9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Un día perfecto

Un día perfecto

(A perfect day)

Sinopsi

A "Un día perfecto (A perfect day)", pel·lícula de director Fernando León de Aranoa, un grup de cooperants tracta de treure un cadàver d'un pou en una zona de conflicte. Algú l'ha tirat dins per corrompre l'aigua i deixar sense proveïment a les poblacions properes. Però la tasca més simple es converteix aquí en una missió impossible, en la qual el veritable enemic potser és la irracionalitat. Els cooperants recorren el delirant paisatge bèl·lic tractant de resoldre la situació, com cobais en un laberint.

Ricki

Ricki

(Ricki and the flaix)

Sinopsi

Meryl Streep és Ricki Rendazzo, una heroïna de la guitarra que va cometre innombrables errors en perseguir el seu somni d'arribar a la fama en el Rock and Roll. En tornar a casa, Ricki aconsegueix un indici de redempció i l'oportunitat de reconciliar-se amb la seva família a través de la música.

Atrapa la bandera

Atrapa la bandera

(Capture the flag)

Sinopsi

A 'Atrapa la bandera', un milionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Mike Goldwing, un nen de 12 anys, ferá tot el possible per parar-lo juntament amb la seva nòvia, el seu avi i un camaleó robotitzat. Dirigeix ​​Enrique Gato ("Les aventures de Tadeo Jones")

Vacaciones

Vacaciones

(Vacation)

Sinopsi

La pel·lícula 'Vacaciones', seqüela de la saga iniciada amb "Les vacances d'una chiflada família americana", se centrarà en el personatge de Rusty Griswold, és a dir, el fill de l'individu al que al seu dia va interpretar Chevy Chase. Atès que ara té la seva pròpia família, se'n va amb ella de vacances (fent una parada per veure els seus pares).

4 Fantásticos

4 Fantásticos

(Fantastic Four)

Sinopsi

'4 Fantásticos' és una revisió actual del clàssic equip de superherois de Marvel. Quatre joves inadaptats es teletransportan a un perillós univers alternatiu, el que els confereix estranys poders. Quan les seves vides canvien de forma dràstica i irremeiable, han d'aprendre a controlar les seves noves habilitats i treballar en equip per salvar el món d'un vell conegut que ara s'ha convertit en un temible enemic.

Extinction

Extinction

(Extinction)

Sinopsi

Nou anys després que una infecció convertís a gran part de la humanitat en criatures salvatges i sense intel·lecte, Patrick, Jack i la seva filla Lu sobreviuen sols als afores de Harmony, un racó oblidat cobert per neus perennes. No obstant això, alguna cosa terrible va ocórrer entre Patrick i Jack i un odi profund perdura entre ells. Quan els infectats reapareixen, tots dos hauran de deixar enrere la seva rancúnia per sobreviure i protegir el que més volen, a la petita Lu.

Y de repente tú

Y de repente tú

(Trainwreck)

Sinopsi

Des de petita, Amy ha sentit al pocavergonya del seu pare dir que la monogàmia no és un estat realista. La periodista, que escriu per a una revista, viu d'acord amb les creences del pare, gaudint el que li sembla ser una vida sense lligams, lliure d'avorrides promeses romàntiques. Però, ha arribat a un punt mort. Quan descobreix que s'està enamorant de l'home al qual dedica un article, un encantador i reeixit metge esportiu anomenat Aaron Conners, Amy es planteja si els adults de veritat, entre els quals hi Aaron, potser no estiguin tan equivocats.

Operación U.N.C.L.E.

Operación U.N.C.L.E.

(The man from U.N.C.L.E.)

Sinopsi

Situada amb el teló de fons de l'auge de la Guerra Freda, 'Operació UNCLE' se centra en l'agent de la CIA, Napoleon Solo, i l'agent de la KGB, Illya Kuryakin. Obligats a apartar les seves diferències, llargament arrelades, tots dos s'uneixen per formar un equip que durà a terme una missió conjunta per posar fi a una misteriosa organització criminal internacional, que pretén desestabilitzar el fràgil equilibri de poder resultant de la proliferació d'armes i tecnologia nuclear . L'única pista que tenen és la filla d'un científic alemany desaparegut, que és la clau per infiltrar-se en l'organització criminal, i han de lluitar contra el temps per trobar al científic i evitar una catàstrofe mundial.

Ciudades de papel

Ciudades de papel

(Paper towns)

Sinopsi

'Ciutats de paper' (Paper towns) és l'adaptació de la novel·la de John Green. La pel·lícula explica la història de Quentin i la seva enigmàtica veïna Margo, que adora els misteris de tal manera que acaba convertint-se en un. Després d'acompanyar-tota una nit en una increïble aventura a la seva ciutat natal, Margo desapareix sobtadament deixant enigmàtiques pistes que Quentin haurà de desxifrar. Hi embarca a Quentin i els seus amics en una emocionant aventura que desborda humor i sensibilitat. Per donar amb Margo, Quentin d'entendre el significat de l'amistat i l'amor veritables.

Pàgina 1 de 48

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el...

Llegiu-ne més...
Un día perfecto

Un día perfecto

(A perfect day)

Sinopsi

A "Un día perfecto (A perfect day)", pel·lícula de director Fernando León de A...

Llegiu-ne més...