuntament de Llançà", organitzat pel Club Nàutic Llançà.

Llançà ja té preparada la tercera Aquatló solidària per parelles

El proper dissabte 19 d’agost tindrà lloc a Llançà la tercera edició de l’Aquatló Solidària per parelles.

Les sortides de Trail Running a Llançà, un clàssic de l’estiu

9 rutes, 100 km, 5.000 metres de Desnivell positiu, 2 espais naturals (P.N Cap de Creus i P.N.I.N de l’Albera) i 6 municipis... Aquestes son algunes dades que resumeixen les sortides de trail running que han proposat, per cinquè estiu consecutiu, la secció de Trail de l’Unió Excursionista Llançanenca; Tramuntanya amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de Llançà del consistori.

La natació en aigües obertes es converteix en una de les principals apostes d’aquest estiu a Llançà

Com ve essent habitual en aquests darrers anys, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà proposa un estiu amb una proposta de 500 activitats diverses i orientades a tots els públics, especialment les famílies i als amants dels esports outdoor.

Nova iniciativa del Club Nàutic Llançà

El Club Nàutic Llançà posa a disposició dels seus clients arribats per mar un vehicle elèctric tipus “buggie”.

Obertes les inscripcions per participar a les Travessies de natació de Roses 2017

S’apropa la Festa Major de Roses i, amb ella, les tradicionals travessies de natació: Travessia Local de Natació, Mini Travessia i Travessia al Port de Roses. El període d’inscripcions per a participar en aquest esdeveniment esportiu ja estan obertes.

Comencen les regates del Tour de França a Vela a la Badia de Roses

Després d’una primera part del Tour de França a Vela molt intensa pel Mar del Nord i l’Atlàntic, les 29 tripulacions participants en l’edició d’enguany van poder gaudir ahir d’un dia de descans a Roses.

La 3era edició de la Travessia de la Verge del Carme de Llançà es consolida amb més de 250 participants

El passat divendres 14 de juliol va tenir lloc la tercera edició de la travessia de la Verge del Carme organitzada pel club local llançanenc; Tintoreres Swimming Club amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà.