9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Nuestro último verano en Escocia

Nuestro último verano en Escocia

(What We Did on Our Holiday)

Sinopsi

Una jove parella de Londres recentment separada ha d'anar amb els seus fills a Escòcia per celebrar l'aniversari de l'avi malalt. Per no disgustar, la família decideix simular que tot és harmonia.

Tomorrowland: El mundo del mañana

Tomorrowland: El mundo del mañana

(Tomorrowland)

Sinopsi

Units per un mateix destí, Frank (George Clooney) -qui fos un nen prodigi, ara fastiguejat de tantes desilusiones- i Casey (Britt Robertson) -una brillant i optimista adolescent plena de curiositat científica- s'embarquen en una perillosa missió per desvetllar els secrets d'un enigmàtic lloc perdut en algun punt del temps i l'espai conegut com Tomorrowland. I la seva missió allà canviarà al món, ia ells, per sempre.

TXARANGO

Txarango

(Txarango - tota la vida és ara)

Sinopsi

No tenien res, només les seves cançons i aquelles cançons van començar a sentir-se per les places, de mica en mica van començar a créixer, es van fer grans i van passar a ser de tothom. I al final el missatge es va descobrir: Tot es pot aconseguir sense renunciar a res, tots els problemes poden ser ballats, tota la vida és ara.

Caza al asesino

Caza al asesino

(The gunman)

Sinopsi

El franctirador Jim Terrier, membre d'un equip de mercenaris assassins, mata el ministre de Mines del Congo. A causa d'aquest tret, Terrier es veu obligat a fugir i amagar-se per protegir els membres del seu equip. Anys després, en el seu retorn a l'Congo, Terrier descobrirà que aquesta vegada ell és el blanc d'un esquadró assassí.

Dando la nota: Aún más alto

Dando la nota: Aún más alto

(Pitch perfect 2)

Sinopsi

Les Barden Belles tornen a 'Dando la nota: Encara més alt', la seqüela de 'Dando la nota' . Tres anys després que les Belles guanyessin el títol nacional són expulsades a causa d'un escandalós esdeveniment que amenaça de fer descarrilar el seu últim any a la Universitat Barden. Ara les Belles s'enfronten a un repte encara més gran i hauran de lluitar com mai per guanyar el títol mundial i demostrar del que són capaços.

Poltergeist

Poltergeist

(Poltergeist)

Sinopsi

Gil Kenan dirigeix ​​el remake de la pel·lícula de terror 'Poltergeist' (Tobe Hooper, 1982) sobre una família la casa està habitada per forces malignes. Quan les aterridores aparicions intensifiquen els seus atacs i capturen a la filla més petita, la família ha de mantenir-se unida per rescatar-abans que desaparegui per sempre.

Suite francesa

Suite francesa

(Suite francesa)

Sinopsi

A "Suite francesa", Lucile Angellier és una jove que espera notícies del seu marit, presoner de guerra, mentre porta una sufocant existència al costat del seu controladora sogra en un petit poble de la França de 1940. Totes dues viuen alienes a la realitat de la guerra fins que un grup de refugiats parisencs arriba a la localitat fugint de l'ocupació, al que li segueix un regiment de soldats alemanys que estableixen les seves residències a les llars dels habitants del poble. Lucile intenta al principi ignorar a Bruno, l'oficial alemany a qui se li ha encarregat viure amb elles. Però a poc a poc, un poderós amor els unirà i atraparà en un moment on l'amor queda enfosquit per la infame realitat.

El viaje más largo

El viaje más largo

(The longest ride)

Sinopsi

"El viatge més llarg", basada en la novel·la "The longest ride" de Nicholas Sparks, explica el romanç entre Luke i Sophia, una parella d'enamorats que es creuen amb un ancià la història d'amor és tan gran que inspira els dos joves . Ira i Ruth, Luke i Sophia -dos parelles separades per l'època i l'edat- tenen poc en comú fins que es desencadena una sèrie d'esdeveniments inesperats i les seves vides queden entrellaçades. Una romàntica travessa que comença quan una caixa de velles cartes, plena de tota una vida de romanç, saviesa i experiència, posa a Luke i Sophia pel camí que porta al descobriment dels seus veritables valors i de l'ampli significat de l'amor.

Lo mejor de mí

Lo mejor de mí

(The best of me)

Sinopsi

Basada en la novel·la de Nicholas Sparks, 'El millor de mi "explica l'apassionada història de dos joves que van ser nuvis en la seva adolescència i que venien de mons molt diferents. Després de diverses dècades en les que els seus camins es van separar, Amanda i Dawson es retroben al seu poble natal per assistir al funeral d'un amic comú, el que els obliga a enfrontar-se a seus sentiments no resolts que encara tenen l'un per l'altre.

Pàgina 1 de 44

El corredor del laberinto: Las pruebas

El corredor del laberinto: Las pruebas

(Maze Runner: The scorch trials)

Strena: 18-09-2015

Segona entrega d'El corredor del laberint (2014) d...

Llegiu-ne més...
Nuestro último verano en Escocia

Nuestro último verano en Escocia

(What We Did on Our Holiday)

Sinopsi

Una jove parella de Londres recentment separada ha d'anar amb els...

Llegiu-ne més...

Anar a favor de vent

Aquesta és una terra plena d'aire, d'aire en estat pur si bufa la tramuntana. Per això els nostres p...

Llegiu-ne més...