9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen que moltes persones s'estressin o es deprimeixin. Algunes d'elles exploten. Aquesta és una pel · lícula sobre ells. Vulnerables davant una realitat que sobtadament s'altera i es torna impredictible, els personatges de "Relats salvatges" creuen la prima frontera que divideix la civilització de la barbàrie. Una traïció amorosa, el retorn d'un passat reprimit, o la violència continguda en un detall quotidià, es presenten per impulsar-al vertigen de perdre els estreps, l'innegable plaer de perdre el control.

Ninja Turtles

Ninja Turtles

(Teenage Mutant Ninja Turtles)

Sinopsi

La delinqüència i la por es van estenent pels carrers. Shredder i el seu malvat Clan del Peu han anat apoderant amb mà de ferro de tot, des de la policia fins als polítics. El futur pinta ombrívol, fins que quatre germans marginats, supervivents d'un experiment científic que va sortir malament, surten de les clavegueres i assumeixen el seu destí com a suprems justiciers emmascarats. Enfrontant-se als diabòlics plans de Shredder per dominar-ho tot, aquestes Tortugues Ninja estan a punt de formar equip amb la intrèpida reportera April O'Neil i el seu irònic càmera Vern Fenwick per salvar els ciutadans de Nova York.

The equalizer: El protector

The equalizer: El protector

(The equalizer)

Sinopsi

A "The equalizer: El protector", Denzel Washington interpreta McCall, un antic ordre d'operacions especials que ha fingit la seva pròpia mort per viure una existència tranquil · la a Boston. Quan surt d'aquest retir autoimposat per salvar la vida d'una joveneta, Teri (Chloë Grace Moretz), es trobarà cara a cara amb uns mafiosos russos molt violents. Mentre que es venja d'aquells que fan mal als indefensos, el desig de justícia de McCalls creix. Així, si algú té un problema, les probabilitats estan en contra i no tenen a qui acudir, McCall els ajudarà. Ell és el protector.

Así nos va

Así nos va

(And so it goes.)

Sinopsi

Oren Little és un egocèntric i excèntric agent immobiliari que l'únic que vol és vendre una casa més i retirar-se en pau, fins que el seu fill li demana que es faci càrrec de la seva néta Sarah, de la qual no coneixia la seva existència i que posarà el seu vida de cap per avall.

Annabelle

Annabelle

(Annabelle)

Sinopsi

John Form troba el regal perfecte per a la seva dona embarassada, Mia: una preciosa i inusual canell vintage que porta un vestit de núvia blanc immaculat. No obstant això, l'alegria de Mia en rebre a Annabelle no dura molt. Durant una espantosa nit, la parella veu com membres d'una secta satànica envaeixen la seva llar i els ataquen brutalment. No només deixen sang vessada i terror després de la seva visita, els membres de la secta conjuren a un ens de tal maldat que res del que han fet es compara al sinistre camí a la maledicció que ara és Annabelle.

Perdida

Perdida

(Gone girl)

Sinopsi

En un calorós dia d'estiu, Amy i Nick es disposen a celebrar el seu cinquè aniversari de noces a North Carthage, a la vora del riu Mississippi. Però Amy desapareix aquell mateix matí sense deixar rastre. A mesura que la investigació policial avança, les sospites recauen sobre Nick tot i que ell insisteix en la seva innocència. És cert que es mostra estranyament evasiu i fred, però és un assassí?

Vivir es fácil con los ojos cerrados

Vivir es fácil con los ojos cerrados

(Vivir es fácil con los ojos cerrados)

Sinopsi

Un professor que utilitza les cançons dels Beatles per ensenyar anglès a l'Espanya de 1966, s'assabenta que John Lennon és a Almeria rodant una pel·lícula. Decidit a conèixer, emprèn el camí i en la seva ruta recull a un noi de 16 anys que s'ha fugat de casa i a una jove de 21 que aparenta estar també escapant d'alguna cosa. Entre els tres naixerà una amistat inoblidable.

Boyhood

Boyhood

(Momentos de una vida)

Sinopsi

"Boyhood (Moments d'una vida)" és un drama rodat amb el mateix grup d'actors durant dotze anys, concretament des de 2002 al 2013, que tracta d'un viatge tan èpic com íntim a través de l'eufòria de la infantesa, els sísmics canvis d'una família moderna i el pas del temps.

Begin again

Begin again

(Begin again)

Sinopsi

Greta i Dave són una parella enamorada al mateix temps que companys compositors. Arriben a Nova York quan ell signa un acord amb un important segell discogràfic, però la seva recentment adquirida fama aviat tempta Dave i deixa de banda a Greta, el món s'ensorra. Quan Dan, un executiu discogràfic en hores baixes, descobreix Greta durant una actuació en els escenaris de l'East Village, queda captivat l'instant pel seu talent i li proposa començar a treballar junts. Una col · laboració que els transformarà a tots dos, alhora que compondrà la banda sonora d'un meravellós estiu novaiorquès.

Pàgina 1 de 34

Exodus: Dioses y reyes

Exodus: Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'...

Llegiu-ne més...
Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen...

Llegiu-ne més...