9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Descifrando Enigma

The imitation game (Descifrando Enigma)

(The imitation game)

Sinopsi

Durant l'hivern de 1952, les autoritats britàniques van entrar a la llar del matemàtic, analista i heroi de guerra Alan Turing, amb la intenció d'investigar la denúncia d'un robatori. Al final van acabar arrestant Turing acusant-lo de "indecència greu", un càrrec que li suposaria una devastadora condemna per una ofensa criminal: ser homosexual. Els oficials no tenien ni idea que en realitat estaven incriminant al pioner de la informàtica actual. Liderant a un heterogeni grup d'acadèmics, lingüistes, campions d'escacs i oficials d'intel·ligència, se'l coneix per haver desxifrat el codi de l'indestructible màquina Enigma dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial.

Venganza 3

Venganza 3

(Taken 3)

Sinopsi

Liam Neeson torna com l'exagent especial Bryan Mills a 'Venjança 3' (Taken 3). La seva reconciliació s'ha vist inesperadament truncada després del brutal assassinat de la seva exdona. Consumit per la ira i acusat de la mort de la seva exdona, Mills es veu obligat a fugir de la implacable persecució de la CIA, l'FBI i la policia. Un cop més, hauríem d'intentar seus "habilitats especials" per fer justícia, donar caça als veritables assassins i protegir l'únic que li queda a la vida: la seva filla.

Babadook

Babadook

(The Babadook)

Sinopsi

Sis anys després de la violenta mort del seu marit, Amelia (Essie Davis) continua perduda intentant educar Samuel (Noah Wiseman), el seu fill de sis anys, que viu aterrit per un monstre que se li apareix en somnis i amenaça amb matar-los. Quan un inquietant llibre de contes anomenat "The Babadook" apareix a casa seva, Samuel es mostra convençut que el Babadook és la criatura sobre la qual ha estat somiant. Quan els seus al·lucinacions entren en una espiral fora de control, es torna impredictible i violent. Amèlia, molt espantada pel comportament del seu fill, es veu forçada a medicarle. Però quan comença a entreveure una presència sinistra al seu voltant, Amelia poc a poc s'adona que allò sobre el que Samuel l'ha estat advertint pot ser real ...

La teoría del todo

La teoría del todo

(The theory of everything)

Sinopsi

'La teoria del tot' és la història de Stephen Hawking, la ment més brillant i el físic de més renom de l'època actual, i de Jane Wilde, estudiant d'Art de la qual es va enamorar mentre estudiaven a Cambridge en els anys seixanta. S'esperava molt poc de Stephen Hawking, un intel·ligent alumne de Cosmologia que no tenia voluntat i al qual van diagnosticar una malaltia mortal als 21 anys, de manera que només li quedaven dos anys de vida. Però l'amor que va sentir per Jane Wilde, una altra alumna de Cambridge, li va donar la força suficient per convertir-se en el successor d'Einstein, casar-se amb ella i tenir tres fills. Durant el matrimoni, a mesura que Stephen s'esfondrava físicament, la seva fama acadèmica arribava cims inesperades, donant peu a errors que van posar a prova la seva relació i van alterar dramàticament la vida de tots dos.

Birdman

Birdman

(Birdman)

Sinopsi

'Birdman o (la inesperada virtut de la ignorància)' és una comèdia negra que explica la història d'un actor -famós per donar vida a un emblemàtic superhéroi- que lluita per muntar una obra de teatre a Broadway. En els dies que precedeixen a la nit de l'estrena s'embranca amb el seu ego i tracta de recuperar la seva família, la seva carrera i a ell mateix.

Corazones de acero

Corazones de acero

(Fury)

Sinopsi

Abril, 1945. Mentre els Aliats inicien la seva ofensiva final en el front europeu, un aguerrit sergent d'artilleria anomenat Wardaddy (Brad Pitt) es troba al comandament d'un tanc Sherman i dels cinc homes que componen la seva dotació, en una missió mortal darrere de les línies enemigues. Superats en nombre i en armament, i amb un soldat novell ficat a les seves files, Wardaddy i els seus homes ho tindran tot en contra en el seu heroic intent de llançar un atac al cor de l'Alemanya Nazi.

Messi

Messi

(Messi, la pelicula)

Sinopsi

Biopic del futbolista Leo Messi, dirigit per Álex de l'Església (Les bruixes de Zugarramurdi).
El documental tracta de la vida i la carrera del famós futbolista, usant imatges reals i fictícies, retratant els moments més importants des que tenia quatre anys. S'hi reuneixen amics de la infantesa de Messi, alguns companys d'equip del Futbol Club Barcelona, ​​diversos periodistes esportius, Jorge Valdano i Johan Cruyff. .

Paddington

Paddington

(Paddington)

Sinopsi

La pel·lícula "Paddington" és una comèdia familiar sobre un ós peruà que arriba a Londres, on coneixerà bons amics, viurà aventures i també es ficarà en problemes. Nicole Kidman interpreta una malvada taxidermista.

Cómo acabar sin tu jefe 2

Cómo acabar sin tu jefe 2

(Horrible bosses 2)

Sinopsi

Dale i Kurt decideixen convertir-se en els seus propis caps llançant la seva pròpia empresa. Però un inversor amb molta retòrica tira per terra els seus plans. Vençuts i desesperats, ia més sense recursos legals, els tres empresaris aficionats ordeixen un insensat pla per segrestar el fill adult de l'inversor i demanar un rescat per tornar a aconseguir el control de la seva empresa.

Pàgina 1 de 39

Las ovejas no pierden el tren

Las ovejas no pierden el tren

(Las ovejas no pierden el tren)

Estrena: 30-01-2015

Luisa i Alberto s'han vist abocats a anar-se a viu...

Llegiu-ne més...
Descifrando Enigma

Descifrando Enigma

(The imitation game)

Sinopsi

Durant l'hivern de 1952, les autoritats britàniques van entrar a la llar ...

Llegiu-ne més...