9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es coneixen i s'enamoren durant les proves d'admissió a la universitat de Middleton dels seus respectius fills de 18 anys. Tots dos tenen caràcters molt diferents: ell és un estirat i pròsper cirurgià i Edith, una dona de caràcter liberal i un tant frívola.

Terminator: Génesis

Terminator, Génesis

(Terminator: Genisys)

Estrena: 01-07-2015

Quan John Connor (Jason Clarke), líder de la resistència humana, envia el sergent Kyle Reese (Jai Courtney) de tornada a 1984 per protegir Sarah Connor (Emilia Clarke) i salvaguardar el futur de la humanitat, un gir inesperat dels esdeveniments el situa en una línia del temps inesperada. Ara, el sergent Reese es troba en un moment desconegut del passat i s'enfronta a aliats inesperats, incloent el Guardià (Arnold Schwarzenegger), nous enemics i una missió ... Restablir el futur.

Mad Max: Furia en la carretera

Mad Max, Furia en la carretera

(Mad Max: Fury Road)

Estrena: 15-05-2015

Quarta entrega de la franquícia de 'Mad Max', i primer lliurament d'una nova trilogia rodada en 3D el segon film serà 'Mad Max: Furiosa'. Pel·lícula d'acció post-apocalíptica ambientada en els més llunyans confins del nostre planeta, on ens trobem amb un paisatge auster i desert, amb la humanitat gairebé destruïda i tothom embogit lluitant per les necessitats de la vida.

Vengadores: La era de Ultrón

Vengadores, La era de Ultrón

(The Avengers: Age of Ultron)

Estrena: 30-04-2015

Quan Tony Stark intenta impulsar un programa amb l'objectiu de mantenir la pau, les coses comencen a complicar-se i els herois més poderosos de la Terra, incloent a Iron Man, Capità Amèrica, Thor, l'Increïble Hulk, Vídua Negra i Ull de Falcó, es veuran davant la prova definitiva quan el destí del planeta es posi en joc. Quan el villà Ultrón emergeix, li correspondrà als Venjadors detenir els seus terribles plans, que al costat d'incòmodes aliances portaran a una inesperada acció que aplanarà el camí per a una èpica i única aventura.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Big Bad Wolves

Big Bad Wolves

(Big Bad Wolves)

Estrena: 23/05/2014

Una sèrie de brutals assassinats posen en rumb de col·lisió la vida de tres homes: el pare de l'última víctima, assedegat de venjança; un justicier detectiu de policia que opera en els límits de la llei; i el principal sospitós dels homicidis, un estudiant de religió arrestat i després alliberat a causa d'una negligència policial.

Una noche en el viejo México

Una noche en el viejo México

(A Night in Old Mexico)

Estrena: 09/05/2014

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Robert Duvall) decideix agafar el cotxe i viatjar fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Jeremy Irvine), a qui acaba de conèixer. Gally és un jove perdut i apallissat pel present que s'ha escapat de Nova York a buscar les seves arrels.

Alabama Monroe

Alabama

(Alabama Monroe)

Sinopsi

Elise i Didier porten junts set apassionats anys. Recorden el seu amor a primera vista, la seva passió, la música els va acostar, l'embaràs inesperat i l'alegria de tenir a la preciosa Maybelle. Un cercle complet de felicitat per a una parella molt poc convencional. Lluiten junts per la vida de la seva filla, i esperen que l'amor no els abandoni quan més ho necessiten. L'amor pot amb el destí... A vegades.

Pàgina 1 de 5

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es co...

Llegiu-ne més...
La oveja Shaun: La película

La oveja Shaun: La película

(Shaun the sheep: The movie. )

Sinopsi

Lorem ipsum ad his scripta blandit partiendo, eum fastidii accu...

Llegiu-ne més...