Els Vailets de l'Empordà celebren el 5è aniversari del seu Bateig amb una magnífica diada a Castelló d'Empúries

Amb només 5 anys d'història els Vailets de l'Empordà segueixen complint grans reptes.

Diumenge van celebrar aquest 5è aniversari amb 3 colles amigues, la colla castellera de Castelldefels, la Jove de L'Hospitalet i la colla castellera de Mollet. Inicialment prevista davant de la Basílica Santa Maria de Castelló d'Empúries, a última hora es va haver de canviar el lloc a la sala polivalent degut al mal temps.

La diada es va iniciar amb una ronda conjunta de pilars. Els castellonins es presentaven amb 2 pilars de 4 simultanis i obrien la primera ronda amb una torre de 6 ben treballada gràcies a una mainada valenta i uns grallers que portaven molts mesos esperant aquest dia després d'haver recuperat un tabal. Un bon inici de diada, però calia continuar la feina.

La segona ronda esperava els blau cels amb el 3 de 6 amb agulla, el primer de la temporada que van superar amb esforç. Un castell que va fer evident que quan volem, podem.

Els Vailets de l'Empordà encaraven la tercera ronda descarregant un 4 de 6 amb molta força a la pinya i el tronc.

Per acabar la magnífica diada, van descarregar un pilar de 5 que va ser la cirereta als objectius que tenia la colla estrenant la seva enxaneta més petita.

Després de les seves rondes de pilars, els castellers de de Mollet van descarregar un parat 3 de 7 seguit d'un 3 de 6 amb agulla i la torre de 6 i un pilar de 5.

La colla de Castelldefels començaven amb un 4 de 7, un 3 de 7 i acabaven amb un 3 de 6 aixecat per sota.

Els castellers de la Jove de L'Hospitalet descarregaven una torre de 6 i un 3 de 6 en la segona ronda. Degut a algunes baixes de última hora en el seu tronc, no van poder tancar la tercera ronda amb el 3 de 6 amb agulla que tenien previst descarregar.

Les 4 colles van tancar aquesta magnifica diada d'aniversari plujosa amb una última ronda de pilars abans de dinar tots junts a la sala polivalent. Un gran dia casteller que va permetre recuperar il·lusió, castells i bones sensacions en terres empordaneses.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar