La Generalitat enllestirà a l'estiu el projecte de la terminal del Far-Vilamalla però l'Estat no posa data per a l'obra

El coordinador del corredor mediterrani avança que l'estesa de l'ample internacional fins a Portbou ara per ara "no està programada".

Enderroquen els molls i el pantalà del port de Roses per renovar les instal·lacions i impulsar el servei de pesca i nàutica

Ports de la Generalitat també ha enllestit les obres d'adequació de l'espigó de sorres del port de Port de la Selva, on ha invertit 122.000 euros.

Roses destina 500.000 a subvencionar projectes d'associacions, clubs i entitats

L’Ajuntament de Roses acaba d’obrir les primeres convocatòries de l’any perquè entitats, associacions i particulars sol·licitin les subvencions que el consistori destina anualment a projectes de caràcter social, educatiu, esportiu, cultural o de millora urbanística i mediambiental.

Figueres treu a licitació les obres de reforma del carrer Peralada per un import de 990.982,36 euros

Els treballs s'emmarquen en el Pla de Barris, que també inclou el carrer Jonquera, l'Ample i el Barceloneta.

Dimarts s’inicia l’asfaltatge de 36 carrers de Roses

El proper dimarts, 13 de febrer, l’Ajuntament de Roses iniciarà els primer treballs d’arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població, amb una fase d’actuacions que renovarà un total de 36 carrers i 29.790 m2, incloent espais de Santa Margarita, Mas Oliva, Almadrava, Mas Fumats i zona centre.

L’Ajuntament de La Jonquera presenta a la ciutadania l’inici de les obres de reforma del  carrer Major

L’actuació té el doble objectiu de reactivar la zona i potenciar i garantir la mobilitat, accessibilitat i seguretat per aquesta via central de la Jonquera. Un director d’obra vetllarà pel correcte desenvolupament dels treballs i atendrà les consultes ciutadanes.

L'Ajuntament de Figueres dóna la benvinguda als 32 participants del programa 'Treball i formació'

El programa, adreçat a persones en situació d'atur, integra accions d'experiència laboral i de formació, i pretén afavorir la inserció laboral i millorar la ocupabilitat. El programa està cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu amb una subvenció de 257.617,29 euros.

Ports inicia les obres de reforç del dic de recer al port de l'Escala amb una inversió de més d'1 MEUR

L’actuació ha de reduir els ultrapassaments d’onatges per sobre del dic de recer, donar més seguretat a les embarcacions que amarren a la zona i millorar la mobilitat amb un nou vial d’accés i un camí en paral·lel per als vianants. Les obres tenen una inversió d’1.070.000 euros i un termini d’execució de nou mesos.

Castelló d'Empúries es promociona al Saló Nàutic de Düsseldorf a Alemanya

Com a Marina més gran d’Europa Empuriabrava és ben coneguda del públic alemany i del sector nàutic.