L'ACA posa a informació pública el projecte per a millorar el sanejament de Maçanet de Cabrenys, a l'Alt Empordà

Amb un pressupost de 3,8 milions d’euros, es preveu construir una nova planta depuradora per sanejar les aigües residuals del nucli de la Casanova.

L’estació tindrà una capacitat per tractar 300 m3/dia, adequant-se a les necessitats de sanejament actuals i futures.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública el projecte per a millorar el sanejament de Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà, mitjançant la construcció d’una planta depuradora i els col·lectors en alta per sanejar les aigües residuals del nucli de la Casanova.

El projecte estarà a informació pública fins a finals de desembre i es podrà consultar presencialment a les seus de l’ACA de Barcelona i Girona, a l’Ajuntament de Maçanet de Cabrenys i també per via telemàtica.

Les actuacions previstes, que contemplen una inversió de 3,8 milions d’euros, consistiran en la construcció d’un col·lector general i d’una depuradora biològica amb aeració prolongada amb reducció de nutrients, que també disposarà d’un pou de gruixuts, d’un pretractament i d’un sistema de rizocompostatge per tractar els fangs generats.

El col·lector en alta, encarregat de recollir les aigües residuals del nucli de la Casanova i transportar-los fins a la planta, transcorrerà de manera paral·lela a la riera de Fraussa.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar