Pressupostos Participats 2017. Dilluns s’obre el període de votació de les propostes

Els projectes ja es poden consultar al web www.fesfigueres.cat i podran ser votats pels figuerencs i figuerenques censats majors d'edat de l'11 al 24 de desembre.

Figueres impulsa una nova edició  del programa Treball als barris que  beneficiarà directament a 253 persones

Es tracta d'un programa d'experienciació laboral, inserció laboral i qualificació professional de col·lectius amb dificultats especials que preveu accions comunes als barris de la Marca de l'Ham i del Centre Històric.

La prova pilot per recollir la matèria orgànica de Viladamat utilitzant un compostador mecanitzat dóna bons resultats

La iniciativa compta amb el suport del Consell Comarcal i en dos mesos s’ha aconseguit recollir prop d’una tona de residus.

El pressupost 2018 de Roses baixa l’endeutament a mínims històrics mantenint les inversions

Les inversions ascendeixen a 3.919.283 €, (3.545.000 corresponents a l’Ajuntament i la resta a societats municipals), destinats fonamentalment a la millora urbana, a equipaments esportius i educatius, i a la valorització del patrimoni.

Borrassà congela les ordenances fiscals per al 2018

El ple de l’Ajuntament de Borrassà ha aprovat per unanimitat les ordenances fiscals per a l’any que ve i ha acordat no augmentar cap taxa ni cap impost municipal per no incrementar la pressió fiscal als veïns.

La Jonquera destinarà durant el 2018 més de mig milió d’euros en reforçar la seguretat al centre, millorar la via pública i adequar equipaments municipals

El pressupost municipal per a l’any vinent augmenta en més de 500.000€ respecte el de l’actual curs i ascendeix fins als 6.807.692€. Els comptes, a més, reflecteixen una reducció del deute públic del 3,42%.

El nou Pla de Màrqueting Turístic de Roses recull l’opinió de la ciutadania

Dins les accions impulsades pel nou Pla de Màrqueting Turístic de Roses, aquesta setmana s’inicia una consulta ciutadana amb la qual es vol copsar l’opinió dels propis veïns i veïnes de la població sobre diferents aspectes referents al principal motor econòmic local: el turisme.

L'Ajuntament de Figueres contractarà 35 persones en atur a través del programa 'Treball i formació'

El programa, cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, atorga una subvenció de 257.617,29 euros. 

El Consell Comarcal aprova un presssupost de 39 Meur per a l’exercici del 2018

En el capítol d’inversions destaquen les obres complementàries al Centre de Tractament de Residus i la compra i remodelació d’un edifici al carrer Nou de Figueres per ampliar la seu de la institució.