Casado assegura que si governa Espanya aplicarà d'immediat el 155 'sense esperar ni Ciutadans ni PSOE'

El president del PP argumenta que serà la manera d'acabar amb el "tracte de favor" que diu que reben els "presos polítics colpistes del procés"
Barcelona .- El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat que si els populars tornen al govern espanyol aplicaran d'immediat l'article 155 i ho farà "sense esperar ni Ciutadans ni el PSOE". Ho farà, sosté, per "recuperar la competència en institucions penitenciàries a Catalunya", ja que considera que actualment hi ha un "tracte de favor dels polítics presos colpistes del procés" i això "no es pot tolerar" i "només passa en les dictadures i els narco-estats". Casado assegura que els líders independentistes presos "gaudeixen d'una presó a mida" des que Sánchez els va traslladar a Catalunya. Durant la seva intervenció al Congrés regional extraordinari del PP de Castella-la Manxa, Casado ha denunciat que "mentre el Parlament estava tancat, hi havia jornades de portes obertes a la presó de Lledoners", on els presos "gaudien de privilegis i complicitats".

Davant d'aquesta situació, Casado considera "urgent" l'aplicació de l'article 155 i ha dit que si aconsegueix arribar a la Moncloa ho farà "sense esperar ni a Ciutadans ni al PSOE". "Cal aplicar el 155 immediatament amb la duració que faci falta en les competències que no ens van deixar" per posar "ràpidament ordre a Catalunya, que falta fa", ha apuntat.

Així mateix, ha reivindicat "l'esperit del 8 d'octubre", quan "un milió de persones va sortir al carrer a Barcelona per deixar de ser majoria silenciosa i es va manifestar farta de l'opressió independentista, per dir prou, ja no podem més". A aquestes persones els ha dirigit unes paraules de suport i els ha promès que si el PP arriba al govern aquesta situació "s'encarrilarà".

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar