9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE

divendres, 24 octubre

Últ. Noticies:05:42:54 AM GMT

Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Exodus: Dioses y reyes

Exodus, Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'Antic Testament, recull la vida de Moisés des del seu naixement fins a la seva mort. Principalment la pel·lícula se centrarà en com Moisés va guiar als israelites fora d'Egipte pel desert de Sinai, per finalment arribar a la seva terra promesa.

Perdiendo el Norte

Perdiendo el Norte

(Perdiendo el Norte)

Estrena: 06/03/2015

Hugo i Braulio, dos joves amb formació universitària, farts d'una Espanya incapaç de donar-los treball i un futur, decideixen emigrar a Alemanya seguint els cants de sirena d'un programa de televisió tipus "Espanyols pel món". Però aviat descobriran que sobrar en un lloc no significa ser necessari en un altre i que perseguir el somni alemany pot tenir molt de malson.

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

Los Juegos del Hambre Sinsajo Parte 1

(The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

Estrena: 21-11-2014

Ens situa a Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) al Districte 13, després, literalment, de destrossar els jocs per sempre. Sota el lideratge de la Presidenta Coin (Julianne Moore) i comptant amb les advertències dels amics en qui confia, Katniss expandeix les ales al mateix temps que lluita per salvar Peeta (Josh Hutcherson) i a una nació commoguda pel seu coratge.

[•REC] 4

•REC 4

([•REC] 4)

Estrena: 31/10/2014

L'acció comença en el moment en què Ángela Vidal (Manuela Velasco), l'única supervivent de la terrible infecció és evacuada de l'edifici. Quan per fi la situació sembla estar controlada, el caos torna a desfermar-se i la llavor del mal reneix adoptant noves i terribles formes.

Dos a la carta

Dos a la carta

(Dos a la carta)

Estrena: 21-11-2014

Explica la història d'Oscar, un calculador broker de ciutat i Dani, un babau molt barroer rural sense ofici ni benefici, que descobreixen que són germans i es veuen obligats a treballar junts quan reben l'herència del seu pare: un restaurant d'estil rústic situat enmig del no-res.

Caminando entre las tumbas

Caminando entre las tumbas

(A Walk Among the Tombstones)

Estrena: 31/10/2014

Matt Scudder (Liam Neeson), antic detectiu del Departament de Policia de Nova York, és un alcohòlic en fase de recuperació perseguit pels remordiments i amb moltes qüestions pendents. Quan una sèrie de segrestos que tenen com a objectiu els principals narcotraficants de la ciutat desemboquen en esborronadors assassinats, el líder dels narcos (Dan Stevens) convenç Scudder perquè trobi els culpables de la mort de la seva dona. Treballant com detectiu privat sense llicència, Matt veu el que la policia no pot veure, i transita pels llocs que més temen. Operant al marge de la llei per localitzar els responsables d'aquestes atrocitats, Scudder camina entre les ombres a causa d'un tall que pot convertir-lo a ell mateix en un monstre.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Big Bad Wolves

Big Bad Wolves

(Big Bad Wolves)

Estrena: 23/05/2014

Una sèrie de brutals assassinats posen en rumb de col·lisió la vida de tres homes: el pare de l'última víctima, assedegat de venjança; un justicier detectiu de policia que opera en els límits de la llei; i el principal sospitós dels homicidis, un estudiant de religió arrestat i després alliberat a causa d'una negligència policial.

Pàgina 1 de 5

Exodus: Dioses y reyes

Exodus: Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'...

Llegiu-ne més...
Los boxtrolls

Los boxtrolls

(The Boxtrolls)

Sinopsi

Cheesebridge (Puentequeso) és una elegant ciutat de l'era posvictoriana, obses...

Llegiu-ne més...