2 equips dels Tramuntanya Llançà participaran a la nova edició de l'Oncotrail

El proper dissabte 7 d'octubre tindrà lloc una nova edició de l'Oncotrail, una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores i sempre han de córrer 4 persones del mateix equip.

Repetint l'experiència de l'any passat, la secció de Trailrunning de l'Unió Excursionista Llançanenca, "Tramuntanya" tornarà a participar amb 2 equips. Per tal de participar en aquesta activitat, els 2 equips han fet una donació de 2.600€.

Aquesta important suma de diners és gràcies als nombrosos espònsors que han contribuit amb cada equip. Per tal de correspondre amb aquestes aportacions, els Tramuntanya correran l'oncotrail amb una samarreta especial per l'ocasió, la qual ha estat finançada per l'Ajuntament de Llançà, i on apareixen tots els logos de les empreses que han col·laborat amb la causa.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar