La cinquena edició d’Empuriabrava Sports mobilitza més de quatre mil turistes i residents a la platja d’Empuriabrava

El mes de juliol es va encetar la temporada Empuriabrava Sports amb una de les novetats el I Beach Waterpolo que es va celebrar a la platja petita; i amb una nova edició de la festa urbana a un passeig marítim totalment reformat. Empuriabrava Sports es consolida en una edició especial marcada per la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava.

No obstant, no fou fins el dilluns 17 de juliol, que enmig de les festes del Carme, i amb una platja repleta de nens i nenes dels casals de Castelló d’Empúries s’engegaria la temporada d’activitats diàries Empuriabrava Sports que conclouria el passat divendres 25 d’agost.

Durant aquests dos mesos, més de 4.000 persones de totes les edats han pogut gaudir d’activitats esportives a la platja gran d’Empuriabrava de forma gratuïta.

D’aquesta edició cal destacar les activitats gratuïtes de fitness (zumba, ioga i tai-txí) i els torneigs esportius a les tardes que segueixen creixent i millorant, però especialment els torneigs nocturns coorganitzats amb entitats esportives com ara el rugbi platja amb el Club Rugbi Alt Empordà i el futbol platja amb el Club Futbol Empuriabrava Castelló que en les seves tercera i segona edició respectivament es consoliden en el mapa de torneigs de la Costa Brava en les seves corresponents disciplines. Tanmateix, els torneigs nocturns locals de volei platja han seguit augmentant la seva participació i cridant a la participació de turistes i jugadors d’arreu de Catalunya.

Finalment, fer un especial èmfasi al fet que Empuriabrava Sports en el marc de la celebració dels 50 anys ha tingut l’oportunitat de ser la seu de les finals del campionat de Catalunya de volei platja Vichy Catalan Volei Tour el passat cap de setmana 2 i 3 de setembre a la platja d’Empuriabrava aportant un gran espectable i molt de nivell al públic que es va apropar a la platja.

D’aquesta cinquena edició, cal agrair la col·laboració a les entitats Arcadia Workout, Trikers, Scooters Hunk Crew, Club Waterpolo Figueres, Rugby Alt Empordà i Club Futbol Empuriabrava Castelló; i destacar molt especialment les col·laboracions amb les discoteques Passarel·la i Soho i amb el parc aquàtic Aquabrava, que han repartit premis i han ajudat a dinamitzar els torneigs gratuïts de volei platja i bàsquet 3×3; i als establiments locals Restaurant el Churrasco, Síkim lounge bar, restaurant Pollo Pollo, Wave Club by Windoor, Hotels Xon’s Platja i Supermercats Montserrat que amb els seus premis han contribuït a que Empuriabrava Sports hagi tornat a ser un èxit.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar