El calendari de Roses 2018, disponible a partir de dilluns 4 de desembre

A partir del proper dilluns, 4 de desembre, l'Ajuntament de Roses posa a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que edita anualment pels volts de Nadal. Els punts de distribució on es poden dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar són la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l’Oficina de Turisme i el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament.

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l’any 2018 ha estat Rafael Montenegro, qui, a través d’una selecció de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix la seva visió personal de la població a través dels diferents espais i moments del dia escollits. Tal i com ha explicat l’autor, el seu treball ha volgut captar els indrets i llums de més bellesa de què gaudeix Roses. Mitjançant l’enquadrament emprat i la tècnica de llarga exposició, jugant amb els temps d’entrada de llum, el fotògraf aconsegueix resultats similars al de la fotografia analògica tradicional, evitant les tècniques de tractament digital.

Rafel Montenegro és fill de Roses i s’inicià en el món de la fotografia l’any 2009, primerament de manera autodidacta i, més endavant, a través d’un curs de fotografia professional. Tot i que la seva especialitat són els retrats i la fotografia documental, l’apassionen també la fotografia de paisatges, la macrofotografia i la fotografia nocturna, matèries en què treballa i segueix formant-se.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic dels artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'inicia dilluns 4 de desembre, fins a la fi d’existències. Les 13 fotografies que integren el calendari estaran també exposades a l’Oficina de Turisme fins a mitjans del mes de gener.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar