9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci

Gent i oci

Els concerts i les ganes de festa fins veure sortir el sol s'apoderen del Canet Rock

canet rock Milers d'assistents estan omplint de forma esglaonada el recinte del Pal d'en Sala desafiant la calor intensa

La Isabel Coixet més "lleugera" torna a la gran pantalla amb 'Aprendiendo a conducir'

isabel coixet Les noves pel·lícules de Michel Gondry i Fatih Akin són les altres estrenes destacades de la setmana

Los Minions

Los minions

(Los Minions (2015))

Sinopsi

Els entranyables i divertits Minions ja tenen la seva pròpia pel·lícula. La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Els Minions sempre han estat al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos - des del T. Rex a Napoleó -, els Minions acaben trobant-sols. No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel adolescent Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malèvol a qui puguin seguir. El trio emprèn un emocionant viatge per aconseguir un cap a qui servir, en realitat una cap, la primera supervillana que mai ha conegut el món, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on s'hauran d'enfrontar al repte més gran fins a la data: salvar la raça Minion de l'aniquilació.

El Consell Comarcal difon una guia digital d'estiu amb l'oferta de patrimoni cultural de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal i l'associació Empordà Turisme han preparat una guia digital amb les activitats d'estiu que es programen als museus, conjunts monumentals, centres d'interpretació i oficines de turisme de la comarca perquè a través d'elles es pugui descobrir el patrimoni cultural de l'Alt Empordà de forma molt visual i simple.

Les bruixes tornen a Llers per a celebra la fira 'Fes-te bruixa'

Fira Bruixa LlersLlers s'ha tornat a convertir el dia de Sant Joan en un poble embruixat i ple de misteris en tots els racons gràcies a la celebració de la fira 'Fes-te bruixa'.Aquest any, però, s'ha buscat també consolidar el paper de les tradicions i per això s'ha inaugurat La Placeta de les Herbes, per fer memòria i deixar constància de la importància que sempre han tingut les herbes en l'elaboració de remeis naturals i casolans per part de les dones del poble.

Restaurant Can Costa, Escot i Opticastell, 1er, 2n i 3er premi del concurs d’apardors de Tastets Surrealistes 2015

Tastets SurrealistesDijous 25 de juny es va donar a conèixer el veredicte del jurat del primer concurs d’aparadors dels Tastets Surrealistes de Figueres d’entre els 15 establiments de Comerç Figueres participants.
Comerç Figueres Associació segueix apostant per transmetre a través dels aparadors la temàtica dels principals esdeveniments que es donen a la ciutat. En aquesta ocasió ha estat la temàtica surrealista, en relació a la 3era Edició dels Tastets Surrealistes de Figueres que es celebren a la ciutat fins el dissabte 11 de juliol, la que s’ha escollit des de l’entitat per a potenciar els aparadors comercials mitjançant un concurs que celebra la seva primera edició i que ha tingut una qualitat artística dels participants excepcional.

El Consell organitzarà 22 tallers de memòria i 7 tallers de gimnàs arreu de la comarca

El proper mes de setembre es posarà en marxa l’edició de tardor dels tallers de memòria i els tallers de gimnàs per a gent gran a diferents municipis de la comarca. Aquesta acció, promoguda i impartida per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal, té com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de l'Alt Empordà.

L’Esbart Dansaire de Castelló d’Empúries organitza la setena edició del Festival Castelló Dansa

Amb l’entrada gratuïta, aquest dissabte 27 de juny de 2015, tindrà lloc la setena edició del Festival Castelló Dansa amb la participació de tres esbarts.
Castelló d’Empúries acull aquest dissabte una nova edició del Festival Castelló Dansa. Aquesta trobada tindrà lloc a partir a les set de la tarda i es portarà a terme al Pati del Palau dels Comtes.

Dona Dóna Alt Empordà organitza un col•loqui sobre el paper del pare en la lactància materna

L'Associació Dona dóna Alt Empordà Alt Empordà organitza aquest proper dissabte 4 de juliol a les 11h del matí a la sala d'actes de la Cate un col·loqui sobre la importància del paper del pare en la lactància materna. L'activitat anirà a càrrec de l'Albert Sau, pare i cofundador de l'associació.

Pàgina 1 de 123

El corredor del laberinto: Las pruebas

El corredor del laberinto: Las pruebas

(Maze Runner: The scorch trials)

Strena: 18-09-2015

Segona entrega d'El corredor del laberint (2014) d...

Llegiu-ne més...
Los Minions

Los Minions

(Los Minions (2015))

Sinopsi

Els entranyables i divertits Minions ja tenen la seva pròpia pel·lícula. ...

Llegiu-ne més...

Què és el POCS?

És l’acrònim del pla d’actuació per a prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut de ...

Llegiu-ne més...