Gran participació en la 22ª edició del concurs de pesca 'Trofeu Ajuntament de Llançà'

Les condicions meteorològiques han respectat la data en que estava prevista la celebració de la vint-i-dosena edició del concurs de pesca lliure per equips "Trofeu Ajuntament de Llançà", organitzat pel Club Nàutic Llançà.

Els disset equips inscrits a la tradicional activitat del club llançanenc del primer dissabte d'agost, s'han trobat a les instal·lacions del bar-restaurant TresVents del C.N. Llançà, a les set e matí, per a gaudir de l'esmorzar ofert pel club i agafar forces per a emprendre e matí de competició.

A les vuit el matí, després d'escoltar les últimes instruccions donades per l'organització, les disset embarcacions han sortit del port de Llançà, per adreçar-se a la zona de pesca.

A la una del migdia, hora límit per acabar la competició, els vaixells participants han anat lliurant les captures als membres del club. I poc després els concursants i els representants del club, s'han reunit a la nau de la zona esportiva per a realitzar la mesura i pesada que ha donat lloc a la classificació.

El Club Nàutic Llançà ha lliurat el peix capturat a l'Asil Vilallonga de Figueres.

Per acabar els participants i organització han brindat amb cava al temps que s'ha procedit al lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada categoria:

Categoria A: El major nombre d'espècies capturades
Categoria B: la peça capturada de més pes
Categoria C: la peça capturada de major llargada

El lliurament ha anat a càrrec del vicepresident i del tresorer del Club Nàutic Llançà, acompanyats del regidor d'esports de l'ajuntament de Llançà.

Com ja es tradició, a més dels trofeus corresponents, cedits per l'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ, s'ha comptat amb regals de l'àmbit pesquer-esportiu per als guanyadors del concurs, cedits al club per les botigues nàutiques de Llançà "CASA DE PESCA EDUARD", "SEMPRECALMA", i "NAUTIC'S" i el sorteig d'una embarcació neumàtica auxiliar amb un motor fora borda - cedits per "NÀUTICA JUANOLA" - entre els participants que no hagin estat guanyadors del mateix en les darreres cinc edicions.

El guanyador del sorteig i, per tant de l'embarcació neumàtica auxiliar equipada amb un motor fora borda, ha estat Jaume Machado. de l'embarcació Cannaca II. A continuació imatges del sorteig i del moment del lliurament en presència del regidor de Llançà, del vicepresident i del tresorer del club i el representant de Nàutica Juanola.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar