VI Campionat Solidari Pesca bonítol pro-Fundació Pesca Contra el Càncer

Més participants, més solidaritat al VI Campionat Social de Pesca de Bonítol pro-Fundació Roses Contra el Càncer al GEN Roses / Club Pesca Costa Brava amb una participació que aquest any s'ha tornat a superar.

Amb més de 35 embarcacions i pràcticament un centenar de pescadors, el VI Campionat Social Pesca Bonítol ha acabat amb un total de 41 Kg de Bonítol capturat, 37,6 Kg d'altres espècies i una peça grossa de més de 6 Kg. A Més família i amics també han participat al dinar de germanor, també solidari per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

La Jornada, iniciada abans de les 7 del matí amb la reunió dels participants i embarcacions, han esmorzat tot escoltant les últimes indicacions de l'organització. Posteriorment, s'han reunit a la bocana del Port de Roses on s'ha donat el tret de sortida per a la jornada de pesca que acabaria a les 13h00 amb el pesatge de les captures i el dinar de germanor. De diversos participants, els millors moments han estat a primera hora, on s'han tret captures de les més valorades i cap a les 12h00 quan els bonítols han fet acte de presència i diversos participants han aconseguit peces amb molt bona puntuació.

La peça grossa, que ha estat capturada per l'embarcació ALBA ha estat un impressionant Déntol de més de 6 Kg, que els ha permès juntament amb altres captures, pujar a un podi encapçalat, un any més, pel BOQUE, amb més d'onze kilograms de bonítols capturats. El podi general l'ha tancat l'embarcació CLARA amb més de 5 kilograms de Bonítol. Cal destacar també el guanyador del premi ecològic (embarcacions sense més propulsió que la vela i els pedals / rems) que se l'ha emportat en Christian W i el seu kayak amb un bonítol de més d'un kilogram.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar