9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Antboy. El pequeño gran superhéroe

Antboy. El pequeño gran superhéroe

(Antboy)

Sinopsi

El Pelle s'amaga al jardí del veí. Aconsegueix escapar però és mossegat per una formiga gran i estranya. Quan es desperta l'endemà al matí, s'adona que posseeix els poders de la formiga: superforça, un sentit de l'olfacte elevat, i l'habilitat per escalar parets.

La ignorancia de la sangre

La ignorancia de la sangre

(La ignorancia de la sangre)

Sinopsi

Javier Falcón, cap d'Homicidis de Sevilla, ha de resoldre dos assumptes diferents en poc temps. D'una banda, les conseqüències immanejables d'un cas d'espionatge en què està involucrat personalment: un vell amic seu es va infiltrar en un comando terrorista islàmic, i ara la comanda pretén reclutar al seu fill adolescent per a la causa. D'altra banda, Falcón s'enfronta al segrest d'un nen per l'alliberament del la màfia russa, a la qual està investigant, li exigeix ​​que pagui un preu massa alt.

Escobar: Paraíso perdido

Escobar: Paraíso perdido

(Escobar: Paradise lost.)

Sinopsi

Nick creu que ha trobat el paradís quan es reuneix amb el seu germà en un petit poble de Colòmbia. Una llacuna blau turquesa, una platja amb sorres d'ivori, onades perfectes ... un somni per aquest jove surfer canadenc. Allà coneix a Maria, una impressionant noia colombiana. Tots dos s'enamoren perdudament i tot els va molt bé, fins que Maria decideix presentar al seu oncle, Pablo Escobar.

Dos tontos todavía más tontos

Dos tontos todavía más tontos

(Dumb and Dumber To.)

Sinopsi

Jim Carrey i Jeff Daniels tornen a encarnar els seus famosos papers com Lloyd i Harry a 'Dos ximples encara més ximples'. Els directors del primer lliurament, Peter i Bobby Farrelly, porten a Lloyd i Harry de viatge perquè aquest últim trobi a la filla que no sabia que tenia i enfrontar-se a la responsabilitat que mai, sota cap concepte, havien de donar-li.

Alexander y el día terrible, horrible, espantoso, horroroso

Alexander y el día terrible, horrible, espantoso, horroroso

(Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day.)

Sinopsi

"Alexander i el dia terrible, horrible, espantós, horrorós" explica les aventures d'Alexander, un nen de 11 anys que viu el pitjor dia de la seva curta vida. Una jornada que comença amb un xiclet enganxat als cabells al que li segueix una calamitat després d'una altra. Alexander compte les seves desgràcies a la seva optimista família, però no li fan gaire cas. Així que comença a pensar que aquest tipus de coses desagradables només li passen a ell. Però no triga a comprendre que no és l'únic, ja que la seva mare, el seu pare, el seu germà i la seva germana també viuran un dia horrible, espantós, horrorós, un autèntic "mal dia". Així que el que digui que no hi ha un mal dia és que no li ha tocat encara.

Interstellar

Interstellar

(Interstellar)

Sinopsi

En veure que la vida a la Terra està arribant a la seva fi, un grup d'exploradors decideix embarcar-se en la que pot ser la missió més important de la història de la humanitat i emprendre un viatge més enllà de la nostra galàxia en el qual descobriran si les estrelles poden albergar el futur de la raça humana.

Serena

Serena

(Serena)

Sinopsi

En la pel·lícula "Serena", corre l'any 1929 quan els nuvis George i Serena Pemberton viatgen a les muntanyes de Carolina del Nord amb la finalitat d'establir un imperi fuster. Encara que George ha viscut en el campament el temps suficient com per tenir un fill il·legítim, la seva jove esposa Serena és totalment aliena a aquest món d'homes. Així i tot, la seva força i determinació sorprenen als treballadors a mesura que la seva ambició per impulsar l'empresa familiar augmenta. Serena es prepara per enfrontar-se al govern per conservar els seus terrenys en lloc de vendre'ls al Servei de Parcs Nacionals. Però la tragèdia colpeja al jove matrimoni quan ella perd el fill que esperen. A partir d'aquest moment es precipiten els esdeveniments que envolten la intensa i apassionada història d'amor dels Pemberton.

Los boxtrolls

Los boxtrolls

(The Boxtrolls)

Sinopsi

Cheesebridge (Puentequeso) és una elegant ciutat de l'era posvictoriana, obsessionada pels diners, la classe i el més deliciós dels formatges pudents. A sota d'aquesta ciutat viuen els Boxtrolls, uns éssers estrafolaris i adorables que porten caixes de cartró reciclat com les tortugues porten la closca.

Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen que moltes persones s'estressin o es deprimeixin. Algunes d'elles exploten. Aquesta és una pel · lícula sobre ells. Vulnerables davant una realitat que sobtadament s'altera i es torna impredictible, els personatges de "Relats salvatges" creuen la prima frontera que divideix la civilització de la barbàrie. Una traïció amorosa, el retorn d'un passat reprimit, o la violència continguda en un detall quotidià, es presenten per impulsar-al vertigen de perdre els estreps, l'innegable plaer de perdre el control.

Pàgina 1 de 36

Into The Woods

Into The Woods

(Into The Woods)

Estrena: 23/01/2015

Versió moderna dels entranyables contes de fades dels Germans Gri...

Llegiu-ne més...
Antboy. El pequeño gran superhéroe

Antboy. El pequeño gran superhéroe

(Antboy)

Sinopsi

El Pelle s'amaga al jardí del veí. Aconsegueix escapar però és mossegat per una formi...

Llegiu-ne més...