Desestimen la demanda de la suposada filla de Dalí i la condemnen a pagar les costes per la 'temeritat' d'anar a judici

El jutjat critica que Pilar Abel dubtés de la cadena de custòdia quan les proves d'ADN van deixar clar que el geni surrealista no era el seu pare.

L'Ajuntament de Figueres, un dels primers consistoris de les comarques gironines en impulsar la Responsabilitat Social Corporativa

El projecte es divideix en dues fases: l'elaboració d'una diagnosi i d'un informe de la situació actual, i la redacció d'un pla d'acció que permeti impulsar la responsabilitat social de l'Ajuntament i identificar noves actuacions i projectes responsables.

Recuperen 400 metres de corda i una trentena de gàbies de pescador del fons marí de El Port de la Selva

Bona part d'aquest material ve d'aigües franceses que les corrents marines han portat a la costa catalana.

L'Exèrcit suspèn les pràctiques de tir dels Mossos d'Esquadra a la base de Sant Climent Sescebes durant aquest octubre

Les forces armades ho justifiquen perquè part de la zona d'exercicis està en obres i perquè a la base s'hi allotgen forces i cossos de seguretat de l'Estat

16 restaurants ofereixen menús basats en el Suquet de Peix, del 14 al 29 d’octubre

L’Àrea de Turisme Roses aposta per posar en valor la gastronomia local promocionant, un any més, el tradicional Suquet de Peix. La campanya té el doble objectiu de reconèixer la qualitat gastronòmica dels establiments de restauració local de la població i, alhora, posicionar el plat típic per excel·lència de Roses, donant a conèixer les seves diferents varietats i innovacions, fruit de l’experiència i de la creativitat dels restauradors.

Intercanvi entre alumnes de Roses i Sort per conèixer la llengua i cultura de les dues poblacions

Aquest dimecres, els alumnes de 2n curs de batxillerat dels instituts Cap Norfeu de Roses i Hug Roger III de Sort han visitat l'Ajuntament de Roses, on han estat rebuts per l'alcaldessa del municipi, Montse Mindan, i la regidora d'Ensenyament, Anna Jorquera. La trobada ha tingut lloc en el marc del programa d'intercanvi escolar entre ambdós centres, que enguany arriba a la seva desena edició.

El Departament d'Ensenyament i els Ajuntaments de Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador i Sant Miquel de Fluvià seran corresponsables del Pla educatiu d'entorn

Aquest matí ha tingut lloc a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d'Ensenyament i els Ajuntaments de Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador i Sant Miquel de Fluvià.

17 municipis de l'Alt Empordà presents al 2n saló de  Senderisme i VTT de Portvendres

Cadaqués, Cantallops, Capmany, Colera, El Port de la Selva, Espolla, Garriguella, La Jonquera, Llançà, Pau, Palau-Savardera , Portbou , Rabós d'Empordà, Roses, Sant Climent Sescebes, Vilajuïga i Vilamaniscle tindran presència al segon Saló de Senderisme i BTT de Portvendres en un estand encapçalat pels Ajuntaments de Roses i Llançà.

Grup Miquel no s'ha plantejat marxar de Catalunya però analitza l'evolució política 'dia a dia'

L'empresa, amb central a Vilamalla, diu que les seus repartides en diferents punts d'Espanya podrien funcionar com companyia independent.