9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Marsella

Marsella

Sinopsi

Virgínia i Sara lluiten per la custòdia de Claire, acollida per Virginia fa 5 anys. Un viatge a Marsella, a la recerca del pare, es convertirà en una emotiva i alhora despietada pugna per la filla que "comparteixen".

El corredor del laberinto

El corredor del laberinto

(The maze runner.)

Sinopsi

Thomas es desperta en un ascensor que puja lentament. Quan la caixa s'atura i les portes s'obren, Thomas es veu enmig d'un grup de nois que li donen la benvinguda al clar: un enorme espai obert flanquejat per gegantins murs de formigó. La seva ment està totalment en blanc. No té ni idea d'on està, no sap d'on ve i no pot recordar ni als seus pares, ni el seu passat, ni tan sols el seu propi nom. Ni Thomas ni la resta dels seus companys saben com ni per què han arribat al clar. Només saben que les gegantines portes de formigó que condueixen al Laberint s'obren cada matí. Que cada nit, amb la posta de sol, es tornen a tancar. I que, cada trenta dies, un noi nou arriba a l'ascensor. El predictible comportament del Laberint va fer que l'arribada de Thomas fora esperada. El que no era esperable és que la caixa aparegués de nou, menys d'una setmana després, portant a Teresa, la primera noia en arribar al clar. Thomas descobreix que cada habitant del Clar té assignada una tasca, des de treballs de jardineria o construcció a ser un dels corredors d'elit que elaboren el mapa dels murs del Laberint que els manté captius i la configuració canvia cada nit. Els corredors del Laberint corren contrarellotge intentant cobrir el major terreny possible abans que acabi el dia, quan el Laberint es tanca hermèticament i els mortífers laceradores biomecànics deambulen per les galeries de la gegantina estructura de formigó. Tot i ser un nouvingut o "novell", Thomas sent una inquietant familiaritat cap al Clar i el Laberint. Hi ha alguna cosa profundament guardat en la seva memòria que, de fet, pot ser la clau per resoldre els misteris del Laberint i, potser, del món que es troba més enllà.

Les doy un año

Les doy un año

(I give it a year)

Sinopsi

Des que es van conèixer en una festa, l'ambiciosa Nat i el novel · lista en potència Josh han estat increïblement feliços malgrat les seves diferències. Josh és més reflexiu, Nat és més activa, però l'espurna entre ells és innegable. El seu casament és un somni fet realitat, però ningú -ni la família, ni els amics, ni tan sols el capellà que els casa-està convençut que hagin de durar. L'ex núvia de Josh -Chloe- i l'atractiu client americà de Nat -Guy- podrien ser alternatives temptadores.

El hombre más buscado

El hombre más buscado

(A most wanted man)

Sinopsi

Quan un immigrant -meitat txetxè, meitat rus- amb mostres d'haver estat brutalment torturat arriba a Hamburg per reclamar la fortuna del seu pare, les agències de seguretat alemanya i nord-americana comencen a mostrar gran interès. Amb el temps en contra, comença una imparable carrera per establir la veritable identitat d'aquest home misteriós: víctima premut o extremista destructiu?

L`Endema

L`Endema

(L’ENDEMÀ)

Sinopsi

L’ENDEMÀ és un documental amb un format nou, trencador, intel·ligent i amb humor. Un documental que donarà arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades, a través del mitjà més prestigiós dels mitjans de comunicació, el cinema.

La abeja Maya: La película

La abeja Maya: La película

(Maya the Bee Movie)

Sinopsi

Maya és una abella molt eixerida que no segueix les regles del rusc, entre elles la de no confiar en les vespes que viuen més enllà de la praderia. Quan desapareix la gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles assenyalen a Maya com a còmplice del robatori. Cap de les seves companyes creu en la seva innocència. Willy, el seu millor amic, serà el seu únic suport. Junts s'embarcaran en un llarg viatge ple d'aventures fins rusc de les vespes per trobar al veritable culpable.

Líbranos del mal

Líbranos del mal

(Deliver us from evil)

Sinopsi

A "Allibera'ns del mal", l'agent de policia de Nova York, Ralph Sarchie, que passa per una complicada etapa personal, comença a investigar una sèrie d'inexplicables i estranys crims. Per resoldre'ls se li uneix un sacerdot poc convencional expert en rituals en exorcisme, que combat les aterridores possessions demoníaques que estan atemorint la ciutat. La pel · lícula està inspirada en el llibre sobre els esgarrifosos casos reals de Ralph Sarchie.

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

(Hoodwinked Too! Hood vs. Evil)

Sinopsi

Torna la intrèpida Caputxeta Vermella en una pel.lícula plena d'humor, aventura i acció. Caputxeta Roja està entrenant en una terra molt llunyana amb un misteriós grup secret anomenat "Les germanes Hood", quan rep la trucada del seu amic Flippers Girón, cap de l'Agència "Avui Estem Alegres". Els nens Hansel i Gretel han estat segrestats per una malvada bruixa i només Caputxeta pot fer-hi front. Acompanyada per l'Àvia, el despistadísimo Llop i el seu inseparable companya, balita, Vermella emprèn una fabulosa aventura per rescatar aquests dos nens innocents i acabar d'una vegada per totes amb la malèfica bruixa.

En el ojo de la tormenta

En el ojo de la tormenta

(Into the storm)

Sinopsi

En el transcurs d'un sol dia, la ciutat de Silverton és assotada per una sèrie de tornados sense precedents. Tota la ciutat està a mercè de ciclons erràtics i mortals, mentre que els caçadors de tempestes prediuen que el pitjor encara ha d'arribar. La majoria de les persones busquen refugi, mentre que altres corren fa el vòrtex, posant a prova fins on està disposat a arribar un caçador de tempestes per aconseguir aquesta foto única que només es fa una vegada a la vida. Explicada a través dels ulls i dels objectius fotogràfics de caçadors professionals de tempestes, aficionats a la recerca d'emocions i valents veïns de la ciutat, "A l'ull de la tempesta" et porta directament a l'ull de la tempesta per experimentar el que ofereix la Mare Naturalesa en els seus moments més extrems.

Pàgina 1 de 33

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

(The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

Estrena: 21-11-2014

Ens situa a Katniss Everdeen (Jennifer Law...

Llegiu-ne més...
Marsella

Marsella

Sinopsi

Virgínia i Sara lluiten per la custòdia de Claire, acollida per Virginia fa 5 anys. Un viatge...

Llegiu-ne més...

Nova plataforma ciutadana a Palau-saverdera

La iniciativa de crear aquesta plataforma sorgeix d'un grup de ciutadans de Palau-saverdera que, con...

Llegiu-ne més...