9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Batman v Superman: El amanecer de la justicia

Batman v Superman

(Batman v Superman: Dawn of Justice)

Estrena: 23-03-2016

Tement pel descontrol de les accions d'un superheroi convertit en Déu, l'extraordinari vigilant de la ciutat de Gotham s'enfrontarà al venerat salvador de Metròpolis, mentre que el món lluita per veure quin heroi necessita realment. Amb Batman i Superman enfrontats en una guerra, una nova amenaça sorgirà posant a la humanitat en el major perill que l'home ha conegut.

El puente de los espías

El puente de los espías

(Bridge of spies)

Estrena: 30-10-2015

Thriller ambientat en la Guerra Freda centrat en la figura de James Donovan, un advocat nord-americà que va creuar el Teló d'Acer amb la finalitat de negociar l'alliberament d'un pilot l'avió espia O-2 havia estat enderrocat en territori enemic.

Steve Jobs

Steve Jobs

(Steve Jobs)

Estrena: 01-01-2016

Biòpic de Steve Jobs, centrada en l'època en la que va llançar els tres productes icònics d'Apple. El film consistirà en només tres llargues escenes, cadascuna al backstage just abans d'un llançament d'un famós producte d'Apple.

'Ocho apellidos catalanes' arribarà a les pantalles dels cinemes el 20 de novembre

ocho apellidos catalanes Gran part del film s'ha rodat a l'Empordà i la ciutat de Girona

El corredor del laberinto: Las pruebas

El corredor del laberinto: Las pruebas

(Maze Runner: The scorch trials)

Strena: 18-09-2015

Segona entrega d'El corredor del laberint (2014) de Wes Ball. Thomas i la resta de clarians hauran d'enfrontar al seu major desafiament fins al moment: buscar pistes sobre la misteriosa i poderosa organització coneguda com CRUEL. Aquest viatge els portarà a "La Cremada", un apocalíptic lloc replet d'inimaginables obstacles. Formant equip amb membres de la resistència, els clarians hauran desemmascarar les forces superiors de CRUEL i esbrinar quins plans tenen per a tots ells.

Star Wars: El despertar de la fuerza

Star Wars

(Star Wars: The force awakens)

Estrena: 18-12-2015

Setena entrega de la saga Star Wars. Va ser confirmada a l'octubre de 2012, quan The Walt Disney Company va comprar LucasFilms per 4.000 milions de dòlars. S'ambientarà 30 anys després de "El retorn del Jedi" i segons Disney, presentarà 'un trio de de nous personatges i algunes cares conegudes'.

Enamorarse

Enamorarse

(At Middleton)

Estrena: 13/03/2015

Edith (Vera Farmiga) i George (Andy García) són dos pares que es coneixen i s'enamoren durant les proves d'admissió a la universitat de Middleton dels seus respectius fills de 18 anys. Tots dos tenen caràcters molt diferents: ell és un estirat i pròsper cirurgià i Edith, una dona de caràcter liberal i un tant frívola.

Belle

Belle

(Belle)

Estrena: 11/07/2014

Ambientada al 1779, es basa en la vida de Dido Elizabeth Belle, filla d'un oficial britànic de la marina i nebot de Lord Earl Mansfield i una mare africana. Dido viu els seus primers anys a Anglaterra, i va ser criada pel seu oncle Lord Earl Mansfield com una aristòcrata amb la seva cosina Elizabeth Murray. No obstant haurà d'afrontar els prejudicis, injustícies i lleis arcaiques d'una societat massa intolerant. La relació amorosa que Dido comença amb John Davinier, un jove aprenent de Lord Mansfield, li donarà noves forces per enfrontar una societat intransigent.

El secreto del cofre de Midas

El secreto del cofre de Midas

(Mariah Mundi and the Midas box)

Sinopsi

Els pares del jove Mariah desapareixen de sobte, obligant-lo a cuidar el seu germà petit. Quan uns desconeguts segresten el nen, Mariah s'uneix a l'aventurer Charity per anar a buscar-los. El seu viatge els porta del Londres victorià al misteriós Prince Regent, un majestuós hotel situat en una petita illa remota. Després de la seva extravagant façana descobreixen un submón sorprenent ple d'aventures. Mariah haurà de descobrir els secrets de l'hotel per salvar el seu germà i conèixer la veritat sobre la desaparició dels seus pares.

Pàgina 1 de 5

La casa mágica

La casa mágica

(Le manoir magique)

Sinopsi

Thunder, un gatet abandonat, busca refugi en una nit de tempesta. En la se...

Llegiu-ne més...

A l’estiu, macedònia

Mires el calendari i penses: Que ràpid que passa el temps! Sembla que era ahir quan posàvem les garl...

Llegiu-ne més...