9Diari
 • Ajuntament Castelló d
 • Ajuntament de Vilanant
 • Ajuntament Vilabertran
 • Ajuntament Avinyonet de Puigventós
 • Ajuntament Espolla
 • Ajuntament Masarac i Vilarnadal
 • Ajuntament Sant Climent Sescebes
 • Ajuntament Selva de Mar
 • Ajuntament Vila-sacra
 • Ajuntament Borrassà
 • Ajuntament Cabanes
Revista CRAE
Gent i Oci Properament al cinema

Properament al cinema

Juntos y Revueltos

Juntos y revueltos

(Blended)

Estrena: 27-06-2014

Després d'una desastrosa cita a cegues, els pares solters Lauren (Drew Barrymore) i Jim (Adam Sandler) es mostren d'acord en una sola cosa: no volen tornar-se a veure mai més. Però quan contracten, cadascú per la seva banda, unes fabuloses vacances familiars amb els seus fills, es troben destinats sense remei a compartir durant una setmana una suite en un luxós resort africà dedicat als safaris.

Torrente 5: Operación Eurovegas

Torrente 5

(Torrente 5)

Estrena: 17-10-2014

Cinquena entrega de l'èxit de la saga Torrente. Torrente està atordit davant una Espanya convulsa i dividida. Ha de trobar respostes al seu interior per aclarir la seva confusió i sortir de la cruïlla... ¡Ah! I també intenta atracar un casino amb una banda d'incompetents.

Al filo del mañana

Al filo del mañana

(Edge of Tomorrow)

Estrena: 30/05/2014

La història es desenvolupa en un futur no gaire llunyà quan una raça d'extraterrestres ataca el planeta Terra en un assalt implacable, i que cap exèrcit pot aturar. El Teniente Coronel Bill Cage (Tom Cruise) és un oficial que, sense haver participat mai en combat, és de sobte enviat a una missió com a suïcida.

Aprendiz de gigoló

Aprendiz de gigoló

(Fading Gigolo)

Estrena: 30/04/2014

Fioravante (John Turturro) decideix fer-se gigoló per treure alguns diners amb què ajudar el seu amic Murray (Woody Allen), que està sense blanca. Amb Murray com "mànager", aquesta parella professional es veurà ràpidament atrapada pels secrets de l'amor i els diners.

Guardianes de la Galaxia

Guardianes de la galaxia

(Guardians of the Galaxy)

Estrena: 14/08/2014

El temerari aventurer espacial Peter Quill (Chris Pratt) es converteix en objecte d'un implacable caça-recompenses després de robar un misteriós orbe al cobejat Ronan (Lee Pace), un perillós dolent. Però quan Quill descobreix el verdader poder de l'esfera, haurà de fer tot el possible per a derrotar els seus extravagants rivals en un intent desesperat de salvar el destí de la galàxia.

Una noche en el viejo México

Una noche en el viejo México

(A Night in Old Mexico)

Estrena: 09/05/2014

Forçat a abandonar el seu ranxo i la seva terra, Red Bovie (Robert Duvall) decideix agafar el cotxe i viatjar fins a Mèxic a la recerca d'aventura i diversió juntament amb el seu nét Gally (Jeremy Irvine), a qui acaba de conèixer. Gally és un jove perdut i apallissat pel present que s'ha escapat de Nova York a buscar les seves arrels.

Transformers: La era de la extinción

Transformers

(Transformers: Age of Extinction)

Estrena: 08/08/2014

El film ens situa després de l'última pel·lícula, amb els Autobots i els Decepticons desapareguts de la faç de la Terra. Si bé, tot tornarà a posar-se en marxa quan un grup de poderosos i enginyosos homes de negocis i científics vulguin aprendre dels Transformers i forcen els límits d'aquesta tecnologia que creïn poder controlar. Llavors, una antiga i poderosa amenaça de Transformer posa a la Terra en perill.

Yo, Frankenstein

Yo, Frankenstein

(I, Frankenstein)

Estrena: 28/02/2014

Dos-cents anys després de la seva estremidora creació, la criatura del Dr. Frankenstein, Adam, encara camina sobre la terra. No obstant, quan es veu enmig d'una guerra en què es juga el destí de la humanitat, Adam descobreix que té la clau que podria destruir l'espècie humana.

Alabama Monroe

Alabama

(Alabama Monroe)

Sinopsi

Elise i Didier porten junts set apassionats anys. Recorden el seu amor a primera vista, la seva passió, la música els va acostar, l'embaràs inesperat i l'alegria de tenir a la preciosa Maybelle. Un cercle complet de felicitat per a una parella molt poc convencional. Lluiten junts per la vida de la seva filla, i esperen que l'amor no els abandoni quan més ho necessiten. L'amor pot amb el destí... A vegades.

Pàgina 1 de 13

Juntos y Revueltos

Juntos y Revueltos

(Blended)

Estrena: 27-06-2014

Després d'una desastrosa cita a cegues, els pares solters Lauren (Drew B...

Llegiu-ne més...
The amazing Spider-Man 2: El poder de Electro

The amazing Spider-Man 2: El poder de Electro

(The amazing Spider-Man 2: El poder de Electro)

Sinopsi

És fantàstic ser Spiderman, per a Peter Parker...

Llegiu-ne més...