9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

La mujer de negro: El ángel de la muerte

La mujer de negro 2: El ángel de la muerte

(The woman in black 2: Angel of death)

Sinopsi

Mentre les bombes alemanyes plouen sobre Londres durant la Segona Guerra Mundial, un grup d'escolars és evacuat juntament amb Eve, la seva bella i jove professora, a la seguretat que proporciona la camp anglès. El grup és traslladat a una vella i aïllada finca buida, connectada a terra ferma només per una calçada que desapareix amb les marees: Eel Marsh House. Un a un, els nens comencen a actuar de forma estranya, mentre Eve, ajudada per Harry, el comandant militar local, descobreix que el grup ha despertat a una força fosca més terrorífica i malvada que els atacs aeris sobre la ciutat. Ara Eve ha d'enfrontar als seus propis dimonis per salvar els nens i sobreviure a la dona de negre.

Samba

Samba

(samba)

Sinopsi

"Samba" és la nova pel·lícula dels directors de "Intocable" , Olivier Nakache i Eric Toledano. Samba va arribar a França des de Senegal i vol aconseguir el permís de treball. Alice treballa com a voluntària en una ONG. El destí els uneix.

Ex machina

Ex machina

(Ex machina)

Sinopsi

"Ex machina" és un thriller psicològic de ciència-ficció que explica la història de Caleb, un jove programador que treballa en una de les majors empreses d'Internet del món. Després de guanyar un concurs de la companyia, es prepara per realitzar un viatge que el portarà a conèixer al misteriós i solitari director executiu de l'empresa, Nathan. En arribar a la remota residència, Caleb descobreix que haurà de participar en un experiment tan estrany com fascinant que consisteix en conviure amb la primera intel·ligència artificial autèntica mai creada, tancada en el cos d'una preciosa robot.

Kingsman: Servicio Secreto

Kingsman: Servicio Secreto

(Kingsman: The Secret Service)

Sinopsi

La pel·licula trastoca amb ironia les presumpcions del gènere d'espies. Explica la història d'un cavallerós espia que acull sota la seva protecció a un nen ordinari de classe obrera i l'entrena en l'art de l'espionatge. Es tracta del viatge d'un nen de carrer des d'una classe social fins a una altra, en el qual veiem la col·lisió de la vida i la mort en el dia a dia del carrer.

El libro de la vida

El libro de la vida

(The book of life)

Sinopsi

Manolo és un conflictiu i somiador heroi que emprèn una èpica aventura a través de mons màgics, mítics i plens de meravelles amb el doble objectiu de reunir-se amb el seu únic i veritable amor i protegir el seu poble.

El francotirador

El francotirador

(American sniper)

Sinopsi

Chris Kyle és el franctirador més letal de la història de l'exèrcit dels Estats Units. Però hi ha alguna cosa més en ell a part de ser un bon tirador. El marine del grup d'operacions especials de la Marina d'Estats Units, Chris Kyle, és enviat a l'Iraq amb una sola missió: protegir els seus companys d'exèrcit. La seva precisió mil·limètrica salva incomptables vides en el camp de batalla i, a mesura que s'estenen els seus valents gestes, es guanya el sobrenom de Llegenda. No obstant això, la seva reputació també creix darrere de les línies enemigues, de manera que posen preu al seu cap i es converteix en objectiu prioritari dels insurgents. També s'està enfrontant a una altra batalla a casa: ser un bon marit i pare des de l'altre costat del món. Malgrat el perill, i del preu que, per la seva activitat, ha de pagar la seva família al seu país, Chris serveix durant quatre angoixants missions a l'Iraq, personificant l'emblema del credo dels SEAL: "no deixar a cap home enrere" . Però en tornar a casa, amb la seva dona i amb els seus fills, Chris descobreix que el que no pot deixar enrere és la guerra.

Bob Esponja: Un héroe fuera del agua

Bob Esponja: Un heroi fora de l`aigua

(The SpongeBob movie: Sponge out of water)

Sinopsi

Bob Esponja, el invertebrat marí famós en el món sencer, desembarca en el nostre món per viure la seva major aventura fins a la data. La vida a Fondo Bikini no podria ser millor per a un etern optimista com Bob Esponja i els seus amics. Quan algú roba la recepta ultrasecreta de les Cangreburgers, els perpetus enemics Bob Esponja i Plankton hauran d'unir les seves forces per enfrontar-se al malvat pirata Alameda Jack, qui té els seus propis plans per a aquestes delicioses exquisideses.

The interview

The interview

(The interview)

Sinopsi

Dave Skylark i el seu productor Aaron Rapoport dirigeixen un programa de TV sensacionalista sobre famosos anomenat Skylark Tonight. Quan el líder nord-coreà, Kim Jong-un, que és un fan del programa, vol fer una entrevista amb ells, la CIA els recluta per realitzar una perillosa missió: matar Kim Jong-un.

El destino de Júpiter

El destino de Júpiter

(Jupiter ascending)

Sinopsi

Júpiter Jones va néixer sota el cel de la nit, i els senyals apuntaven que estava cridada a grans coses. Ja gran, Júpiter somia amb els estels, però es topa amb la freda realitat del seu treball com a netejadora de cases i una infinitat de ruptures problemàtiques. I no comença a ser conscient del destí que li estava esperant fins que Caine, un caçador exmilitar genèticament modificat, arriba a la Terra per trobar; i és que la seva signatura genètica l'assenyala com la continuació en la cadena d'una herència extraordinària que podria alterar l'equilibri de tot l'univers. Més enllà de la Terra, més enllà del nostre Sol, una de les dinasties més poderoses de l'univers ha regnat durant mil·lennis. Ara, després de la mort del seu matriarca, els seus tres hereus principals estan en guerra, rivalitzant pel control de la Casa de Abrasax. Però ha sorgit una altra hereva els drets poden ser encara més grans que els seus, ella és Júpiter Jones, una jove dona nascuda a la Terra. Perseguida pels seus enemics, es veurà obligada a deixar enrere el seu ordinària existència i enfrontar-se a la seva veritable destinació.

Pàgina 1 de 41

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es co...

Llegiu-ne més...
La mujer de negro: El ángel de la muerte

La mujer de negro: El ángel de la muerte

(The woman in black 2: Angel of death)

Sinopsi

Mentre les bombes alemanyes plouen sobre Londres durant...

Llegiu-ne més...