Sweet Aloha Costa Brava

La Sweet Aloha acull en la seva tercera edició a 250 noies esportistes posant de relleu que, l’afició femenina als esports de surf està en creixement.

Esportistes d’èlit, afeccionades i principiants s’han reunit a la Sweet Aloha, la concetració surfista en femení, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador, Càmping La Ballena Alegre *****, a la Badia de Roses, “Una de les Més Belles del Món”.

L’esport i el bon ambient han regnat entre les més de 250 dones de diferents edats que no s’han volgut perdre la tercera edició. Les participants han compartit vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport, una filosofia de vida que afavoreix de forma harmónica i equilibrada cos i ment.

Panxo Pi-Suñer de l’organització de la Sweet Aloha fa una valoració molt positiva d’aquesta edició tant pel format de la concentració, que reuneix a noies que s’inicien en aquests esports com a dones que ja els practiquen, com per l’entorn i ubicació de la Badia de Roses i de Sant Pere Pescador que són espectacu lars. És un esdeveniment que reivindica el poder femení entre onades i confirma que els esports de surf, també son cosa de noies”.

Molt de sol, aigua i esports a més de noves sensacions han esta t les protagonistes d’aquest cap de setmana en el que han posat una nota femenina a la Costa Brava. Els esports de surf són cada cop més polulars entre les dones i la Sweet Aloha Costa Brava és una ocasió perfecta perquè puguin venir amb amigues i família, descobrir aquest món i fer un tast de les diferents modalitats (windsurf, kitesurf, paddelsurf, skimboard, SUP ioga, SUP pilates...) o millorar el nivell dels esports náutics que ja practiquen.

L’any que ve se celebrarà una quarta edició després de l’èxit d’aquest any i de les ganes de més Sweet Aloha entre les noies.

Fotografies a REVISTA CRAE

Sweet Aloha 07

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar