9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci

Gent i oci

El Mercat de Nadal de Figueres es renova, es trasllada a la Rambla i obrirà cada dia

Mercat de NadalL'Ajuntament de Figueres ha decidit potenciar enguany el Mercat de Nadal de la ciutat i entre les novetats que s'hi aplicaran hi ha el trasllat de les parades a la Rambla. També s'amplien els dies d'obertura i, en aquest sentit, el Mercat s'inaugurarà el 5 de desembre i no tancarà les portes fins el 24 de desembre. L'horari serà de les 10:00 a les 14:00 hores i de les 16:00 a les 20:30 hores, excepte el dia 24 que s'obrirà fins a les 13:00 hores.

Trash: Ladrones de esperanza

Trash: Ladrones de esperanza

(Trash: Ladrones de esperanza)

Sinopsi

Dos nens de les faveles de Rio troben una cartera a l'abocador on busquen diàriament, però no s'imaginen que aquest descobriment canviarà les seves vides per sempre. Quan la policia local apareix per oferir-los una generosa recompensa per la cartera, els dos nois, Rafael i Gardó, comprenen que han trobat alguna cosa important. Decideixen recórrer al seu amic, Rato, i els tres es llancen a una extraordinària aventura per intentar quedar-se amb la cartera i descobrir el secret que amaga.

Rastros de sándalo

Rastros de sándalo

(Rastros de sándalo)

Sinopsi

Mina, una actriu índia d'èxit a Mumbai, no pot oblidar la seva germana petita Sita, de qui va ser separada a la força després de la mort de la seva mare. Trenta anys després, Mina s'assabenta que Situada està bé i viu a Barcelona. Ara es diu Paula, és biòloga i no té cap record del seu passat. Paula emprendrà el viatge de descobriment de la seva veritable identitat amb l'ajuda de Prakash (Naby Dakhli), un immigrant indi que ven pel·lícules de Bollywood al barri barceloní del Raval.

Los pingüinos de Madagascar

Los pingüinos de Madagascar

(Penguins of Modagascar)

Sinopsi

Els equips de súper espies no es fan ... surten d'un closca. Descobreix els secrets de les millors i més divertides aus encobertes del món de l'espionatge: Capità, Kowalski, Rico i Soldado. Són l'elit de l'elit i uneixen les seves forces a una elegant organització encoberta anomenada Vent Nord, liderada per l'atractiu i musculós Agent Classificat. Junts s'enfronten a un temible malvat que pretén apoderar-se del món.

Damià Mateu considerat un dels emprenedors més importants del S.XX

Aquest dissabte, 29 de novembre a partir de les 11.00 hores tindrà lloc a la Biblioteca del Castell, la presentació del llibre “Damià Mateu i Bisa (1864 – 1935). Empresari, promotor i col·leccionista”, un acurat resum de la vida personal i trajectòria professional d’aquest emprenedor català del segle XX.

Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo

Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo

(Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo)

Sinopsi

Els agents Mortadelo i Filemó es veuen obligats a fer ús de tota la seva capacitat per no resoldre mai res i de sembrar el caos allà on van, per trobar el parador de Jimmy, 1 acomplexat malfactor que tampoc despunta pel seu elevat coeficient intel·lectual, circumstància molt perillosa quan portes penjant del teu helicòpter 1 bombeta atòmica que pot fer ¡PUM! en qualsevol moment.

Encesa dels llums dalinians nadalencs a Figueres

Figueres donarà la benvinguda al Nadal aquest dissabte, 29 de novembre, amb l’encesa dels 270 llums nadalencs inspirats en dibuixos de Salvador Dalí. L’acte començarà a les sis de la tarda, a la placeta baixa de la Rambla, i comptarà amb una actuació de la coral de l’escola Sant Pau, castanyada per a tothom, a més de l’assistència d’un protagonista molt especial com en Fumera.

Carme Ruiz clausura el cicle de conferències ‘Dalí empordanès i català’ sota la cúpula del Teatre-Museu de Figueres

Centrarà la seva ponència d’aquest dijous en destacar la presència de la cultura tradicional catalana en l’obra de l’artista.
Carme Ruiz, del Centre d'Estudis Dalinians, és l’encarregada de clausurar el cicle Dalí empordanès i català aquest dijous, dia 27 de novembre, amb la conferència L’empremta de l’Empordà i la cultura catalana en l’obra de Salvador Dalí.

La psicòloga Rosa M. Jové parlarà a Roses sobre son infantil i resolució de conflictes pares-fills

L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses oferirà el proper dissabte 29 de novembre, dins les activitats del programa Aprenem Jugant, dues conferències a càrrec de la prestigiosa psicòloga Rosa Maria Jové i Montanyola. Autora de diversos llibres d'èxit relacionats amb la infància i l'adolescència, Jové parlarà a Roses sobre el son infantil en l'etapa dels 0 als 6 anys (a les 12 h), i sobre la resolució de conflictes entre pares i fills (a les 16 h). Les dues xerrades tindran lloc al Teatre Municipal.

Pàgina 1 de 97

Cincuenta sombras de Grey

Cincuenta sombras de Grey

(Fifty shades of Grey)

Estrena: 13-02-2015

Anastasia Steele és una estudiant de Literatura que rep l'e...

Llegiu-ne més...
Trash: Ladrones de esperanza

Trash: Ladrones de esperanza

(Trash: Ladrones de esperanza)

Sinopsi

Dos nens de les faveles de Rio troben una cartera a l'abocador ...

Llegiu-ne més...