Figueres inicia una campanya de gratuïtat del bus urbà a proposta del Grup Municipal de Ciutadans

La ciutat compta amb 4 línies de bus i una flota de 8 busos que circulen amb una freqüència mitjana de 30 minuts. El preu del bitllet senzill és 1.30 €

Figueres oferirà ajuts de fins a 21.000 euros per obrir nous negocis al centre històric i 7.000 per reformar-ne d'existents

L'equip de Govern també planteja assumir amb fons propis i en propers pressupostos la rehabilitació de carrers Sant Pau, Col·legi, Vilafant.

El Consell Comarcal explica la normativa vigent i futura sobre residus als empresaris dels polígons industrials

La setmana passada es va celebra la primera taula de polígons industrials de la comarca, organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà. En aquesta taula, que vol esdevenir un espai d’informació i de diàleg amb els diferents sectors implicats en la gestió dels polígons industrials de la comarca, es va analitzar la normativa vigent i futura sobre residus, costos i tipus de gestió això com les estratègies pràctiques per a reduir costos pel que fa a les deixalles i residus de les empreses.

L'onzena Fira del Vehicle d'Ocasió supera les xifres de l'edició anterior i tanca amb 210 cotxes venuts

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres ha tancat l'onzena edició amb 210 cotxes venuts a un preu mig de 12.000 euros i una facturació que arriba als 2.520.000 euros entre els 14 concessionaris participants.

El Mas Mates renovarà l’enllumenat i reduirà un 70% la despesa energètica

La urbanització Mas Mates de Roses renovarà durant els propers mesos la instal·lació elèctrica i d’enllumenat, gràcies a un projecte aprovat per l’Ajuntament per a la modernització de la xarxa i la substitució dels 137 fanals actuals per 240 amb llums led. Tot i l’increment de lluminàries, es preveu un estalvi del 70% de la despesa energètica amb la nova instal·lació.

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres posarà a la venda prop de 450 vehicles

L'onzena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió comptarà amb 14 concessionaris expositors de Figueres i se celebrarà del 6 al 8 d'octubre al Recinte Firal.

L'Ajuntament de Figueres condiciona la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concordia

L'Ajuntament de Figueres està realitzant treballs de millora i adequació de la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concordia. Les actuacions consisteixen en la reposició i instal·lació de pilones per tal de millorar la seguretat dels vianants i impedir que els cotxes aparquin a la vorera, renovació del paviment malmès, i repintat de tanques i elements de seguretat.

Les obres per reformar el pont metàl·lic de Colera obligaran els trens a circular per via única a partir de dilluns

Els treballs, que executa Adif, substituiran diferents elements de l'estructura i tenen un cost de gairebé 2 MEUR.

Asfaltatge a la Ronda de Circumval·lació de Roses per millorar el paviment i la seguretat del vial

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de renovació del paviment asfàltic en un tram de la ronda de Circumval·lació de Roses, concretament el comprés entre les carreteres C-260 (Roses-Figueres) i Gi-610 (Roses-Vilajuïga). Les obres consisteixen en la renovació del paviment per millorar la conducció i la seguretat en aquest tram de carretera, molt transitat.