9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Segundo origen

Segundo origen

(Segundo origen)

Sinopsi

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, Alba de 20 anys i Dídac de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en ruïnes, hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també les de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l'amor és l'únic manual de supervivència.

Golpe de Estado

Golpe de Estado

(No escape)

Sinopsi

Jack Dwyer, un home de negocis nord-americà, i la seva família es veuen atrapats enmig d'un violent cop d'estat en un país del Sud-est Asiàtic que anava a ser la seva nova llar. Mentre els rebels ataquen sense pietat la capital, Jack i la seva família desesperadament hauran de buscar la forma de sobreviure i escapar d'un infern on ser estranger equival a una sentència de mort.

Pan (Viaje a Nunca Jamás)

Pan (Viaje a Nunca Jamás)

(Pan)

Sinopsi

Peter és un murri noi de 12 anys amb una irreprimible vena rebel; el que passa és que, en l'ombrívol orfenat de Londres en què ha viscut tota la seva vida, aquestes qualitats no són precisament molt desitjables. Llavors, en el curs d'una nit increïble, Peter es veu transportat des de l'orfenat i apareix en un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat Mai Més. Allà, s'enfronta a sorprenents aventures i combats a vida o mort mentre intenta descobrir el secret de la seva mare, que el va deixar a l'orfenat fa molt de temps, i el lloc que li correspon en aquesta terra màgica. En companyia de la guerrera Tigrilla i d'un nou amic anomenat Capità Garfi, Peter ha de derrotar a l'implacable pirata Barbanegra per salvar el país de Mai Més i descobrir el seu autèntic destí: esdevenir l'heroi que serà conegut per sempre amb el nom de Peter Pan .

Hitman: Agente 47

Hitman: Agente 47

(Hitman: Agente 47)

Sinopsi

La història se centra en un assassí d'elit Que va ser creat mitjançant enginyeria genètica per convertir-se en la màquina de matar perfecta. Se li coneix pels dos últims dígits de codi de barres tatuat en el seu clatell i és la culminació d'anys d'Investigació (i quaranta-Sis clons Anteriors), que l'han dotat d'una força, Velocitat, resistència e intel·ligència sense precedents. El seu últim objectiu és una megacorporación que planeja desvetllar el secret del seu passat per crear un exèrcit d'assassins amb poders que superen iinclòs els seus. L'Agent 47 s'alia amb una jove que podria guardae el secret per vèncer als seus poderosos rivals mentres afronta increïbles revelacions sobre els seus Orígens i es prepara per a una èpica batalla amb el seu enemic mortal.

Regresión

Regresión

(Regresión)

Sinopsi

Minnesota, 1990. El detectiu Bruce Kenner (Ethan Hawke) Investiga El cas de la jove Angela Gray (Emma Watson), que Acusa un pare seva, John Gray (David Dencik), de cometre inconfessable un crim. De Quan John, de forma inesperada i Recordar pecat que ha passat, admet la seva culpa, el reconegut psicòleg Dr Kenneth Raines (David Thewlis) es Incorpora col Cas paràgraf ajudar-lo a reviure SEUS Records reprimits. El Que descobreixen desemmascara Una sinistra conspiració.

El desconocido

El desconocido

(El desconocido)

Sinopsi

Carles, executiu de banca, comença la seva matí rutinària portant els seus fills al col·legi, cosa excepcional del que sol encarregar habitualment la seva dona. Quan arrenca el seu cotxe, rep una trucada d'algú que, si bé és un complet desconegut per a Carlos, en realitat és algú que ho sap tot sobre ell. Aquesta persona li anuncia que té una bomba sota del seu seient i li comunica que té tot just unes hores per reunir una elevada quantitat de diners. Si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.

Irrational man

Irrational man

(Irrational man)

Sinopsi

El professor de filosofia Abe Lluc està per terra a nivell emocional, incapaç de trobar l'alegria o el significat a la seva vida. Abe té la sensació que tot el que ha intentat fer, ja sigui com a activista polític o professor, no ha tingut la més mínima importància. Poc després d'arribar a la universitat d'una petita ciutat on va impartir classe, Abe es relaciona amb dues dones: Rita Richards, una solitària professora que busca que li rescat de la seva infeliç matrimoni; i Jill Pollard, el seu millor estudiant, que acaba per convertir-se en la seva amiga més propera. Tot i que Jill està enamorada del seu nòvio Roy, no pot evitar trobar irresistible la personalitat artística i turmentada d'Abe, així com el seu exòtic passat. Fins i tot quan Abe deixa senyals del seu desequilibri mental, la fascinació de Jill no fa més que créixer. No obstant això, quan ella tracta de convertir la seva relació en alguna cosa més romàntic, ell la rebutja. La pura casualitat ho canvia tot quan Abe i Jill escolten la conversa d'un estrany i es submergeixen en el més profund d'ella. Només quan Abe pren una profunda decisió és capaç de tornar a abraçar la vida al màxim. Però aquesta elecció posarà en marxa una cadena d'esdeveniments que afectaran Jill, a Rita ia ell mateix per sempre.

Francisco: El padre Jorge

Francisco (El Padre Jorge)

(Bergoglio, el Papa Francisco )

Sinopsi

Com arriba un adolescent que va descobrir la seva vocació religiosa un dia de la primavera a ser el Papa Francisco (Darío Gandinetti)? Aquest llarg, dur i emocionant viatge d'un jesuïta que arriba a ser arquebisbe de Buenos Aires durant molts anys és el que investiga una jove periodista espanyola (Silvia Abascal), després de conèixer en el conclave de 2005 a Jorge Mario Bergoglio. La reportera està escrivint un llibre sobre el Papa Francesc, que recorre la vida del pare Jordi en la seva permanent lluita contra la pobresa, la prostitució, l'explotació laboral, la droga i la corrupció.

Everest

Everest (2015)

(Everest (2015))

Sinopsi

Inspirada en els increïbles esdeveniments que van tenir lloc durant un intent per arribar al pic més alt del món, 'Everest' descriu l'impressionant recorregut de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu que l'home mai ha conegut. El tremp dels alpinistes és posat a prova quan es veuen obligats a lluitar contra la fúria desfermada dels elements i superar obstacles impossibles, en un desesperat esforç per sobreviure.

Pàgina 1 de 50

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

La pel·lícula s'estrenarà el 20 de novembre i la majoria s'ha rodat a Llagoster...

Llegiu-ne més...
Segundo origen

Segundo origen

(Segundo origen)

Sinopsi

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, Alba de 20...

Llegiu-ne més...