9Diari
 • Ajuntament Castelló d`Empúries
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Los milagros del cielo

Los milagros del cielo

(Miracles from Heaven)

Estrena: 1/04/2016

Basada en la increïble història real de la família Beam. Quan Christy descobreix que la seva filla de deu anys, Anna té una malaltia rara i incurable, comença la seva lluita perquè la seva filla es curi. Després que l'Anna tingui un estrany accident, un extraordinari miracle passa durant el seu rescat. Un miracle que deixarà sense paraules a tots els especialistes mèdics, tornarà la fe a la seva família i canviarà la vida de tota una comunitat.

Mejor... Solteras

Mejor Solteras

(How to be single)

Estrena: 12/02/2016

Hi ha una manera correcta de ser solter, una forma incorrecta de ser-ho, i després ... està Alice. I Robin. Lucy. Meg. Tom. En David. La ciutat de Nova York està plena de cors solitaris que busquen la parella perfecta, un rotllet o alguna cosa entre mitjanes. I en algun lloc entre els missatges pujats de to i els embolics d'una nit, el que tots aquests solters tenen en comú és la necessitat d'aprendre com ser solter en un món en què la definició de l'amor canvia constantment. Dormir fora a la ciutat que mai dorm mai va ser tan divertit.

Warcraft: El origen

Warcraft El origen

(Warcraft)

Sinopsi

El pacífic regne d'Azeroth està a punt d'entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu destruït món per colonitzar un altre. En obrir-se un portal que connecta dos mons, un exèrcit s'enfronta a la destrucció, i l'altre, a l'extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canviarà el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar.

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

8 apellidos catalanesLa pel·lícula s'estrenarà el 20 de novembre i la majoria s'ha rodat a Llagostera, Monells, Vulpellac i també a Girona.
Ja està disponible el primer tràiler de 'Ocho apellidos catalanes' dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l'exitosa 'Ocho apellidos vascos', que s'estrenarà 20 de novembre. Entre altres escenes en aquest tràiler es pot veure a Dani Rovira en un poble català ple de banderes independentistes.

El libro de la selva

El libro de la selva

(The jungle book)

Estrena: 15-04-2016

Basada en les històries intemporals de Rudyard Kipling i inspirada en el clàssic animat de Disney, "El llibre de la selva" és una epopeia d'acció real sobre Mowgli, un nen a qui cria una manada de llops. Però Mowgli comprèn que ha de deixar la selva ja que el tigre Shere Khan, que porta les cicatrius de l'Home, promet eliminar el que considera una amenaça.

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el càncer de pulmó que l'estava consumint. El projecte va aconseguir donar-li un factor curatiu artificial que va salvar la seva vida però el va deixar horriblement desfigurat. Va ser així que Deadpool va decidir vestir un uniforme que cobrís tot el seu cos i començar a vendre els seus serveis al millor postor, aconseguint sobreviure a cada missió amb una barreja de bogeria, ironia i explosions.

Frente al mar

Frente al mar

(By the Sea)

Estrena: 04/03/2016

Emotiu retrat íntim d'un matrimoni sumit en el que pot semblar una crisi. La història transcorre en els anys setanta en un poble de la costa francesa amb els seus residents habituals i els visitants estiuencs.

Batman v Superman: El amanecer de la justicia

Batman v Superman

(Batman v Superman: Dawn of Justice)

Estrena: 23-03-2016

Tement pel descontrol de les accions d'un superheroi convertit en Déu, l'extraordinari vigilant de la ciutat de Gotham s'enfrontarà al venerat salvador de Metròpolis, mentre que el món lluita per veure quin heroi necessita realment. Amb Batman i Superman enfrontats en una guerra, una nova amenaça sorgirà posant a la humanitat en el major perill que l'home ha conegut.

'Ocho apellidos catalanes' arribarà a les pantalles dels cinemes el 20 de novembre

ocho apellidos catalanes Gran part del film s'ha rodat a l'Empordà i la ciutat de Girona

Pàgina 1 de 2

Los milagros del cielo

Los milagros del cielo

(Miracles from Heaven)

Estrena: 1/04/2016

Basada en la increïble història real de la fam&i...

Llegiu-ne més...
Spotlight

Spotlight

(Spotlight)

Sinopsi

"Spotlight" narra la història real de la investigació guanyadora del...

Llegiu-ne més...