9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Figueres i Comarques

Figueres i comarques

L'Arxiu Comarcal digitalitza les actes de l'ajuntament de Llers

LlersL'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha enllestit la digitalització de les actes municipals amb els acords presos per l'Ajuntament de Llers entre els anys 1820 a 1939, ambdós inclosos. En total, els tècnics de l'Arxiu han escanejat en formats tiff i jpeg un total de 7.000 fitxers, que ocupen unes 75 GB. Tota aquesta documentació, a més, s'ha redimensionat per fer-la accessible al cercador de fons i documents d'Arxius en Línia.

Entrenaments Cursa de la Dona Roses 2015

Cursa de la DonaEl proper 20 de setembre tindrà lloc la 8a CURSA DE LA DONA que organitza la Fundació Roses Contra el Càncer i el Club Atletisme Roses en benefici de la Fundació. Com a novetat d’aquest any, han organitzat entrenaments durant les setmanes prèvies a la Cursa de la Dona per tal que els participants arribin amb una millor forma física per gaudir de veritat de la prova esportiva-solidària.

L'Isidre Puigdevall puja al podi a l'Europeu Laser Master a Polònia

Gen RosesDurant els últims dies d'agost, pràcticament una vintena de regatistes nacionals van competir a l'European Laser Master Championship a Gdynia, Polònia obtenint un palmarès increïble, amb diversos podis en les categories Grand Master, Master i Apprentice. 4 dels regatistes de l'expedició eren del GEN Roses i en destaca el gran resultat de l'Isidre Puigdevall, lluitat fins a l'última regata i aconseguint una meritòria 3a posició en la categoria Apprentice de Laser Radial.

Presenten una APP per poder pagar la zona blava i verda des del mòbil

App Zona BlavaL’Ajuntament de Figueres ha presentat Whoosh!, una APP, posada a disposició dels ciutadans a través de Fisersa, que permet fer el pagament de la zona blava i la zona verda des del mòbil. En el moment que es fa el pagament des de l’aplicació, els vigilants reben la matrícula del cotxe per poder controlar els canvis en el temps d’estacionament.

L'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal acorden tirar endavant el projecte de la nova protectora d'animals

Protectora FigueresL’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà treballen amb fermesa per resoldre els problemes que genera el servei d’acollida d’animals pel bé dels veïns que viuen a prop de les instal•lacions que actualment presten aquest servei a Figueres, per millorar-ne l’eficiència i pel bé dels propis animals.

Detingut per cultivar més de 2.000 plantes de marihuana en una masia de la Jonquera

MarihuanaDurant l'operatiu, la Guàrdia Civil també va comissar una arma de foc amb abundant munició i un matxet de grans dimensions.
La Jonquera.- La Guàrdia Civil va detenir el passat dimecres 26 de juliol un home de 36 anys a la Jonquera (Alt Empordà) per cultivar més de 2.000 plantes de marihuana en una masia del municipi. En tenir coneixement de la possible existència d'una plantació il·legal, els agents es van acostar a la zona de la muntanya de Sant Julià on van localitzar una masia protegida per diversos gossos de raça perillosa de la que en va sortir un home corrents en direcció al bosc.

4a fira d’intercanvi de llibres de text de secundària

L’Ajuntament de Figueres i Càritas han organitzat la 4a Fira d’Intercanvi de llibres de text de secundària, que té lloc dos cops a l’any. La propera es farà el dia 7 de setembre, de 10:00 a 13:00 h, a la plaça de Catalunya. Una de les prioritats de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Figueres és la lluita per la igualtat d'oportunitats en l'assoliment de l'èxit educatiu, que és, a la vegada, una de les línies estratègiques del Pla educatiu d'entorn.

Ajuntament i comerciants de Figueres signen un conveni per impulsar el projecte de centre comercial a cel obert

Conveni FigueresL’Ajuntament i l’associació de comerciants de Figueres van signar el passat dijous un conveni amb la Generalitat de Catalunya per impulsar el projecte de Centre Comercial a Cel Obert (CCCO) a la ciutat.
La trobada va comptar amb la presència del director general de Comerç, Josep Maria Recasens; del director dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, Ferran Roquer; de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i del vicepresident de Comerç Figueres Associació, Lluis de Anguera Marin.

L’ajuntament de Figueres actua d’urgència en els focus localitzats de mosquit tigre

Actuacio mosquit tigreL’Ajuntament de Figueres ha procedit a realitzar una actuació d’urgència en els focus de mosquit tigre localitzats a la ciutat.
L'acció, que es va dur a terme dijous, consisteix a posar un producte antilarvari, que mata les larves de mosquit tigre, en els embornals on s’ha detectat una presència notable de mosquit tigre i mosquit comú. L'activitat antilarvaria d'aquest producte té una durada de dos mesos. Per tant, es garanteix l’efecte fins a finals d'octubre, moment en què s’espera que l'activitat del mosquit tigre ja hagi desaparegut.

Pàgina 1 de 179

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el...

Llegiu-ne més...
Un día perfecto

Un día perfecto

(A perfect day)

Sinopsi

A "Un día perfecto (A perfect day)", pel·lícula de director Fernando León de A...

Llegiu-ne més...