Roses s'adhereix a la campanya Remenja'mmm contra el malbaratament alimentari

L’Ajuntament de Roses posa en marxa a Roses la campanya Remenja’mmm impulsada per la Fundació prevenció residus i consum Rezero, que té per finalitat sensibilitzar consumidors i treballadors dels restaurants del malbaratament alimentari en aquests establiments, tot proposant accions alternatives per a la seva reducció.

El Consell acull la jornada final del microprojecte transfronterer sobre participació ciutadana

Dimarts passat va tenir lloc a Figueres la jornada de tancament del microprojecte transfronterer “Propostes per millorar la governança local a l’Espai Català Transfronterer. Intercanvi d’experiències i coneixement en processos de participació ciutadana” que ha portat a terme l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en els darrers mesos, en què van participat 50 representants polítics i tècnics d’ajuntaments de les dues vessants de la frontera.

La mobilitat és un dels principals problemes dels  polígon industrials de La Jonquera

El Cercle Euram Empordà, seguint el seu programa per conèixer la problemàtica dels diferents municipis de l’Alt Empordà, va convidar a la seva darrera reunió mensual a l’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez.

Inici del servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Roses

L’Ajuntament de Roses posa en marxa avui, 21 de juny, el servei de vigilància, salvament i socorrisme de la temporada d’estiu 2018, el qual tindrà lloc fins a l’11 de setembre, oferint diferents serveis i activitats a totes les platges urbanes del municipi.

Llum verd al pla per construir un hotel al Castell de Peralada i substituir el pavelló i l'auditori actuals

El projecte també preveu enderrocar diferents edificacions per garantir la conservació del conjunt històric.

El Consell d’Infants de Peralada porta catorze propostes al ple de l’Ajuntament

Aquest dimarts 19 de juny a la tarda, l’Ajuntament de Peralada ha celebrat el primer ple extraordinari del Consell d'Infants. Els nens i nenes de 4rt, 5è i 6è de l’Escola Ramon Muntaner han protagonitzat la sessió exposant catorze propostes fruit del treball i debat a les aules per tal que el govern municipal estudiï la seva aplicació.

El canvi climàtic mata un 30% de la superfície de gorgònia vermella als parcs naturals del Montgrí i Cap de Creus

Un informe encarregat per la Generalitat detecta "un creixement explosiu" d'algues filamentoses i sobrepoblació de garotes.

Neteja de la Via Brava de Llançà a càrrec de Platges Netes i Tintoreres Swimming Club de Llançà

El passat 16 de juny, tot aprofitant que era el "Dia Internacional de la natura sense brossa", dintre del projecta "Libera" les entitats locals Llançanenques: Platges Netes i Tintoreres Swiming Llançà van unir forces per fer una neteja de la costa Llançanenca, concretament el tram de la "Via Brava de Llançà" que uneix l'Embarcador dels Estanys de Sant Genís amb la Platja de Grifeu.

Entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses

Dissabte dia 16 de juny de 2018 a les 20.30 h, va tenir lloc l’entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses corresponent a l'import recollit gràcies a les botigues de bicicletes Bicis a Punt i Surià Bicis per les visualitzacions del vídeo promocional de l'edició de 2018 de la marxa de bicicleta de muntanya Bike Marató del Cap de Creus.