Fernando Beltrán fascina l’auditori de l’Espai Armengol amb la màgia dels noms

L’expert en naming ha explicat aquest matí com és l’ofici de “nombrador” i com ha creat alguns de les marques avui més conegudes.

Fernando Beltrán ha fascinat aquest matí l’auditori de l’Espai Armengol amb la conferència “Naming: el nom de les coses”. Beltrán, que es defineix com a nombrador i poeta, va fundar l’any 1989 la primera agència de naming d’Espanya, “El nombre de las cosas”. Des d’aleshores ha posat nom a algunes de les marques avui de referència, com BBVA, Amena, OpenCor o la recent creada B The Travel Brand (antiga Viatges Barceló).

Beltrán ha explicat com és el procés que hi ha darrera la creació d’un nom, i com gràcies a un bon nom una marca pot aconseguir augmentar la visibilitat i fins i tot, multiplicar els seus ingressos.

PROPERES ACTIVITATS:

DIMECRES 21 DE JUNY A LES 9.15H.
Workshop: Aplicacions del Mindfulness a les empreses i organitzacions
A càrrec d’Edgar Tarrés
Com pot ser que estar-nos quiets i en silenci sigui profitós pel nostre projecte? El Mindfulness és una pràctica que té molts beneficis, tant a nivell personal com a nivell d’equip. Per això, no ens pot estranyar que grans empreses ja l’utilitzen en els seus programes de formació en RRHH.
Aquesta pràctica és molt útil per gestionar emocions, estrès i ansietat. Ens ajuda a posar l’atenció en allò que és necessari i important, potencia la nostra creativitat i ens ajuda, en definitiva, a viure millor; amb més benestar.
T’agradaria saber com aconseguir tot això per a la teva organització? Edgar Tarrés ens explicarà totes aquestes propietats del Mindfulness i farem una pràctica en directe perquè puguem experimentar-ho en nosaltres mateixos.

DIVENDRES 7 DE JULIOL A LES 19.30H
Conferència: Som més del que mengem
A càrrec de Marta Vergés
Una alimentació sana és el pilar fonamental d'una vida saludable. Però sabem realment el que mengem? En aquesta xerrada aprendràs sobre alimentació saludable, consells per a la compra, com introduir nous hàbits i trucs per treure la teva millor versió a través de l'alimentació... perque pots ser molt més del que menges.
Marta Vergés és tècnica en Dietètica i Nutrició i Ecoxef. D'esperit inquiet, és co-fundadora de l'Escola de Cuina i Nutrició Kalegria, colaboradora en programes de TV, conferenciant i autora del llibre "Menja't el tarro”

SOBRE L’ESPAI ARMENGOL
L’Espai Armengol és el projecte social de la productora audiovisual impulsada pels emprenedors Marta Puigsegur i Vicenç Asensio. Es tracta d’un espai obert a la ciutadania amb una programació estable de conferències, workshops i activitats infantils que vol fomentar la creativitat empresarial, social i cultural i impulsar l’ús de l’audiovisual i de les noves tecnologies. Instal·lat a Vilajuïga, al cor de l’Empordà, i obert l'any 2010, l’Espai Armengol s’ha convertit en un centre gironí de referència en els eixos fundacionals de la iniciativa: audiovisual, internet, tecnologia i territori.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar