9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Vengadores: La era de Ultrón

Vengadores, La era de Ultrón

(The Avengers: Age of Ultron)

Estrena: 30-04-2015

Quan Tony Stark intenta impulsar un programa amb l'objectiu de mantenir la pau, les coses comencen a complicar-se i els herois més poderosos de la Terra, incloent a Iron Man, Capità Amèrica, Thor, l'Increïble Hulk, Vídua Negra i Ull de Falcó, es veuran davant la prova definitiva quan el destí del planeta es posi en joc. Quan el villà Ultrón emergeix, li correspondrà als Venjadors detenir els seus terribles plans, que al costat d'incòmodes aliances portaran a una inesperada acció que aplanarà el camí per a una èpica i única aventura.

Exodus: Dioses y reyes

Exodus, Dioses y reyes

(Exodus: Gods and Kings)

Estrena: 05/12/2014

Basat en el llibre de l'Èxode i en altres històries de l'Antic Testament, recull la vida de Moisés des del seu naixement fins a la seva mort. Principalment la pel·lícula se centrarà en com Moisés va guiar als israelites fora d'Egipte pel desert de Sinai, per finalment arribar a la seva terra promesa.

Perdiendo el Norte

Perdiendo el Norte

(Perdiendo el Norte)

Estrena: 06/03/2015

Hugo i Braulio, dos joves amb formació universitària, farts d'una Espanya incapaç de donar-los treball i un futur, decideixen emigrar a Alemanya seguint els cants de sirena d'un programa de televisió tipus "Espanyols pel món". Però aviat descobriran que sobrar en un lloc no significa ser necessari en un altre i que perseguir el somni alemany pot tenir molt de malson.

Los juegos del hambre: Sinsajo. Part 1

Los Juegos del Hambre Sinsajo Parte 1

(The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

Estrena: 21-11-2014

Ens situa a Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) al Districte 13, després, literalment, de destrossar els jocs per sempre. Sota el lideratge de la Presidenta Coin (Julianne Moore) i comptant amb les advertències dels amics en qui confia, Katniss expandeix les ales al mateix temps que lluita per salvar Peeta (Josh Hutcherson) i a una nació commoguda pel seu coratge.

Dos a la carta

Dos a la carta

(Dos a la carta)

Estrena: 21-11-2014

Explica la història d'Oscar, un calculador broker de ciutat i Dani, un babau molt barroer rural sense ofici ni benefici, que descobreixen que són germans i es veuen obligats a treballar junts quan reben l'herència del seu pare: un restaurant d'estil rústic situat enmig del no-res.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Big Bad Wolves

Big Bad Wolves

(Big Bad Wolves)

Estrena: 23/05/2014

Una sèrie de brutals assassinats posen en rumb de col·lisió la vida de tres homes: el pare de l'última víctima, assedegat de venjança; un justicier detectiu de policia que opera en els límits de la llei; i el principal sospitós dels homicidis, un estudiant de religió arrestat i després alliberat a causa d'una negligència policial.

Una noche en el viejo México

Una noche en el viejo México

(A Night in Old Mexico)

Estrena: 09/05/2014

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Robert Duvall) decideix agafar el cotxe i viatjar fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Jeremy Irvine), a qui acaba de conèixer. Gally és un jove perdut i apallissat pel present que s'ha escapat de Nova York a buscar les seves arrels.

Pàgina 1 de 5

Vengadores: La era de Ultrón

Vengadores: La era de Ultrón

(The Avengers: Age of Ultron)

Estrena: 30-04-2015

Quan Tony Stark intenta impulsar un programa amb l'o...

Llegiu-ne més...
Serena

Serena

(Serena)

Sinopsi

En la pel·lícula "Serena", corre l'any 1929 quan els nuvis George i Serena Pemberton ...

Llegiu-ne més...