9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

8 apellidos catalanesLa pel·lícula s'estrenarà el 20 de novembre i la majoria s'ha rodat a Llagostera, Monells, Vulpellac i també a Girona.
Ja està disponible el primer tràiler de 'Ocho apellidos catalanes' dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l'exitosa 'Ocho apellidos vascos', que s'estrenarà 20 de novembre. Entre altres escenes en aquest tràiler es pot veure a Dani Rovira en un poble català ple de banderes independentistes.

La quinta ola

La quinta ola

(The 5th wave)

Estrena: 15-01-16

Quatre onades d'atacs mortals procedents d'atacs alienígenes han devastat la major part de la Terra. Amb aquest escenari de por i desconfiança com a teló de fons, Cassie, una adolescent de 16 anys, es troba a la fuga tractant de salvar desesperadament al seu germà petit. Mentre es prepara per a l'arribada de la inevitable i letal cinquena onada, Cassie coneix a un jove que podria convertir-se en la seva última esperança. A més, els invasors deambulen amb forma gairebé humana caçant als supervivents.

La gran apuesta

La Gran Apuesta

(The big short)

Estrena: 22-01-16

Pel·lícula basada en llibre homònim del periodista nord-americà Michael Lewis. The Big Short: Inside the Doomsay Machine, descriu diverses de les tècniques dutes a terme pels que van crear el Crèdit d'intercanvi en contra de l'obligació de deute garantit (CDO) de la bombolla i que es van acabar beneficiant de la crisi econòmica mundial que començar el 2007.

El Renacido

El renacido

(The Revenant)

Estrena: 05/02/2016

En les profunditats de la Amèrica salvatge, el caçador Hugh Glass resulta greument ferit i és abandonat a la seva sort per un traïdor membre del seu equip, John Fitzgerald. Amb la força de voluntat com la seva única arma, Glass s'haurà d'enfrontar a un territori hostil, a un hivern brutal i a la guerra constant entre les tribus de Natius Americans, en una recerca heroica i implacable per aconseguir venjar-se de Fitzgerald.

El libro de la selva

El libro de la selva

(The jungle book)

Estrena: 15-04-2016

Basada en les històries intemporals de Rudyard Kipling i inspirada en el clàssic animat de Disney, "El llibre de la selva" és una epopeia d'acció real sobre Mowgli, un nen a qui cria una manada de llops. Però Mowgli comprèn que ha de deixar la selva ja que el tigre Shere Khan, que porta les cicatrius de l'Home, promet eliminar el que considera una amenaça.

En el corazón del mar

En el corazón del mar

(In the Heart of the Sea)

Estrena: 04/12/2015

A l'hivern de 1820, el balener de Nova Anglaterra Essex va ser agredit per alguna cosa al que ningú podia donar crèdit: una balena de mida i voluntat descomunal, amb un sentit de la venjança gairebé humà. Aquest fet real que va suposar un desastre marítim va ser la inspiració per Moby-Dick de Melville. Però la novel·la només va comptar la meitat de la història. "Al cor del mar" revela les horribles conseqüències de la trobada, quan els supervivents de la tripulació van ser forçats fins al límit i es van veure obligats a fer l'impensable per mantenir-se vius.

Los juegos del hambre: Sinsajo. Parte 2

Los juegos del hambre: Sinsajo. Parte 2

(The Hunger Games: Mockingjay Part 2)

Estrena: 27-11-2015

Katniss Everdeen s'adona que ja no només està en joc la seva supervivència, sinó també el futur. Amb Panem sumida en una guerra a gran escala, Katniss haurà de plantar cara al president Snow en l'enfrontament final. Katniss, acompanyada per un grup dels seus millors amics, que inclou a Gale, Finnick i Peeta, emprèn una missió amb la unitat del Districte 13, en què arrisquen la vida per alliberar els ciutadans de Panem i orquestren un intent d'assassinat del president Snow, cada vegada més obsessionat amb destruir-la. Les trampes mortals, els enemics i les decisions morals que esperen a Katniss la posaran en més problemes que cap sorra de Els Jocs de la Fam.

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el càncer de pulmó que l'estava consumint. El projecte va aconseguir donar-li un factor curatiu artificial que va salvar la seva vida però el va deixar horriblement desfigurat. Va ser així que Deadpool va decidir vestir un uniforme que cobrís tot el seu cos i començar a vendre els seus serveis al millor postor, aconseguint sobreviure a cada missió amb una barreja de bogeria, ironia i explosions.

Ocho apellidos catalanes

Ocho apellidos catalanes

(Ocho apellidos catalanes)

Estrena: 20/11/2015

Les alarmes de Koldo (Karra Elejalde) entren en Defcon-3 després de saber que la seva filla Amaia (Clara Lago), després de trencar amb Rafa (Dani Rovira), s'ha enamorat d'un català (Berto Romero). Davant tal "sacrilegi", s'aventura a creuar la frontera d'Euskadi i posar rumb a Sevilla per convèncer Rafa que han de viatjar a Catalunya per rescatar-la, al preu que sigui, dels braços del jove i el seu entorn (Rosa María Sardá, Betlem Cuesta).

Pàgina 1 de 6

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

La pel·lícula s'estrenarà el 20 de novembre i la majoria s'ha rodat a Llagoster...

Llegiu-ne més...
Segundo origen

Segundo origen

(Segundo origen)

Sinopsi

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, Alba de 20...

Llegiu-ne més...