9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci

Gent i oci

'Confessions', la traducció a l'anglès de l'última novel·la de Jaume Cabré ja és a les llibreries britàniques

La versió anglosaxona de 'Jo confesso' arriba en un moment d'esplendor per la literatura catalana a l'estranger

llibre confessions'Confessions', la traducció a l'anglès de la novel·la de Jaume Cabré 'Jo confesso', ja es troba a les llibreries del Regne Unit. El llibre, publicat originalment el 2011, es presenta aquest octubre per primera vegada en anglès, de la mà de Mara Faye Letham i editat per Arcadia Books. L'obra de Cabré ja s'havia traduït abans al castellà, l'alemany o l'italià, entre altres llengües. 'Confessions' arriba en un gran moment per a les traduccions de la literatura catalana, després de la publicació de la versió anglosaxona del clàssic de Joan Sales 'Incerta Glòria' ('Uncertain Glory') i de l'edició en anglès del 'Quadern gris' de Josep Pla, 'The Grey Notebook', que es presentarà el 6 de novembre a Londres.

La 4ª edició del Festival Internacional del Circ de Figueres estrenarà una innovadora carpa sense columnes

Aquest dilluns s'han posat a la venda les més de 22.000 entrades de les 14 representacions previstes

festivalCirc31Figueres tornarà a ser entre el 26 de febrer i el 2 de març la capital mundial del circ. La 4ª edició del Festival Internacional del Circ de la capital altempordanesa vol consolidar-se com el segon millor festival de circ d'Europa i per aconseguir-ho, enguany estrenarà una innovadora carpa sense columnes que millorarà la visibilitat dels espectadors i que, gràcies al seu major volum i alçada, permetrà la presentació de les atraccions aèries més espectaculars del món. En aquesta nova edició del certamen es podran veure un total de 24 espectacles inèdits a Europa en 14 funcions, el mateix nombre que en l'edició anterior. Les més de 22.000 entrades disponibles s'han posat avui a la venda.
ACN

Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen que moltes persones s'estressin o es deprimeixin. Algunes d'elles exploten. Aquesta és una pel · lícula sobre ells. Vulnerables davant una realitat que sobtadament s'altera i es torna impredictible, els personatges de "Relats salvatges" creuen la prima frontera que divideix la civilització de la barbàrie. Una traïció amorosa, el retorn d'un passat reprimit, o la violència continguda en un detall quotidià, es presenten per impulsar-al vertigen de perdre els estreps, l'innegable plaer de perdre el control.

Ninja Turtles

Ninja Turtles

(Teenage Mutant Ninja Turtles)

Sinopsi

La delinqüència i la por es van estenent pels carrers. Shredder i el seu malvat Clan del Peu han anat apoderant amb mà de ferro de tot, des de la policia fins als polítics. El futur pinta ombrívol, fins que quatre germans marginats, supervivents d'un experiment científic que va sortir malament, surten de les clavegueres i assumeixen el seu destí com a suprems justiciers emmascarats. Enfrontant-se als diabòlics plans de Shredder per dominar-ho tot, aquestes Tortugues Ninja estan a punt de formar equip amb la intrèpida reportera April O'Neil i el seu irònic càmera Vern Fenwick per salvar els ciutadans de Nova York.

The equalizer: El protector

The equalizer: El protector

(The equalizer)

Sinopsi

A "The equalizer: El protector", Denzel Washington interpreta McCall, un antic ordre d'operacions especials que ha fingit la seva pròpia mort per viure una existència tranquil · la a Boston. Quan surt d'aquest retir autoimposat per salvar la vida d'una joveneta, Teri (Chloë Grace Moretz), es trobarà cara a cara amb uns mafiosos russos molt violents. Mentre que es venja d'aquells que fan mal als indefensos, el desig de justícia de McCalls creix. Així, si algú té un problema, les probabilitats estan en contra i no tenen a qui acudir, McCall els ajudarà. Ell és el protector.

S’inaugura a Sao Paulo la retrospectiva de Dalí al Brasil

És la mostra més gran mai organitzada a Llatinoamèrica.
Sao Paulo.- Després de l’èxit incontestable de la primera itinerància d’aquesta retrospectiva a Rio de Janeiro, Brasil, amb una afluència total de 978.171 visitants, avui dia 17 d’octubre, s’inaugura a Sao Paulo l’exposició d’obra de l’artista més gran que mai s’hagi portat a terme a Llatinoamèrica. Consta d’un recorregut per obres de totes les èpoques, i fa incidència especial en el període surrealista. L’organitzen la Fundació Dalí, el Museo Reina Sofía de Madrid, el Salvador Dalí Museum de Saint Petersburg, Florida (SDM) i l’Instituto Tomie Ohtake, de Brasil.

El TMR ofereix l'actuació de l'Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia

TMREl proper diumenge 19 d'octubre, el Teatre Municipal de Roses oferirà una audició de l'Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia, amb un repertori que inclourà obres de Vivaldi, Mozart, Tchaikowski, Paganini i Borne. El concert tindrà lloc a les 18 h. Les entrades (20/17/12 €), ja estan disponibles.

El Consell realitza 29 tallers de memòria i 9 tallers de gimnàs arreu de la comarca

Des de la darrera setmana del mes de setembre s’ha posat en marxa l’edició de tardor dels tallers de memòria i els tallers de gimnàs per a la gent gran a diferents municipis de la comarca. Aquests tallers, promoguts i impartits per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de l'Alt Empordà.

Eliseu Climent participa en el cicle “Propostes de país per a un nou temps”

El proper divendres 17 d'octubre, el promotor cultural i editor del País Valencià, Eliseu Climent, oferirà en el Teatre Municipal de Roses la conferència “El procés i els Països Catalans”, dins el cicle “Propostes de país per a un nou temps” que l'Ajuntament de Roses organitza aquesta tardor per tercer any consecutiu. L'acte tindrà lloc a les 20.30 h.

Pàgina 1 de 93

Exodus: Dioses y reyes

Exodus: Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'...

Llegiu-ne més...
Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen...

Llegiu-ne més...