Nou curs per formar acompanyants del transport escolar

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar. Es realitzarà els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre de 15.45 a 18.45 h, a la mateixa seu de la institució. Es tracta d'un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques.


Les places són limitades i el preu d'inscripció és de 100 euros. Per a informació i inscripcions -que s'han obert aquesta setmana- cal adreçar-se al Servei de Cultura i Educació (carrer Nou, 48, de Figueres) o bé trucar al telèfon 972 51 43 55. Per a participar-hi cal tenir els 18 anys complerts el primer dia del nou curs escolar.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, a l'entorn d'uns 2.000 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota de 70 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 72 itineraris.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar