9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Las ovejas no pierden el tren

Las ovejas no pierden el tren

(Las ovejas no pierden el tren)

Estrena: 30-01-2015

Luisa i Alberto s'han vist abocats a anar-se a viure al camp, però la idíl·lica vida rural de seguida començarà a mostrar la seva cara menys amable. A pesar que la parella no travessa pels seus millors moments, Luisa està obsessionada amb tenir un segon fill, encara que el preu sigui el sexe més apàtic imaginable.

Cincuenta sombras de Grey

Cincuenta sombras de Grey

(Fifty shades of Grey)

Estrena: 13-02-2015

Anastasia Steele és una estudiant de Literatura que rep l'encàrrec d'entrevistar a un jove empresari, Christian Grey. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però aviat comprèn quant el desitja. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, Ana se sorprèn per les peculiars pràctiques eròtiques de Grey, al mateix temps que descobreix els límits dels seus propis i més foscos desitjos.

Annie

Annie

(Annie)

Estrena: 30/01/2015

Basada en la tira còmica diària que va debutar en 1924, 'Little Orphan Annie'. La història se centra en una nena òrfena, Quvenzhane Wallis, qui és acollida pel candidat a l'alcaldia de Nova York, Will Stacks (Jamie Foxx), en la qual sembla una clara maniobra de campanya.

Vengadores: La era de Ultrón

Vengadores, La era de Ultrón

(The Avengers: Age of Ultron)

Estrena: 30-04-2015

Quan Tony Stark intenta impulsar un programa amb l'objectiu de mantenir la pau, les coses comencen a complicar-se i els herois més poderosos de la Terra, incloent a Iron Man, Capità Amèrica, Thor, l'Increïble Hulk, Vídua Negra i Ull de Falcó, es veuran davant la prova definitiva quan el destí del planeta es posi en joc. Quan el villà Ultrón emergeix, li correspondrà als Venjadors detenir els seus terribles plans, que al costat d'incòmodes aliances portaran a una inesperada acció que aplanarà el camí per a una èpica i única aventura.

Perdiendo el Norte

Perdiendo el Norte

(Perdiendo el Norte)

Estrena: 06/03/2015

Hugo i Braulio, dos joves amb formació universitària, farts d'una Espanya incapaç de donar-los treball i un futur, decideixen emigrar a Alemanya seguint els cants de sirena d'un programa de televisió tipus "Espanyols pel món". Però aviat descobriran que sobrar en un lloc no significa ser necessari en un altre i que perseguir el somni alemany pot tenir molt de malson.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Big Bad Wolves

Big Bad Wolves

(Big Bad Wolves)

Estrena: 23/05/2014

Una sèrie de brutals assassinats posen en rumb de col·lisió la vida de tres homes: el pare de l'última víctima, assedegat de venjança; un justicier detectiu de policia que opera en els límits de la llei; i el principal sospitós dels homicidis, un estudiant de religió arrestat i després alliberat a causa d'una negligència policial.

Una noche en el viejo México

Una noche en el viejo México

(A Night in Old Mexico)

Estrena: 09/05/2014

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Robert Duvall) decideix agafar el cotxe i viatjar fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Jeremy Irvine), a qui acaba de conèixer. Gally és un jove perdut i apallissat pel present que s'ha escapat de Nova York a buscar les seves arrels.

Pàgina 1 de 5

Las ovejas no pierden el tren

Las ovejas no pierden el tren

(Las ovejas no pierden el tren)

Estrena: 30-01-2015

Luisa i Alberto s'han vist abocats a anar-se a viu...

Llegiu-ne més...
Descifrando Enigma

Descifrando Enigma

(The imitation game)

Sinopsi

Durant l'hivern de 1952, les autoritats britàniques van entrar a la llar ...

Llegiu-ne més...