9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

diumenge, 21 desembre

Últ. Noticies:12:18:24 PM GMT

Figueres i Comarques

Figueres i comarques

Nou operatiu policial contra el frau elèctric i el cultiu de marihuana al barri del Culubret de Figueres

CulubretPolicia i tècnics d'Endesa han obert diligències i retirat els comptadors al 10% dels habitatges inspeccionats.
Figueres.- Segona jornada de l'operatiu policial contra el frau elèctric i el cultiu de marihuana al barri del Culubret de Figueres. Després del que es va fer dimecres d'aquesta setmana, una quinzena d'agents de la Guàrdia Urbana i els mossos acompanyats de tècnics d'Endesa han inspeccionat una seixantena d'habitatges i n'han trobat 9 que, directament, estaven enganxats a la xarxa elèctrica.

Empordà Turisme impulsa la comercialització de paquets a través de la plataforma 'Booking Experience'

L'Associació Empordà Turisme ha assistit a una jornada de formació per dur a terme la comercialització de paquets turístics a través de la plataforma “Booking Experience”. Turisme de Catalunya ofereix aquest servei de forma gratuïta a les agències de viatges. Tot i això, la prestació també està oberta als empresaris privats del sector turístic firmant un contracte mitjançant el qual Turisme de Catalunya es queda el 15% del preu final del paquet.

El Consell Comarcal dóna suport a la candidatura de mossèn Enric Sala per rebre la Creu de Sant Jordi

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va acordar donar suport a la iniciativa del Patronat del santuari de la Mare de Déu del Mont per sol·licitar al Departament de Cultura el guardó de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per a mossèn Enric Sala i Villegas, rector del santuari de la Mare de Déu del Mont.

Vilafant aprova un pressupost total per l’any 2015 de 4,340.000€

L'Ajuntament de Vilafant aprova un pressupost total per l’any 2015 de 4,340.000€, un 1,7% inferior a l'any passat. Un 44,7 % dels ingressos ordinaris provenen dels impostos directes dels ciutadans, que un any més no tindran cap variació. Aquesta congelació d’impostos es veurà acompanyada de la reducció de la factura de les escombraries en un 3%, degut a les millors condicions de la nova concessió d’aquest servei. Les partides de despeses s’han ajustat i dotat convenientment per garantir el funcionament dels serveis, de forma preferent l’àmbit social, la salut i les entitats.

Josep Valdera, escollit primer candidat d’Unió per a la llista de CiU a Roses en les properes eleccions municipals

Ciu RosesValdera encapçala la llista dels 7 membres que Unió vol aportar a la llista de CiU per les properes eleccions municipals.
L’assemblea local de militants d’Unió de Roses, celebrada dimarts al vespre a la seu de CiU al municipi, va ratificar els candidats que el partit aportarà a la propera llista municipal de la federació. La proposta presentada pel comitè executiu va ser aprovada per assentiment dels presents i està encapçalada per Josep Valdera, president local del partit. El segueixen Sílvia Ripoll, Antoni Carrasco, Eva Bueno, Josep Garcia, Mercè Blanco i Francesc Trinidad.

Gordó referma el compromís del Govern perquè a partir del gener hi hagi un metge les 24h a la presó de Puig de les Basses

Puig BassesFa deu dies va morir una interna per sobredosi sense que el metge arribés a atendre-la.
El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha explicat aquest dimecres des del Parlament que a partir del gener hi haurà un metge les 24h a la presó de Puig de les Basses (Figueres). Una decisió que Gordó ha garantit que estava presa abans de la mort ara fa deu dies d'una interna en aquest centre penitenciari.

Operatiu policial per lluitar contra el frau elèctric i el cultiu de marihuana al barri del Culubret de Figueres

CulubretPolicia i tècnics d'Endesa treuen els comptadors a disset habitatges i descobreixen una plantació en un dels pisos.
Figueres.- La Guàrdia Urbana i els mossos han fet un operatiu policial al barri del Culubret de Figueres per lluitar contra el frau elèctric i les plantacions de marihuana. Acompanyats pels tècnics d'Endesa, han inspeccionat un centenar d'habitatges i n'han trobat 21 que, directament, estaven enganxats a la xarxa pública. A disset se'ls han retirat els comptadors.

L’Ajuntament presenta la T+65, una targeta amb avantatges i descomptes per als majors de 65 anys

T65L’Ajuntament de Figueres ha presentat la T+65, una targeta destinada a la població figuerenca de 65 o més anys que els permet gaudir d’avantatges, descomptes i promocions en diversos establiments i entitats de la ciutat.

Detenen a la Jonquera dos homes que duien una escopeta retallada carregada al cotxe

RetalladaLa policia estatal els va interceptar durant un dels controls del dispositiu contra la delinqüència organitzada itinerant.
La Jonquera.- La policia estatal ha detingut dos homes que duien una escopeta retallada, carregada amb dos cartutxos, amagada sota el seient d'un cotxe. Durant un control del dispositiu específic contra la delinqüència organitzada itinerant, van aturar el vehicle a la carretera AP-7, a l'alçada de la Jonquera (Alt Empordà). Van identificar els dos ocupants del vehicle i, durant l'escorcoll del cotxe, van trobar l'arma.

Pàgina 1 de 138

Cincuenta sombras de Grey

Cincuenta sombras de Grey

(Fifty shades of Grey)

Estrena: 13-02-2015

Anastasia Steele és una estudiant de Literatura que rep l'e...

Llegiu-ne més...
Stand by Me Doraemon

Stand by Me Doraemon

(Stand by me Doraemon)

Sinopsi

Nobita Nobi és un nen bastant patós al qual, sovint, les coses li surte...

Llegiu-ne més...