Lliurament dels Premis Juvenils de Treballs de Recerca de Batixllerat 2018

L'Ajuntament de Figueres va acollir ahir el lliurament dels Premis Juvenils de Treballs de Recerca de Batxillerat: el XVII Premi Albert Compte a treballs de recerca d’humanitats i ciències socials, el XXVIII Premi Josep M. Álvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura, el IV Premi Narcís Fages de Romà a treballs de recerca en temes de vinya i vi, i el I Premi Narcís Fages de Romà a treballs de recerca en temes d’olivera i oli, amb la presència de l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, la presidenta de l'Institut d'Estudis Empordanesos, Anna Ma Puig; el director de la Càtedra del Vi i de l'Oli, Jesús Francès, el president de la DO Empordà, Xavier Albertí, i el president de IAEDEN-Empordà, Llorenç Pascua.

I Curs Internacional d’Arqueologia Medieval i Moderna Ciutadella de Rsoes

El mes de juliol es durà a terme el I Curs Internacional d’Arqueologia Medieval i Moderna Ciutadella de Roses, organitzat per la Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Roses.

Mostra sobre el projecte d'estalvi energètic escolar a la Biblitoteca de Roses

Fins al 13 de juliol, l’espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses acull l’exposició "Euronet 50/50 MAX a les comarques gironines", una mostra que difon el resultat del projecte que s'està realitzant a 10 escoles gironines per reduir el consum energètic als centres, aplicant bones pràctiques en l'ús i la gestió de l'energia.

Figueres acollirà el juliol dos concerts de la 26a Schubertíada de Vilabertran

Els concerts seran a càrrec de Cosmos Quartet, i del baríton Josep-Ramon Olivé amb el pianista Jordi Armengol. Es consolida així la presència i l'estret lligam del festival amb la ciutat.

Garrigàs celebra el VI Festival Mirador Photo

El passat dissabte 26 de juny es va inaugurar el VI Festival Mirador Photo Garrigàs, 4 ponents ens han fet embadalir amb les seves explicacions, riure amb les seves anècdotes i aprendre moltíssim amb els seus profunds coneixements.

Peralada exposa l’obra pictòrica de Paco Muñoz

El Centre de Turisme Cultural Sant Domènec inaugurà el divendres 29 de juny una mostra d’aquest artista de Sant Feliu de Guíxols.

Guanyadors del concurs fotogràfic Drons N'Roses

El concurs fotogràfic del Festival Drons N’Roses celebrat aquest cap de setmana a Roses ha deixat espectaculars imatges de la vila captades des del cel.

Èxit a la quarta edició del Street Food Summer de Llançà

El passat dissabte 16 de juny es va fer a Llançà la quarta edició del Street Food Summer a La Gola (Port de Llançà).

 Torna Cine Ciutadella: El millor cinema al aire lliure a la Ciutadella de Roses

#cineciutadella: 5 nits màgiques de cinema a la fresca en un dels indrets més destacats del patrimoni històric de la zona.