9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

El nuevo exótico Hotel Marigold

El nuevo exótico Hotel Marigold

(The second best exotic Marigold Hotel)

Sinopsi

El nou exòtic Hotel Marigold és el somni expansionista de Sonny, i li exigeix ​​més temps de què disposa, tenint en compte la seva imminent matrimoni amb l'amor de la seva vida, Sunaina. Sonny li ha tirat l'ull a un prometedor immoble ara que la seva primera empresa, L'Exòtic Hotel Marigold per a Persones Majors i Encantadores, només té una habitació lliure, el que planteja una dificultat d'allotjament per als nouvinguts, Guy i Lavinia. Evelyn i Douglas s'han incorporat a la plantilla de Jaipur i es pregunten a on els conduiran les seves cites habituals per menjar coques de Chilla, mentre que Norman i Carol naveguen les complicades aigües d'una relació exclusiva, alhora que Madge fa malabarismes amb dos excel·lents partits que, a més, són molt rics. Potser l'única que pot conèixer les respostes és la recentment incorporada codirectora de l'hotel, Muriel, la guardiana dels secrets de tothom. Quan les exigències d'una tradicional casament índia amenacen amb sepultar, es presenta una inesperada sortida.

Focus

Focus

(Focus)

Sinopsi

Nicky (Will Smith) és un consumat mestre de l'estafa que comença un romanç amb una novençana en el gremi, Jess (Margot Robbie). Mentre li ensenya els trucs de l'ofici, ella desitja estrènyer massa els llaços amb Nicky, i aquest trenca de sobte la relació. Tres anys més tard, la dona que havia encès una flama en ell i que ara és una dona fatal, apareix a Buenos Aires en un circuit de carreres en el que hi ha apostes molt elevades. Enmig de l'últim pla de Nicky, que és molt perillós, ella tira seus plans per terra i treu al mestre de l'estafa del joc.

Cenicienta

Cenicienta

(Cinderella)

Sinopsi

"Ventafocs" és la història d'amor màgica d'una heroïna maltractada els somnis es fan realitat. Ella és una preciosa jove la vida idíl·lica s'ensorra quan el seu pare, un comerciant, es torna a casar després de la tràgica mort de la seva mare. Ella vol donar suport al seu estimat pare i acull a la casa familiar a la seva nova madrastra i les seves filles, Anastasiay Drisella. Però quan el pare d'Ella mor inesperadament, la jove es troba a mercè d'una nova família gelosa i cruel que la converteix en la seva serventa. Tot i la crueltat amb què la tracten, Ella no cedirà a la desesperació i està disposada a complir les últimes paraules de la seva mare moribunda que li va dir que havia de «ser valent i generosa». Però com en tots els bons contes de fades, sempre hi ha algú que acudeix al rescat. Aquesta vegada pren la forma d'una bondadosa captaire que, armada amb una carbassa i un parell de ratolins, canvia per sempre la vida de la Ventafocs.

Obsesión

Obsesión

(The boy next door.)

Sinopsi

"Obsessió" és un thriller psicològic que explora la història de Claire, una mare recentment separada que intenta superar el seu divorci amb el seu fill Kevin. La seva vida canvia radicalment quan el carismàtic i jove Noah es muda a la casa del costat. El que comença sent una sana amistat, acabarà convertint-se en una atracció física duta a límits insospitats.

Home: Hogar, dulce hogar

Home: Hogar, dulce hogar

(Home)

Sinopsi

Oh és un adorable inadaptat procedent d'un altre planeta que aterra a la Terra i es troba fugint de la seva pròpia espècie quan fa amistat amb una noia aventurera anomenada Tip. A través d'una sèrie d'aventures al costat de Tip, Oh arriba a entendre que ser diferent i cometre errors forma, tot això, part de l'ésser humà i junts descobreixen el veritable significat de la paraula llar.

La conspiración de noviembre

La conspiración de noviembre

(The November man)

Sinopsi

Peter Devereaux és un agent de la CIA extremadament perillós i altament entrenat que és persuadit per sortir del seu tranquil retir per a realitzar una missió molt personal. Ha de protegir a una testimoni molt valuosa, Alice Fournier, qui pot revelar la veritat sobre un antic cas de conspiració. Devereaux descobreix que aquesta missió el converteix en el objectiu del seu antic amic i protegit a la CIA, David Mason. Amb creixents sospites de la presència d'un infiltrat a l'agència, no hi ha ningú a qui pugui confiar, ningú en absolut.

Chappie

Chappie

(Chappie)

Sinopsi

En un futur pròxim, una opressiva força policial mecanitzada és l'encarregada de patrullar el crim. Però el poble s'està revelant contra això. Quan Chappie, un policia androide, és robat i reprogramat, es converteix en el primer robot amb la capacitat de pensar i sentir per si mateix. Això fa que forces poderoses i destructives comencin a percebre a Chappie com una amenaça per a la humanitat i l'ordre, i no s'aturaran davant res per mantenir l'status quo i assegurar-se que Chappie sigui l'últim de la seva classe.

Los Caballeros del Zodiaco: La leyenda del santuario

Los Caballeros del Zodiaco: La Leyenda del Santuario

聖闘士星矢, Legend of Sanctuary (Saint Seiya, Legend of Sanctuary)

Sinopsi

"Los guerreros llamados "Caballeros de Athena" són els campions de l'esperança que sempre han aparegut des de l'Era del Mite quan el mal amenaça al món. En aquesta història de present dia, molts anys després de la llarga lluita" La Guerra Santa " trobem a Saori Kido, una nena preocupada pels seus misteriosos poders.

La mujer de negro: El ángel de la muerte

La mujer de negro 2: El ángel de la muerte

(The woman in black 2: Angel of death)

Sinopsi

Mentre les bombes alemanyes plouen sobre Londres durant la Segona Guerra Mundial, un grup d'escolars és evacuat juntament amb Eve, la seva bella i jove professora, a la seguretat que proporciona la camp anglès. El grup és traslladat a una vella i aïllada finca buida, connectada a terra ferma només per una calçada que desapareix amb les marees: Eel Marsh House. Un a un, els nens comencen a actuar de forma estranya, mentre Eve, ajudada per Harry, el comandant militar local, descobreix que el grup ha despertat a una força fosca més terrorífica i malvada que els atacs aeris sobre la ciutat. Ara Eve ha d'enfrontar als seus propis dimonis per salvar els nens i sobreviure a la dona de negre.

Pàgina 1 de 42

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es co...

Llegiu-ne més...
El nuevo exótico Hotel Marigold

El nuevo exótico Hotel Marigold

(The second best exotic Marigold Hotel)

Sinopsi

El nou exòtic Hotel Marigold és el somni expansionista...

Llegiu-ne més...