El mestre català Emili Colls venç amb molta solvència a l’actiu de Caldes de Malavella celebrat dissabte

Aquest dissabte s’ha disputat el 4t torneig del Campionat Territorial d’escacs Actius, en aquest cas, a Caldes de Malavella.

Els jugadors figuerencs han tingut resultats molt destacats, ja que el MC Emili Colls ha vençut amb uns esplèndids 7,5 punts de 8 possibles, cedint només unes taules. Mentre que Robert Carles Alvarez i Jaume Viñas, també del Figueres han fet 5 punts, quedant primer i segon respectivament del seu tram d’Elo, i 10è i 13è de la classificació general d’un total de 51 jugadors.

En el conjunt del Campionat, format per 8 tornejos que es van disputant al llarg de l’estiu a diferents municipis de Girona, Emili Colls també n’és el dominador, amb 23,5 punts, empatat amb Arnau Clot del Santa Eugènia i seguit a mig punt per Luis Antonio Terry de l’Olot, justament els mateixos tres jugadors que van ocupar el podi a Caldes.

El proper torneig del Campionat se celebrarà a Figueres, el diumenge 12 d’agost, al Molí de l’Anguila a partir de les 10 h del matí.

Participació de jugadors del Club d’Escacs Figueres als campionats d’Espanya individuals per edats

Des de finals de juny fins a principis d’agost, se celebren els campionats d’Espanya individuals per edats a Salobreña (Granada). Ja fa alguns dies que va acabar la competició del grup sub-10, amb la participació de gairebé 200 jugadors d’arreu d’Espanya. Per part del Figueres hi va prendre part l’Arnau Vilà, que va fer unes bones primeres 7 rondes, amb 4 punts de 7 possibles, però malauradament va acabar perdent les dues darreres, quedant classificat a mitja taula.

D’altra banda, avui dia 23 de juliol ha començat el grup sub-16, on hi pren part la jugadora del Figueres Laura Viñolas. Hi ha 152 jugadors inscrits.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar