El Figueres 'A' perd 8 a 2 enfront el SCC Sabadell a la segona ronda de Divisió d'Honor

A la segona ronda del grup “A” de Divisió d’Honor el Figueres va perdre per un resultat de 8 a 2 en el seu desplaçament a Sabadell. El Colon Sabadell, juntament amb l’Escola d’Escacs de Barcelona –proper rival-, són els dos equips més potents d’aquest grup.

Les partides varen ser molt lluitades i el Figueres podia haver aconseguit algun punt més com el de Lluís Parals, que tenia una posició favorable. Les diferències d’ELO en tots els taulers eren clarament favorables a l'equip local que va alinear 3 GM i 3 MI als primers taulers, per tant els resultats dels jugadors del Figueres que van puntuar tenen molt de mèrit, com per exemple les taules de Jordi Serra contra el GM Lluís Comas, o les d’Eduard Ibañez contra el fort MF Diaz Camallonga. I també excel.lent resultat del 10è tauler Àngel Cuevas, que va vèncer a Martínez, essent la única victòria figuerenca.

A la categoria de Preferent de Girona el Figueres “B” descansava aquesta jornada i el Figueres “C” va vèncer l'Alt Empordà 6 a 4 en un matx molt igualat, contra un equip molt jove i lluitador. Quan el matx reflectia 5 a 4 a favor del Figueres després de les taules de Carles Falgueras contra David Núñez i la victòria de Robert Carles Àlvarez contra Franck Claret, la darrera partida entre Ferran Capallera i el figuerenc Alfonso Pérez, era la que decidiria si l’Alt Empordà aconseguia empatar o acabaria perdent. La posició era clarament favorable al primer jugador, però es trobava en forts problemes de temps i va acabar perdent per temps, cosa que deixava el marcador en un 6 a 4 a favor del Figueres C contra l’únic equip en competició enguany de l’Alt Empordà a la Lliga Catalana. A la categoria de Segona Provincial el Figueres “D” va obtenir una magnífica victòria per 1'5 a 4'5 contra l'Olot “D” a domicili. I a la categoria de Tercera Provincial el Figueres “E” va perdre per un ajustat 1'5 a 2'5 enfront el Fornells.

La propera setmana hi haurà els següents enfrontaments:

Divisió d'Honor: Figueres – Escola Escacs Barcelona (dissabte a les 16:30 h)
Preferent Girona: Figueres “B” - Gerunda “C”
12 Castells – Figueres “C”
Segona Provincial: Figueres “D” - L' Escala
Tercera Provincial: Olot “H” - Figueres “E”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar