Jornada 2 CB Escolàpies

Jornada on els equips més grans de la casa han començat a arrancar les seves competicions.

El Sènior Masculí guanya còmodament el seu matx en un partit on els vermells, gràcies al seu encert i posen terra , imposen un sever correctiu a un equip marcat per les baixes. Destacar el debut i bon paper dels júniors Pol Aznar (ja va debutar la temporada anterior), Marc Torres, Gerard Mallol i Ferran Heras, que han contribuït i s’han implicat en tot el partit.

El Sènior Femení guanya en el debut a casa en un partit on les vermelles van saber marcar el ritme davant d’un equip molt més jove i inexperimentat. Bon debut també de les júniors Marina Joher, Joana Teixidor Anna Pujulà i Sofía Kontos.

El Sots-25 Masculí juga per primera vegada a casa i debuta amb victòria en un partit on si bé els visitants van començar imposant el seu ritme, els vermells es van anar refent i van donar la volta al marcador gràcies al molt bon ritme ofensiu.

Per últim, el Júnior Femení va perdre en el primer partit de la categoria contra un rival més fort físicament, però en què les vermelles no van deixar de donar la cara fins que el cansamenti l’excés de faltes va acabar condicionant el matx.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar