9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Exodus: Dioses y reyes

Exodus, Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'Antic Testament, recull la vida de Moisés des del seu naixement fins a la seva mort. Principalment la pel·lícula se centrarà en com Moisés va guiar als israelites fora d'Egipte pel desert de Sinai, per finalment arribar a la seva terra promesa.

Perdiendo el Norte

Perdiendo el Norte

(Perdiendo el Norte)

Estrena: 06/03/2015

Hugo i Braulio, dos joves amb formació universitària, farts d'una Espanya incapaç de donar-los treball i un futur, decideixen emigrar a Alemanya seguint els cants de sirena d'un programa de televisió tipus "Espanyols pel món". Però aviat descobriran que sobrar en un lloc no significa ser necessari en un altre i que perseguir el somni alemany pot tenir molt de malson.

Vamos de polis

Vamos de polis

(Let's Be Cops)

Estrena: 24/10/2014

Quan dos amics es vesteixen com agents de policia per a una festa de disfresses, es converteixen en la sensació del barri. El problema arriba quan aquests "herois" es fiquen en un embolic molt perillós amb mafiosos i detectius corruptes pel mig.

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

Los Juegos del Hambre Sinsajo Parte 1

(The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

Estrena: 21-11-2014

Ens situa a Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) al Districte 13, després, literalment, de destrossar els jocs per sempre. Sota el lideratge de la Presidenta Coin (Julianne Moore) i comptant amb les advertències dels amics en qui confia, Katniss expandeix les ales al mateix temps que lluita per salvar Peeta (Josh Hutcherson) i a una nació commoguda pel seu coratge.

[•REC] 4

•REC 4

([•REC] 4)

Estrena: 31/10/2014

L'acció comença en el moment en què Ángela Vidal (Manuela Velasco), l'única supervivent de la terrible infecció és evacuada de l'edifici. Quan per fi la situació sembla estar controlada, el caos torna a desfermar-se i la llavor del mal reneix adoptant noves i terribles formes.

Dos a la carta

Dos a la carta

(Dos a la carta)

Estrena: 21-11-2014

Explica la història d'Oscar, un calculador broker de ciutat i Dani, un babau molt barroer rural sense ofici ni benefici, que descobreixen que són germans i es veuen obligats a treballar junts quan reben l'herència del seu pare: un restaurant d'estil rústic situat enmig del no-res.

Caminando entre las tumbas

Caminando entre las tumbas

(A Walk Among the Tombstones)

Estrena: 31/10/2014

Matt Scudder (Liam Neeson), antic detectiu del Departament de Policia de Nova York, és un alcohòlic en fase de recuperació perseguit pels remordiments i amb moltes qüestions pendents. Quan una sèrie de segrestos que tenen com a objectiu els principals narcotraficants de la ciutat desemboquen en esborronadors assassinats, el líder dels narcos (Dan Stevens) convenç Scudder perquè trobi els culpables de la mort de la seva dona. Treballant com detectiu privat sense llicència, Matt veu el que la policia no pot veure, i transita pels llocs que més temen. Operant al marge de la llei per localitzar els responsables d'aquestes atrocitats, Scudder camina entre les ombres a causa d'un tall que pot convertir-lo a ell mateix en un monstre.

El Juez

The judge

(The judge)

Estrena: 24/10/2014

Hank Palmer és un important advocat que torna al seu poble natal on el seu pare, el jutge del poble de qui està distanciat, és sospitós d'assassinat. Decideix descobrir la veritat i durant el procés torna a trobar-se amb la família que havia deixat enrere anys abans.

Drácula: La leyenda jamás contada

Drácula, La leyenda jamás contada

(Dracula Untold)

Estrena: 17/10/2014

La història, explora l'origen de Dracula, barreja de vampirisme i la història real del Príncep Vlad L'Empalador -qui va inspirar el Dràcula de Bram Stoker-, retratant-lo com un heroi en una tràgica història d'amor en una fosca època de màgia i guerra. A la pel·lícula veurem com Vlad és un home que lluita pel seu poble i la seva família, cosa que el porta a fer un pacte fosc per garantir la seva protecció. Aquest pacte li posa de camí a les coses sobrenaturals fins a convertir-se en el monstre llegendari que tots coneixem.

Pàgina 1 de 6

Exodus: Dioses y reyes

Exodus: Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'...

Llegiu-ne més...
Relatos salvajes

Relatos salvajes

(Relatos salvajes)

Sinopsi

La desigualtat, la injustícia i l'exigència del món en què vivim produeixen...

Llegiu-ne més...