9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el càncer de pulmó que l'estava consumint. El projecte va aconseguir donar-li un factor curatiu artificial que va salvar la seva vida però el va deixar horriblement desfigurat. Va ser així que Deadpool va decidir vestir un uniforme que cobrís tot el seu cos i començar a vendre els seus serveis al millor postor, aconseguint sobreviure a cada missió amb una barreja de bogeria, ironia i explosions.

Ocho apellidos catalanes

Ocho apellidos catalanes

(Ocho apellidos catalanes)

Estrena: 20/11/2015

Les alarmes de Koldo (Karra Elejalde) entren en Defcon-3 després de saber que la seva filla Amaia (Clara Lago), després de trencar amb Rafa (Dani Rovira), s'ha enamorat d'un català (Berto Romero). Davant tal "sacrilegi", s'aventura a creuar la frontera d'Euskadi i posar rumb a Sevilla per convèncer Rafa que han de viatjar a Catalunya per rescatar-la, al preu que sigui, dels braços del jove i el seu entorn (Rosa María Sardá, Betlem Cuesta).

Frente al mar

Frente al mar

(By the Sea)

Estrena: 04/03/2016

Emotiu retrat íntim d'un matrimoni sumit en el que pot semblar una crisi. La història transcorre en els anys setanta en un poble de la costa francesa amb els seus residents habituals i els visitants estiuencs.

Truman

Truman

(Truman)

Estrena: 04/03/2016

Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomàs que viu al Canadà. Els dos amics al costat de Truman, el seu gos fidel, compartiran al llarg de quatre intensos dies moments emotius i sorprenents, provocats per la difícil situació que està travessant Julián.

Batman v Superman: El amanecer de la justicia

Batman v Superman

(Batman v Superman: Dawn of Justice)

Estrena: 23-03-2016

Tement pel descontrol de les accions d'un superheroi convertit en Déu, l'extraordinari vigilant de la ciutat de Gotham s'enfrontarà al venerat salvador de Metròpolis, mentre que el món lluita per veure quin heroi necessita realment. Amb Batman i Superman enfrontats en una guerra, una nova amenaça sorgirà posant a la humanitat en el major perill que l'home ha conegut.

El puente de los espías

El puente de los espías

(Bridge of spies)

Estrena: 30-10-2015

Thriller ambientat en la Guerra Freda centrat en la figura de James Donovan, un advocat nord-americà que va creuar el Teló d'Acer amb la finalitat de negociar l'alliberament d'un pilot l'avió espia O-2 havia estat enderrocat en territori enemic.

Steve Jobs

Steve Jobs

(Steve Jobs)

Estrena: 01-01-2016

Biòpic de Steve Jobs, centrada en l'època en la que va llançar els tres productes icònics d'Apple. El film consistirà en només tres llargues escenes, cadascuna al backstage just abans d'un llançament d'un famós producte d'Apple.

'Ocho apellidos catalanes' arribarà a les pantalles dels cinemes el 20 de novembre

ocho apellidos catalanes Gran part del film s'ha rodat a l'Empordà i la ciutat de Girona

El corredor del laberinto: Las pruebas

El corredor del laberinto: Las pruebas

(Maze Runner: The scorch trials)

Strena: 18-09-2015

Segona entrega d'El corredor del laberint (2014) de Wes Ball. Thomas i la resta de clarians hauran d'enfrontar al seu major desafiament fins al moment: buscar pistes sobre la misteriosa i poderosa organització coneguda com CRUEL. Aquest viatge els portarà a "La Cremada", un apocalíptic lloc replet d'inimaginables obstacles. Formant equip amb membres de la resistència, els clarians hauran desemmascarar les forces superiors de CRUEL i esbrinar quins plans tenen per a tots ells.

Pàgina 1 de 6

Deadpool

Deadpool

(Deadpool)

Estrena: 19/02/2016

Deadpool és un mercenari que es va unir al projecte Arma X per curar el...

Llegiu-ne més...
Anacleto: Agente secreto

Anacleto: Agente secreto

(Anacleto: Agente secreto)

Sinopsi

Adolfo, un trenta anys que treballa de segurata, està passan...

Llegiu-ne més...