Jornada 10 CB Escolàpies

El Sènior Masculí recupera sensacions després de guanyar a la sempre difícil pista garrotxina. Bon partit en línies generals del vermells que van tirar d’ofici contra un equip més jove.

El Sènior Femení perd a casa contra un rival més físic i tècnic que va imposar el seu joc en dos quarts. Debut de les Cadets Alba Farrés, Anna Gironès i Gagna Kondjira.

El Júnior Masculí A perd en un partit on els vermells no van estar del tot encertats.

El Júnior Masculí B perd contra un rival més físic i superior, que no obstant, no va impedir que els vermells intentessin plasmar el seu joc, moltes vegades no traduït en bàsquets.

El Júnior Femení perd en el seu desplaçament en un matx on les locals van tenir millors moments que les vermelles, fet que va traduir-se en bàsquets moltes vegades per falta de concentració.

El Cadet Masculí juga doble partit amb cara i creu en cadascun: dissabte perd contra un rival molt superior; diumenge guanya a la pròrroga plasmant un bon joc.

El Cadet Femení perd el derbi en un partit on la poca intensitat ofensiva de les vermelles en certs moments fa que les taronges s’enduguessin la victòria.

El Cadet Femení-UE Cadaqués perd per la mínima en un partit on els errors no forçats van ser determinants. Tot i així, molt bon partit per part de les vermelles.

El PreInfantil Masculí no juga al suspendre’s el derbi.

El Mini Masculí 2007 guanya al desenvolupar molt bon joc en tots els aspectes.

El Mini Masculí 2008 guanya en un molt bon partit per part dels vermells.

El Mini Femení 2007 guanya el primer partit de la temporada en un matx on les vermelles, tot i les baixes, van imposar molt bon ritme amb una alta anotació.

El Mini Femení 2008/2007 perd contra un rival més fort en una difícil pista.

El PreMini Masculí 2009/2010 guanya imposant molt bon joc.

El PreMini Masculí 2011 perd contra un rival més fort però on els vermells van jugar molt bé.

El PreMini Femení 2009/2010 guanya en un partit molt complet per part de les vermelles.

El PreMini Femení 2011 perd contra un rival més físic.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar