9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

Cartellera

Mistress America

Mistress America

(Mistress America)

Sinopsi

La vida de Tracy (Lola Kirke), una jove solitària i molt poc popular estudiant de primer any, sofreix un complet canvi quan apareix en escena la impetuosa i aventurera Brooke (Greta Gerwig), una de trenta anys que es convertirà en la seva germanastra, doncs la mare de Tracy està a punt de casar-se amb el pare de Brooke.

yoko i sus amigos

Yoko y sus amigos

(Yoko y sus amigos)

Sinopsi

Vik és un nen una mica vergonyós i al qual li costa fer noves amistats. Ja és la tercera vegada que el petit i la seva família es muden, perquè al seu pare no paren de traslladar a la feina. Cada vegada que canvien de casa, de ciutat, de col·legi, és un sofriment per Vick. Sempre que el noi ha aconseguit tenir tracte amb algú, l'empresa del seu pare pren la decisió de traslladar-li, de manera que tota la família ha de marxar amb ell.

La adopción

La adopción

(La adopción)

Sinopsi

L'adopció explica el viatge que realitza una parella a un país d'Europa de l'Est en el moment en què decideixen adoptar un nen. Les coses no van a ser com esperaven i aviat es veuran en un entorn hostil on regna la corrupció, i on es trafica amb el futur dels nens i l'esperança dels pares. El que va començar com un somni pot convertir-se en un malson.

Sicario (2015)

Sicario

(Sicario)

Sinopsi

A la zona fronterera sense llei que s'estén entre els Estats Units i Mèxic, Kate Mercer, un idealista agent de l'FBI, és reclutada per Matt Graver, un oficial de les forces d'elit governamentals, per ajudar en la creixent guerra contra les drogues. Liderat per Alexandre, un enigmàtic consultor amb un passat fosc, l'equip s'embarca en un viatge clandestí que obligarà Kate a qüestionar-se tot allò en el que creu si vol sobreviure.

Dragon Ball Z: La resurrección de F

Dragon Ball Z: La resurrección de F

(Dragon Ball Z: Fukkatsu no F)

Sinopsi

La pau ha arribat a la Terra. No obstant això, encara queden escletxes de l'exèrcit de Freezer. Sorbet i Tagamo, antics membres d'elit d'aquesta armada, han acabat per arribar al planeta. L'objectiu principal és reviure el seu líder amb les Boles de Drac i planejar la seva venjança contra els Saiyajin. Però si Goku i Vegeta volen salvar el món han d'assolir el nivell de veritables déus.

007 Spectre

007 Spectre

(007 Spectre)

Sinopsi

Després de rebre un missatge misteriós que prové del seu passat, Bond segueix la pista per destapar una organització sinistra. Mentre M lluita contra forces polítiques que amenacen amb acabar amb el servei secret, Bond revelarà l'engany que amaga una veritat terrible: el que amaga SPECTRE.
Després de "Skyfall", Sam Mendes torna a posar-se darrere de les càmeres per dirigir una nova aventura de l'agent James Bond. "Spectre" és el quart film de Daniel Craig com 007, i li tornarem a veure en aquest paper en almenys una altra pel·lícula més.

El becario

El becario

(The intern)

Sinopsi

A "El Becari", De Niro dóna vida a Ben Whittaker, un vidu de 70 anys que descobreix que la jubilació no és el que esperava. Aprofita l'oportunitat de tornar a treballar i es converteix en becari sènior en una empresa de moda en línia fundada i dirigida per Jules Ostin.

El último cazador de brujas

El último cazador de brujas

(The last witch hunter)

Sinopsi

El món modern amaga molts secrets, però el més sorprenent de tots és el de les bruixes que segueixen vivint entre nosaltres; cruels criatures sobrenaturals amb la intenció d'alliberar la Mort Negra sobre el món. Exèrcits de caçadors de bruixes han combatut l'enemic antinatural al voltant del globus durant segles, incloent a Kaulder (Vin Diesel), un valent guerrer que va aconseguir acabar amb la Reina Bruixa, delmant als seus seguidors en el procés. En els moments anteriors a la seva mort, la Reina maleeix Kaulder amb la seva pròpia immortalitat, separant per sempre de la seva estimada esposa i filla en l'altra vida. Avui, Kaulder és l'únic de la seva espècie que queda, havent passat segles caçant bruixes solitàries i anhelant als éssers estimats que va perdre temps enrere. No obstant això, i per desconeixement de Kaulder, la Reina Bruixa ha ressuscitat i busca venjança amb el seu assassí, provocant una èpica batalla que determinarà la supervivència de la raça humana.

Paranormal activity: Dimensión fantasma

Paranormal activity: Dimensión fantasma

(Paranormal activity: The ghost dimension)

Sinopsi

"Paranormal activity: Dimensió Fantasma" és la cinquena i última entrega de la saga de terror que es va iniciar en 2007 amb un gran èxit. Dirigida pel debutant Gregory Plotkin, la història se centra en una família que s'acaba de mudar a una nova casa, en el garatge troben una caixa amb cintes i una càmera de vídeo.

Pàgina 1 de 52

Mistress America

Mistress America

(Mistress America)

Sinopsi

La vida de Tracy (Lola Kirke), una jove solitària i molt poc popular...

Llegiu-ne més...