L'Ajuntament de Figueres convoca les Beques a la Joventut Excel·lent

L'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria de les Beques a la Joventut Excel·lent, els Premis d'Anada i Tornada, i les Beques per estudiar a l'Escola Oficial d'Idiomes, amb l'objectiu de reconèixer, premiar i estimular, un any més, l'esforç per aconseguir l'excel·lència acadèmica i el compromís amb la ciutat.

El projecte COL·LABORAxPAISATGE reforça el valor de les construccions de pedra seca

La creació de l’app de la Pedra Seca és una de les accions més destacades, juntament amb la creació d’unes fitxes de catalogació i la publicació sobre bones pràctiques de col·laboració ciutadana en la gestió del paisatge.

La Fes-te Bruixa de Llers allarga els actes fins a la matinada

Un concert de La Puça al castell tancarà els actes després del Ball de Bruixes i un espectacle dels Senyors del Foc de Castelló.

Diversos col·lectius figuerencs s’uneixen en la programació De Sant Joan a Sant Pere

Per segon any consecutiu, La Cate, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Pere, el Casal Popular La Figa i el Bar de La Cate proposen un seguit d’activitats culturals del 23 al 29 de juny, per tal d’enllaçar l’arribada de la Flama del Canigó i la revetlla de Sant Joan amb la festivitat del patró figuerenc Sant Pere.

L'Ajuntament de Figueres presenta 36 activitats per celebrar la Festa de Sant Pere

S'amplia així el programa d'actes dedicat al patró de la ciutat. Com a novetats principals destaquen el pregonet de Sant Pere des del balcó del Teatre El Jardí i la celebració de les Justes del Rei Jaume al Parc Bosc i Passeig Nou.

Una exposició a Ceret revela la influència de la ciència en l'obra de Dalí a través de 300 peces

La mostra també rememora el viatge "triomfal" del pintor a la ciutat i la petjada que física o la psicoanàlisi van deixar a les seves pintures.

El rosinc Edgar Tarrés fa meditar l’auditori  d’Espai Armengol

L’auditori de l’Espai Armengol va viure dimecres una sessió de Mindfulness a càrrec del rosinc Edgar Tarrés, expert en comunicació i consciència.

L'Ajuntament de Figueres restaura l'escultura del rei Jaume I i el monument commemoratiu de la Carta Pobla

L'actuació coincideix amb el 750 aniversari de la signatura de la carta de poblament atorgada pel rei Jaume I el 21 de juny de 1267.

El 50è aniversari d’Empuriabrava arriba a l’equador amb un cap de semana replet de plats forts per donar la benvinguda a l’estiu

El 26 de juny és la data oficial de l’aniversari i s’han programat tot d’actes al cap de setmana per a celebrar-ho. El dissabte 24 de juny s’inicia el Festival Son del Món que enguany, coincidint amb el 50è aniversari, ho farà amb un concert gratuït de Chambao al Passeig Marítim.