Nou espai públic al Mas Oliva amb zona verda, jocs i àrea d’aparcament

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la creació d’un nou espai públic en el terreny existent en la confluència dels carrers Amsterdam, Viena i Luxemburg, a l’urbanització del Mas Oliva.

L'Ajuntament de Figueres dóna suport a 15 projectes de Cooperació

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament ha aprovat les subvencions de la convocatòria de projectes de Cooperació d'enguany.

Territori i Sostenibilitat finalitza les obres a la GI-602 a Sant Climent Sescebes per evitar l'atropellament d'amfibis

A l’estany de la Cardonera s’ha construït un pas inferior a la carretera, així com elements per conduir-hi els amfibis, i al d’en Pous s’ha enretirat una tanca metàl·lica existent i s’ha construït una tanca de formigó per dirigir els moviments dels amfibis cap a l’estany de manera segura a través d’un drenatge existent.

Llum verda ambiental a l'ampliació del dipòsit controlat de Pedret i Marzà

La Ponència ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat ha atorgat l’autorització ambiental amb declaració d’impacte ambiental favorable al projecte d’ampliació del dipòsit comarcal de l’Alt Empordà, al terme municipal de Pedret i Marzà, que ha promogut el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Les platges de La Punta i Nova de Roses es posen a punt per a la temporada de bany

Avui s’inicien a Roses els treballs d’adequació de les platges de la Punta i Nova, consistents en la recuperació de les superfícies de sorra desaparegudes amb motiu de les dinàmiques marines i dels temporals produïts durant l’any.

L'Ajuntament de Figueres atorga 11 subvencions per a la reforma i obertura de nous establiments al Centre Històric

L’import total dels ajuts aprovats és de 106.150€, amb un màxim de 21.000€ per subvenció, i s’han pogut acceptar totes les sol·licituds presentades.

Nova plaça pública i reurbanització dels carrers Llotja, Pescadors i Cap Norfeu de Roses

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte d’ordenació i millora dels espais existents entre els carrers la Llotja, Pescadors i Cap Norfeu de Roses, que suposarà la reconversió del solar existent com a plaça i jardí urbà, així com la millora de l’accessibilitat per als vianants i la reordenació del trànsit rodat en tot l’àmbit.

L'Ajuntament de Figueres reformarà i protegirà l'últim tram de la plaça de l'institut

Aquest espai serà utilitzat per l’Institut Ramon Muntaner en hores lectives i podran donar-hi ús les entitats i associacions que ho desitgin.

L’Ajuntament de Figueres presenta la maqueta i el projecte de construcció del nou pavelló esportiu municipal l’Olivar Gran

L’equipament tindrà una superfície de 5.000m2 i 3 pistes amb una capacitat de 4.000 persones i 300 espectadors a les grades.