El festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries viu la seva millor edició tot i la pluja de dissabte i supera els 42.000 visitants

La gentada de divendres i diumenge compensen amb escreix la pluja de dissabte fins al punt de viure l’edició més multitudinària amb més de 42.000 visitants.

Castelló d'Empúries.- Èxit de públic en la XXVII edició del Festival Terra de Trobadors que ha viscut segurament la seva millor edició. Amb més de 42.000 visitants segons dades de la policia municipal, ha pogut superar la pluja de dissabte amb un increment d’assistents el divendres i el diumenge. El diumenge es van omplir tots els aparcaments disponibles a Castelló d’Empúries.

La majoria dels espectacles han estat plens, i moltes de les novetats –com l’ampliació del mercat, la zona dels petits herois, la porta del temps, etc- han tingut un èxit de públic i han estat molt ben valorades.

Segons Salvi Güell, alcalde Castelló d’Empúries, “Hem viscut una de les millors edicions del Terra de Trobadors malgrat la pluja de dissabte. Tant el divendres com el diumenge, una gentada ens ha visitat i ha pogut veure la qualitat de la programació d’aquest any. Aquest èxit és sobretot mèrit de les entitats i la gent del municipi que es fa seu el festival i que any rera any col·labora per a millorar-lo”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar