9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Nebraska

Nebraska

(Nebraska)

Sinopsi

Després de rebre un "premi" per correu, Woody Grant, un ancià amb símptomes de demència, creu que s'ha tornat ric, obligant al seu recelós fill David a emprendre un viatge per anar a cobrar-lo. A poc a poc, la relació entre tots dos-trencada durant diversos anys pels continus desvaris etílics de Woody-prendrà un caire diferent davant la sorpresa de la sorneguera mare de David i el seu triomfador germà Ross. Però, ¿què passarà quan Woody torni al poble, on li ha promès a tots que s'ha convertit en milionari?

Philomena

Philomena

(Philomena)

Sinopsi

Martin Sixsmith és un cínic i descregut periodista caigut en desgràcia que, un bon dia, es troba amb la història de la seva vida: Philomena Lee, una dona de setentaytantos anys que s'ha passat els últims cinquanta buscant al seu fill. La història de Philomena parla de com l'estricta societat de l'època li va robar al seu nadó i la va condemnar a ingressar en un convent com a càstig per quedar-se embarassada tan jove. Ara el periodista i la valerosa dona decidiran unir les seves forces i s'embarcaran en un viatge inoblidable entre dos continents a la recerca de la veritat i de la justícia, i que els canviarà a tots dos per sempre.

Río 2

Río 2

(Río 2)

Sinopsi

A "Rio 2", Blu, Perla i els seus tres fills porten una vida perfecta. Quan Perla decideix que els nens han d'aprendre a viure com autèntiques aus, insisteix que la família s'aventuri a viatjar a l'Amazones. Mentre Blu tracta d'encaixar amb els seus nous veïns, el preocupa la possibilitat de perdre Perla i als nois davant la crida de la selva.

Need for speed

Need for speed

(Need for speed)

Sinopsi

"Need for speed", basada en la franquícia de videojocs de carreres, explica la història de Tobey Marshall, un mecànic que pilota muscle cars (cotxes clàssics de gran cilindrada) en un circuit de carreres il · legal de carrer. Necessitat de mitjans per mantenir a flotació el seu taller familiar, accepta a contracor associar-se amb l'adinerat i arrogant expilot de NASCAR, Dino Brewster. Però just quan està a punt de salvar el seu taller mitjançant un gran tracte amb la venedora d'automòbils Julia Bonet, una desastrosa carrera permet Dino ficar Tobey a la presó per un crim que no ha comès, el que deixa a Brewster lliure per ampliar seus negocis cap a l'oest. Dos anys més tard, Tobey surt de la presó disposat a venjar-se.

La ladrona de libros

La ladrona de libros

(The book thief. )

Sinopsi

"La lladre de llibres", basada en la novel supervendes de Markus Zusak, relata la història d'Liesel, una jove que és acollida per una família a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial. Els seus integrants, que oculten a un jueu a casa, li ensenyen a llegir. Per Liesel, el poder de les paraules i de la imaginació es converteix en una forma d'escapar dels tumultuosos esdeveniments que l'envolten.

La bella y la bestia (2014)

La bella y la bestia (2014)

(La belle & la bête.)

Sinopsi

Any 1720. Després del naufragi dels seus navilis, un mercader arruïnat ha d'exiliar al camp amb els seus sis fills. Entre ells es troba Bella, la més jove de les seves filles, alegre, maca i plena d'encant. Després d'un viatge esgotador, el mercader descobreix el domini màgic de la Bèstia, que el condemna a mort per haver-li robat una rosa. Sentint-se responsable de la terrible sort que amenaça a la seva família, Bella decideix sacrificar en lloc del seu pare. Al castell de la Bèstia no només l'espera la mort, sinó una estranya vida on es barregen els moments de màgia, alegria i tristesa. Cada tarda, a l'hora de sopar, tots dos es reuneixen i aprenen a tractar-se com dos estranys completament oposats. Mentre intenta refrenar els seus impulsos amorosos, Bella s'introdueix en els misteris de la Bèstia i del seu domicili. Quan cau la nit, els somnis es presenten a Bella com fragments del passat de la Bèstia. Una història tràgica que li ensenya que aquest ésser solitari i ferotge va ser un dia un príncep majestuós. Armada de valor, lluitant contra tots els perills i obrint el seu cor, Bella aconseguirà alliberar La Bèstia de la seva maledicció i descobrir així l'amor veritable.

Las aventuras de Peabody y Sherman

Las aventuras de Peabody y Sherman

(Mr Peabody & Sherman. )

Sinopsi

El Sr Peabody, el gos més reeixit del món, i el seu entremaliat fill adoptiu Sherman, s'utilitzaran seva màquina del temps-el Vueltatrás-per embarcar-se en l'aventura més escandalosa que s'hagi vist mai. No obstant això, en un desafortunat accident, Sherman li mostra la màquina a la seva amiga Penny per impressionar i acaben creant un forat en l'univers, provocant el caos en els esdeveniments més importants de la història. Abans que el passat, el present i el futur quedin alterats, el Sr Peabody va al rescat mentre ha de fer front al major desafiament de sempre: ser pare. Junts deixaran la seva empremta en la Història.

Kamikaze

Kamikaze

(Kamikaze)

Sinopsi

La pel · lícula "Kamikaze", dirigida per Álex Pina, se centra en la figura d'Slatan, un home corrent de Karadjistan enfrontat a una situació extrema: fer esclatar en un avió de passatgers de Moscou amb destinació a Madrid. Però els seus plans es torcen com una tempesta retarda el vol i els passatgers són allotjats en un hotel de muntanya fins que passi el temporal, així, el suïcida ha de conviure durant tres dies amb les seves futures víctimes, que tenen una visió positiva i optimista de la vida.

Ocho apellidos vascos

Ocho apellidos vascos

(Ocho apellidos vascos)

Sinopsi

Rafa, andalús de soca-rel, mai ha hagut de sortir de la seva estimada Sevilla per aconseguir el que més li importa a la vida: el fi, la gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, un basca. Rafa, decidit a conquistar-la, viatja fins a un poble d'Euskadi. Allà, per aconseguir a Amaia farà el que calgui, fins fer-se passar per basc.

Pàgina 1 de 49

Juntos y Revueltos

Juntos y Revueltos

(Blended)

Estrena: 27-06-2014

Després d'una desastrosa cita a cegues, els pares solters Lauren (Drew B...

Llegiu-ne més...
Nebraska

Nebraska

(Nebraska)

Sinopsi

Després de rebre un "premi" per correu, Woody Grant, un ancià amb símptomes de demè...

Llegiu-ne més...