Otmane Btaimi i Carmen Rodriguez guanyadors de la segona edició de la Mitja de Figueres

L'atleta Otmane Btaimi, originari de Fes, ha estat el guanyador de la segona edició de la Mitja de Figueres havent aturat el crono a 1:10:39. El segon lloc del podium l'ha ocupat el vigent campió de Mitja Marató de Catalunya 2017, el marroquí Radouane Nour i en tercer lloc Ali Benhmbarka de Rabat.

En la categoria femenina l'atleta de la Sansi i campiona d'aquatló de Catalunya, Carmen Rodriguez, s'ha alçat amb la victòria final amb un temps de 1:28:04 i ha repetit així el triomf de l'any passat. Ella mateixa s'ha endut el premi a l'anomenat #kmllançat.

L'esdeveniment esportiu ha comptat amb la presència de Pablo Villalobos, campió d'Espanya de Marató 2017, i del periodista esportiu Sebas Guim. Les 3 curses: la Menuda, la 10km i la Mitja, han crescut prop d'un 50% en nombre d'inscrits respecte la primera edició arribant prop dels 1.300. Aquest any, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, s'ha convidat a participants amb cadira de rodes i a l'entitat Egoismo Positivo que treballa per a integrar-les.

Més info: www.mitjafigueres.org

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar