9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Begin again

Begin again

(Begin again)

Sinopsi

Greta i Dave són una parella enamorada al mateix temps que companys compositors. Arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un important segell discogràfic, però la seva recentment adquirida fama aviat tempta Dave i deixa de banda a Greta, el món s'ensorra. Quan Dan, un executiu discogràfic en hores baixes, descobreix Greta durant una actuació en els escenaris de l'East Village, queda captivat l'instant pel seu talent i li proposa començar a treballar junts. Una col · laboració que els transformarà a tots dos, alhora que compondrà la banda sonora d'un meravellós estiu novaiorquès.

Un viaje de diez metros

Un viaje de diez metros

(The Hundred-Foot Journey)

Sinopsi

Hassan Kadam és un professional culinari amb un paladar insuperable. La família Kadam, lluny de la seva Índia natal i liderats per Papa, s'estableixen en el petit poble de Sant-Antonin-Noble-Val, al sud de França. Ple d'encant, tan pintoresc com elegant, és el lloc ideal per establir la seva llar i obrir un restaurant indi. O això sembla fins que la freda propietària de Le Saul Pleureur, un restaurant francès guardonat amb una estrella Michelin, regentat per Madame Mallory, es fa ressò. Les seves gèlides protestes en contra del nou restaurant indi a deu metres del seu propi restaurant escalen i acaben en una guerra declarada entre els dos locals.

La isla mínima

La isla mínima

(La isla mínima)

Sinopsi

1980. Juan i Pedro són dos policies d'homicidis de Madrid, ideològicament oposats, que són expedientats i castigats a desplaçar-se a un remot i oblidat poble de les maresmes del Guadalquivir a investigar la desaparició i brutal assassinat de dues noies adolescents durant les seves festes. Junts, hauran de superar les seves diferències i descobrir i enfrontar-se a un salvatge assassí que porta anys matant a noies adolescents en una comunitat ancorada en el passat on les dones no li importen a ningú.

Marsella

Marsella

Sinopsi

Virgínia i Sara lluiten per la custòdia de Claire, acollida per Virginia fa 5 anys. Un viatge a Marsella, a la recerca del pare, es convertirà en una emotiva i alhora despietada pugna per la filla que "comparteixen".

El corredor del laberinto

El corredor del laberinto

(The maze runner.)

Sinopsi

Thomas es desperta en un ascensor que puja lentament. Quan la caixa s'atura i les portes s'obren, Thomas es veu enmig d'un grup de nois que li donen la benvinguda al clar: un enorme espai obert flanquejat per gegantins murs de formigó. La seva ment està totalment en blanc. No té ni idea d'on està, no sap d'on ve i no pot recordar ni als seus pares, ni el seu passat, ni tan sols el seu propi nom. Ni Thomas ni la resta dels seus companys saben com ni per què han arribat al clar. Només saben que les gegantines portes de formigó que condueixen al Laberint s'obren cada matí. Que cada nit, amb la posta de sol, es tornen a tancar. I que, cada trenta dies, un noi nou arriba a l'ascensor. El predictible comportament del Laberint va fer que l'arribada de Thomas fora esperada. El que no era esperable és que la caixa aparegués de nou, menys d'una setmana després, portant a Teresa, la primera noia en arribar al clar. Thomas descobreix que cada habitant del Clar té assignada una tasca, des de treballs de jardineria o construcció a ser un dels corredors d'elit que elaboren el mapa dels murs del Laberint que els manté captius i la configuració canvia cada nit. Els corredors del Laberint corren contrarellotge intentant cobrir el major terreny possible abans que acabi el dia, quan el Laberint es tanca hermèticament i els mortífers laceradores biomecànics deambulen per les galeries de la gegantina estructura de formigó. Tot i ser un nouvingut o "novell", Thomas sent una inquietant familiaritat cap al Clar i el Laberint. Hi ha alguna cosa profundament guardat en la seva memòria que, de fet, pot ser la clau per resoldre els misteris del Laberint i, potser, del món que es troba més enllà.

Les doy un año

Les doy un año

(I give it a year)

Sinopsi

Des que es van conèixer en una festa, l'ambiciosa Nat i el novel · lista en potència Josh han estat increïblement feliços malgrat les seves diferències. Josh és més reflexiu, Nat és més activa, però l'espurna entre ells és innegable. El seu casament és un somni fet realitat, però ningú -ni la família, ni els amics, ni tan sols el capellà que els casa-està convençut que hagin de durar. L'ex núvia de Josh -Chloe- i l'atractiu client americà de Nat -Guy- podrien ser alternatives temptadores.

El hombre más buscado

El hombre más buscado

(A most wanted man)

Sinopsi

Quan un immigrant -meitat txetxè, meitat rus- amb mostres d'haver estat brutalment torturat arriba a Hamburg per reclamar la fortuna del seu pare, les agències de seguretat alemanya i nord-americana comencen a mostrar gran interès. Amb el temps en contra, comença una imparable carrera per establir la veritable identitat d'aquest home misteriós: víctima premut o extremista destructiu?

L`Endema

L`Endema

(L’ENDEMÀ)

Sinopsi

L’ENDEMÀ és un documental amb un format nou, trencador, intel·ligent i amb humor. Un documental que donarà arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades, a través del mitjà més prestigiós dels mitjans de comunicació, el cinema.

La abeja Maya: La película

La abeja Maya: La película

(Maya the Bee Movie)

Sinopsi

Maya és una abella molt eixerida que no segueix les regles del rusc, entre elles la de no confiar en les vespes que viuen més enllà de la praderia. Quan desapareix la gelea reial, les vespes són les principals sospitoses i les abelles assenyalen a Maya com a còmplice del robatori. Cap de les seves companyes creu en la seva innocència. Willy, el seu millor amic, serà el seu únic suport. Junts s'embarcaran en un llarg viatge ple d'aventures fins rusc de les vespes per trobar al veritable culpable.

Pàgina 1 de 33

Vamos de polis

Vamos de polis

(Let's Be Cops)

Estrena: 24/10/2014

Quan dos amics es vesteixen com agents de policia per a una festa ...

Llegiu-ne més...
Begin again

Begin again

(Begin again)

Sinopsi

Greta i Dave són una parella enamorada al mateix temps que companys compositors....

Llegiu-ne més...