9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci

Gent i oci

Lucífer el Musical de Kim Planella s’estrena al Teatre Jardí

LuciferD’Art Produccions, després de l’estrena d’Isavel, el Musical d’ara fa un any, retorna amb un nou espectacle al Teatre Jardí de Figueres els propers 4 i 5 d’octubre (a les 21:00 i 18:00 respectivament). Lucífer, el Musical és una proposta innovadora tant pel que fa la temàtica, propera al gènere documental, com pel guió, estructurat en diversos flash-back, i la posta en escena, on cada actor principal desenvolupa dos personatges segons la temporalitat en què s’emmarca l’escena en què participa.

Primer premi internacional AVICOM pel documental Dalí- Pitxot. L’al·legoria de la memòria

DaliÉs el premi que concedeix la secció audiovisual de l’ICOM.
La Fundació Gala-Salvador Dalí ha estat guardonada amb el premi “Gold” que atorga AVICOM (Comitè Internacional per l’audiovisual i les tecnologies de la imatge, secció audiovisual de l’ICOM), pel documental Dalí-Pitxot, Al·legoria de la memòria, en la categoria de documental de llarga durada.

Figueres participa a les Jornades Europees del Patrimoni fent visites guiades per l'entorn del Castell de Sant Ferran

Castell San tFerranFigueres participarà aquesta setmana en les Jornades Europees del Patrimoni amb l'organització d'una visita guiada per l'entorn del castell de Sant Ferran que es durà a terme el 26 i el 27 de setembre. L'activitat està organitzada pel consorci que gestiona la fortificació i compta amb la col•laboració de l'Oficina de Turisme.

La companyia Agitart estrenarà "Pandora" el 27 de setembre

La companyia de dansa Agitart estrenarà "Pandora" al Teatre el Jardí de Figueres el dissabte 27 de setembre. És la primera part d'una trilogia que reflexiona sobre els estereotips socials.
Després d’un any intens realitzant el projecte premiat per una Beca Agita 2012, que va concloure amb un intens Festival cultural centrat sobretot amb la dansa contemporània, la companyia Agitart presenta una nova creació. La primera part d’una trilogia formada per quatre ballarines, que posaran a debat tos els cànons que han envoltat a la dona al llarg del temps. Una obra creada per un equip jove i prometedor.

Trobada fotogràfica: Tu també has conegut els Dalí?

Jordi Puig convoca una nova trobada fotogràfica de testimonis de la vida de Gala, Anna Maria i Salvador Dalí.
Després de dur a bon port el projecte 'Jo també hi vaig ser', amb els testimonis dels bombardejos de la guerra civil a Figueres, el fotògraf Jordi Puig ja té a punt una nova iniciativa. Aquesta vegada es tracta de retratar i enregistrar el testimoni de totes aquelles persones que, d’una manera o altra, van tenir contacte amb la família Dalí: el pintor, el seu pare, la germana Anna Maria, o Gala.

'Trabucaires i fronteres, de Barcelona a Perpinyà via Vallespir'

Amics CastellEl passat dissabte va tenir lloc a la seu social dels Amics del Castell de Sant Ferran la conferència i presentació del llibre "Trabucaires i fronteres, de Barcelona a Perpinyà via Vallespir" a càrrec del professor de la Universitat de Perpinyà Raymond Sala. Aquesta conferència es la 3ª del cicle "De la pau dels Pirineus a la supressió de es fronteres" L'acte el va presentar l'alcalde de Massanet de Cabrenys Lluís Carbó.

Vailets i Angelets aixequen un castell de germanor

Aquest diumenge els Vailets de l'Empordà es van desplaçar fins a Sant Joan Pla de Corts, a França, a la diada de la colla castellera Angelets del Vallespir. Els castellonins van descarregar 3 pilars de 4 simultanis, la torre de sis, el 4 de 7 i un 3 de 6 amb agulla. A la ronda de pilars, van recuperar un pilar de 5 que s'havia quedat en carregat en varies ocasions i que van aconseguir descarregar per primera vegada. Per acabar, van alçar 3 pilars de 4 simultanis.

Aniversari rodó per la Cola Castellera de Figueres

Els de la camisa lila han descarregat per primer cop el tres i el quatre de set amb agulla junts.
La Colla Castellera de Figueres va cloure diumenge passat la setmana castellera del divuitè aniversari amb una diada castellera a la Plaça de l’Ajuntament. Els de la camisa lila van plantejar una actuació amb la intenció de descarregar-hi tres castells de set pisos, dos d’ells de la gamma alta i ho van aconseguir.

Conferència de Arturo Colorado Castellary al Castell de Sant Ferran

El proper dissabte dia 27 de setembre tindrà lloc a la seu social dels Amics del Castell de Sant Ferran la confèrencia ‘La politica de evacuación del patrimonio artistico de la República Española y su paso por el Ampurdán’ a càrrec del Sr. Arturo Colorado Castellary. Aquesta conferència la presentarà l'historiador Alfons Martínez Puig, autor del llibre L'Art Dorment, primer episodi del Castell de Sant Ferran, editat per l'Associació. La conferència serà el colofó i complement de l'edició d'aquest primer Episodi.

Pàgina 1 de 90

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

(The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

Estrena: 21-11-2014

Ens situa a Katniss Everdeen (Jennifer Law...

Llegiu-ne més...
Marsella

Marsella

Sinopsi

Virgínia i Sara lluiten per la custòdia de Claire, acollida per Virginia fa 5 anys. Un viatge...

Llegiu-ne més...

Nova plataforma ciutadana a Palau-saverdera

La iniciativa de crear aquesta plataforma sorgeix d'un grup de ciutadans de Palau-saverdera que, con...

Llegiu-ne més...