9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Figueres i Comarques

Figueres i comarques

Reparació de camins a Peralada i Vilanova de la Muga

Reparacio CaminsL’Ajuntament de Peralada ha realitzat una actuació de reparació i millora en diversos camins rurals de titularitat municipal. Degut a les inclemències meteorològiques i al trànsit de vehicles pesants, alguns camins havien quedat malmesos. Concretament s’han hagut de reparar els següents camins: Camí del Cementiri de Vilanova de la Muga, Camí del Mas Pi, Camí de Vallgornera, Camí de Vila-sacra, i el Camí vell de Peralada a Vilanova de la Muga.

Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries i l'Escala, fora de les zones amb risc de contaminació d'aqüífers per nitrats

NitratsEl 70% de la superfície agrària de Catalunya està inclosa en el llistat i és el primer cop que s'aconsegueix desclassificar algun municipi.
Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries i l'Escala (Alt Empordà) han aconseguit reduir les filtracions als seus aqüífers i sortir del llistat que assenyala les zones amb risc de contaminació per nitrats. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha afirmat que aquesta exclusió ha revertit una tendència que feia que any rere any s'hi anessin sumant més poblacions però, fins ara, encara no se n'hagués desclassificat cap.

Rodalies de Catalunya millora l'oferta de primera hora al tram Figueres-Portbou

Estacio PortbouA partir del 2 de febrer, un nou tren enllaçarà Figueres amb Portbou amb sortida a les 07.00 i arribada a Portbou a les 07.23.
Rodalies de Catalunya millorarà el servei de primera hora del matí a les línies RG1 i R2 sud. A partir d’aquest dilluns, 2 de febrer hi haurà un nou servei al tram Figueres-Portbou que sortirà a les 7.00h i un altre entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, que permetrà arribar a Barcelona abans de les 7 del matí.

La cinquena Mitja Marató de l’Albera de Llançà genera 57.000€ d’impacte econòmic

Marato AlberaS'han realitzat un total de 120 enquestes als participants - Via Online i presencials.
El passat 18 de gener es va celebrar la cinquena edició de la Mitja Marató de l’Albera organitzada per l’UELL de Llançà. La participació i la valoració dels participants ha estat òptima consolidant així aquesta activitat com una de les més importants del municipi de Llançà al llarg de l’any.

Pere Casellas acusa al govern de Figueres d’abandonar a la seva sort les comunitats de veïns afectades per l’incivisme

Cada vegada són més nombroses les comunitats de veïns reunides amb el líder del PSC Pere Casellas, per parlar d’una problemàtica que afecta a tota la ciutat sense distinció de barris. Els problemes que refereixen els veïns de les comunitats afectades sempre són els mateixos independentment del barri i/o comunitat: amenaces per part dels incívics, sorolls, punxades de llum, manipulació de xarxes de gas, tràfic d’estupefaents, cultiu i venda de marihuana i un llarg etcètera que posa als veïns en situacions d’indefensió, a banda de devaluar les seves propietats.

S’obre provisionalment l’accés al trànsit al carrer Sant Pau des de la Rambla

A partir d’aquest dijous, 29 de gener, a les 8 hores, s’obrirà l’accés al trànsit al carrer Sant Pau. Es tracta d’una mesura excepcional mentre duri la reconstrucció de l'esvoranc de la Rambla i que es pot dur a terme, ara, perquè hi ha una disminució de vehicles pesants que accedeixen a l’obra i que necessiten el vial lliure.

L’Hospital de Figueres augmenta l’activitat quirúrgica i redueix la llista d’espera d’intervencions en més d’un 12% respecte l’any 2013

Hospital FigueresL’Hospital de Figueres va aconseguir incrementar al 2014 l’activitat quirúrgica en un 12% respecte el 2013. Aquest fet es deu principalment a l’augment de prop del 25% de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) que ha incrementat de 2.116 intervencions a 2.642.

La cinquena edició del pla Okup'Alt oferirà formació gratuïta a 37 joves d'entre 16 i 19 anys de l'Alt Empordà

Okup'Alt 2015Els participants s'iniciaran en oficis relacionats amb la gestió forestal, el manteniment d'espais públics i imatge i estètica personal.
Figueres.- Oferir una segona oportunitat a joves que no han tingut la possibilitat d'estudiar o treballar. Aquest és l'objectiu del Pla Okup'Alt, que en la seva cinquena edició oferirà formació gratuïta a 37 joves d'entre 16 i 19 anys de l'Alt Empordà.

Detenen per tinença il·lícita d'armes, violació de domicili i seguretat en el trànsit al fugitiu de la Jonquera

DispositiuTot i que duia marihuana a sobre, la quantitat comissada es considera per a consum propi.
La Jonquera.- L'home de 40 anys i nacionalitat portuguesa que aquest dimarts al matí s'ha escapat d'un control policial a la Jonquera i després d'abandonar el vehicle amb el que fugia s'ha amagat en un en un edifici del carrer Pau Casals, ha estat detingut per tinença il·lícita d'armes, per un delicte contra la seguretat en el trànsit i per violació de domicili.

Pàgina 1 de 144

Terminator: Génesis

Terminator: Génesis

(Terminator: Genisys)

Estrena: 01-07-2015

Quan John Connor (Jason Clarke), líder de la resistència hum...

Llegiu-ne més...
Project Almanac

Project Almanac

Welcome to yesterday (Bienvenidos al ayer)

Sinopsi

Un descobriment sorprenent porta a un grup d'amics ...

Llegiu-ne més...