9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

dimarts, 22 juliol

Últ. Noticies:01:00:11 PM GMT

Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

El Juez

The judge

(The judge)

Estrena: 24/10/2014

Hank Palmer és un important advocat que torna al seu poble natal on el seu pare, el jutge del poble de qui està distanciat, és sospitós d'assassinat. Decideix descobrir la veritat i durant el procés torna a trobar-se amb la família que havia deixat enrere anys abans.

El Niño

El Niño

(El Niño)

Estrena: 29-08-2014

Gibraltar, la frontera sud d'Europa. Dos continents, tres països, catorze quilòmetres. Un lloc perfecte, l'Estret, per arribar a la glòria desafiant el mar i al vent. Risc, adrenalina, diners i èxit a l'abast de qualsevol persona capaç de travessar la distància que separa Europa de l'Àfrica en una llanxa carregada d'haixix esquivant la persecució de patrulleres i helicòpters de la policia. El Niño i El Compi no tenen por, volen iniciar-se en el món del narcotràfic, muntar el seu propi negoci. Per a ells és gairebé un joc, al capdavall s'han criat en la cultura del contraban.

Drácula: La leyenda jamás contada

Drácula, La leyenda jamás contada

(Dracula Untold)

Estrena: 17/10/2014

La història, explora l'origen de Dracula, barreja de vampirisme i la història real del Príncep Vlad L'Empalador -qui va inspirar el Dràcula de Bram Stoker-, retratant-lo com un heroi en una tràgica història d'amor en una fosca època de màgia i guerra. A la pel·lícula veurem com Vlad és un home que lluita pel seu poble i la seva família, cosa que el porta a fer un pacte fosc per garantir la seva protecció. Aquest pacte li posa de camí a les coses sobrenaturals fins a convertir-se en el monstre llegendari que tots coneixem.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Big Bad Wolves

Big Bad Wolves

(Big Bad Wolves)

Estrena: 23/05/2014

Una sèrie de brutals assassinats posen en rumb de col·lisió la vida de tres homes: el pare de l'última víctima, assedegat de venjança; un justicier detectiu de policia que opera en els límits de la llei; i el principal sospitós dels homicidis, un estudiant de religió arrestat i després alliberat a causa d'una negligència policial.

Torrente 5: Operación Eurovegas

Torrente 5

(Torrente 5)

Estrena: 17-10-2014

Cinquena entrega de l'èxit de la saga Torrente. Torrente està atordit davant una Espanya convulsa i dividida. Ha de trobar respostes al seu interior per aclarir la seva confusió i sortir de la cruïlla... ¡Ah! I també intenta atracar un casino amb una banda d'incompetents.

Guardianes de la Galaxia

Guardianes de la galaxia

(Guardians of the Galaxy)

Estrena: 14/08/2014

El temerari aventurer espacial Peter Quill (Chris Pratt) es converteix en objecte d'un implacable caça-recompenses després de robar un misteriós orbe al cobejat Ronan (Lee Pace), un perillós dolent. Però quan Quill descobreix el verdader poder de l'esfera, haurà de fer tot el possible per a derrotar els seus extravagants rivals en un intent desesperat de salvar el destí de la galàxia.

Una noche en el viejo México

Una noche en el viejo México

(A Night in Old Mexico)

Estrena: 09/05/2014

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Robert Duvall) decideix agafar el cotxe i viatjar fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Jeremy Irvine), a qui acaba de conèixer. Gally és un jove perdut i apallissat pel present que s'ha escapat de Nova York a buscar les seves arrels.

Pàgina 1 de 5

El Juez

El Juez

(The judge)

Estrena: 24/10/2014

Hank Palmer és un important advocat que torna al seu poble natal on el...

Llegiu-ne més...
Aviones: Equipo de rescate

Aviones: Equipo de rescate

(Planes: Fire & rescue)

Sinopsi

La història se centra en un equip d'avions la missió és protegir e...

Llegiu-ne més...