Comencen els 3ers Mundials de vol indoor a Baréin amb la participació de 5 equips del Túnel de Vent d'Empuriabrava

Els imbatibles Hayabusa, amb seu a Empuriabrava, parteixen com a favorits de la categoria de vol relatiu en formació (FS) després d'haver aconseguit 18 medalles d'or consecutives.

El túnel d´Empuriabrava fa una gran aposta pel vol dinàmic amb la representació de 2 destacats equips en aquesta categoria: l'equip local Windoor DC i el francès Windoor Ninjas.

Aquest dijous comença a Baréin la 3ª Copa del Món de Vol Indoor que se celebra sota les regles de la Federació Aeronàutica Internacional (FAI). El Túnel de Vent d'Empuriabrava hi participa amb una nodrida representació de 5 equips que aspiren a superar les 2 medalles assolides als Mundials celebrats a Polònia l'any 2016.

L'actual Campió del Món de vol relatiu (FS), l'invencible equip belga Hayabusa NMP, amb la seva base d'entrenament ubicada a Empuriabrava, arriba a Baréin com a gran favorit en aquesta categoria després d'aconseguir 18 medalles d'or consecutives.

L'equip francès femení, NFTO, disputarà la prova equivalent a la categoria de vol relatiu femenina, on se situa com un dels equips més destacats després del bronze obtingut en els darrers Mundials de Polònia (2016).

WINDOOR aposta de manera ferma pel vol dinàmic i prova d'això és la decisió de presentar dos dels seus equips en la categoria 2 Way Dynamic. D'una banda, l'equip local WINDOOR DC, format pel volador més ràpid del món, César Rico, i el seu company, el volador figuerenc Dani Gallego, que ja van formar part de la selecció espanyola al 2on Campionat FAE de vol indoor celebrat el mes de febrer passat al Túnel de Vent d'Empuriabrava. D'altra banda, l'equip francès Windoor Ninjas, integrat pels voladors Eliot Pothet i Mateo Limnaios, també lluitarà en la modalitat de vol dinàmic per parelles. Limnaios, de 15 anys, competirà també dins la categoria freestyle, completant així l'extensa representació del Túnel de Vent d'Empuriabrava en la 3ª Copa del Món de Vol Indoor que es disputarà a Baréin a partir de demà i fins el 28 d'octubre. Més de 100 equips procedents de 25 països competiran en les diverses modalitats de vol indoor de vol dinàmic, vol en formació, vol en formació vertical i freestyle.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar