9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Warcraft: El origen

Warcraft El origen

(Warcraft)

Sinopsi

El pacífic regne d'Azeroth està a punt d'entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu destruït món per colonitzar un altre. En obrir-se un portal que connecta dos mons, un exèrcit s'enfronta a la destrucció, i l'altre, a l'extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canviarà el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar.

Star Wars: El despertar de la fuerza

'Star Wars: El despertar de la fuerza'

(Star Wars: The force awakens)

Estrena: 18-12-2015

Setena entrega de la saga Star Wars. Va ser confirmada a l'octubre de 2012, quan The Walt Disney Company va comprar LucasFilms per 4.000 milions de dòlars. S'ambientarà 30 anys després de "El retorn del Jedi" i segons Disney, presentarà 'un trio de de nous personatges i algunes cares conegudes'.

Palmeras en la nieve

Palmeras en la nieve

(Palmeras en la nieve)

Estrena: 25-12-2015

Des de 1926 l'illa de Fernando Poo (ara Bioko) va formar part de la Guinea Espanyola, encara que era possessió espanyola des de 1778, fins que el 1968 es va proclamar la independència del país. La progressiva escalada de tensió i violència d'aquests anys va suposar un complex episodi del nostre passat del que amb prou feines arribaven notícies a la península. "Palmeres a la Neu" situa la seva acció per una banda en el període de transició de les colònies a províncies d'ultramar fins a la independència definitiva, i per una altra en el present, a Bioko, un territori ferit després d'anys d'inestabilitat, dictadures, desaparicions, tortura, i falta de llibertats.

'Ocho apellidos catalanes' ja té el seu primer tràiler

8 apellidos catalanesLa pel·lícula s'estrenarà el 20 de novembre i la majoria s'ha rodat a Llagostera, Monells, Vulpellac i també a Girona.
Ja està disponible el primer tràiler de 'Ocho apellidos catalanes' dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, la segona part de l'exitosa 'Ocho apellidos vascos', que s'estrenarà 20 de novembre. Entre altres escenes en aquest tràiler es pot veure a Dani Rovira en un poble català ple de banderes independentistes.

La quinta ola

La quinta ola

(The 5th wave)

Estrena: 15-01-16

Quatre onades d'atacs mortals procedents d'atacs alienígenes han devastat la major part de la Terra. Amb aquest escenari de por i desconfiança com a teló de fons, Cassie, una adolescent de 16 anys, es troba a la fuga tractant de salvar desesperadament al seu germà petit. Mentre es prepara per a l'arribada de la inevitable i letal cinquena onada, Cassie coneix a un jove que podria convertir-se en la seva última esperança. A més, els invasors deambulen amb forma gairebé humana caçant als supervivents.

La gran apuesta

La Gran Apuesta

(The big short)

Estrena: 22-01-16

Pel·lícula basada en llibre homònim del periodista nord-americà Michael Lewis. The Big Short: Inside the Doomsay Machine, descriu diverses de les tècniques dutes a terme pels que van crear el Crèdit d'intercanvi en contra de l'obligació de deute garantit (CDO) de la bombolla i que es van acabar beneficiant de la crisi econòmica mundial que començar el 2007.

El Renacido

El renacido

(The Revenant)

Estrena: 05/02/2016

En les profunditats de la Amèrica salvatge, el caçador Hugh Glass resulta greument ferit i és abandonat a la seva sort per un traïdor membre del seu equip, John Fitzgerald. Amb la força de voluntat com la seva única arma, Glass s'haurà d'enfrontar a un territori hostil, a un hivern brutal i a la guerra constant entre les tribus de Natius Americans, en una recerca heroica i implacable per aconseguir venjar-se de Fitzgerald.

El libro de la selva

El libro de la selva

(The jungle book)

Estrena: 15-04-2016

Basada en les històries intemporals de Rudyard Kipling i inspirada en el clàssic animat de Disney, "El llibre de la selva" és una epopeia d'acció real sobre Mowgli, un nen a qui cria una manada de llops. Però Mowgli comprèn que ha de deixar la selva ja que el tigre Shere Khan, que porta les cicatrius de l'Home, promet eliminar el que considera una amenaça.

En el corazón del mar

En el corazón del mar

(In the Heart of the Sea)

Estrena: 04/12/2015

A l'hivern de 1820, el balener de Nova Anglaterra Essex va ser agredit per alguna cosa al que ningú podia donar crèdit: una balena de mida i voluntat descomunal, amb un sentit de la venjança gairebé humà. Aquest fet real que va suposar un desastre marítim va ser la inspiració per Moby-Dick de Melville. Però la novel·la només va comptar la meitat de la història. "Al cor del mar" revela les horribles conseqüències de la trobada, quan els supervivents de la tripulació van ser forçats fins al límit i es van veure obligats a fer l'impensable per mantenir-se vius.

Pàgina 1 de 6

Mistress America

Mistress America

(Mistress America)

Sinopsi

La vida de Tracy (Lola Kirke), una jove solitària i molt poc popular...

Llegiu-ne més...