Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant, va cuinar al Futbol Club Barcelona

El diumenge dia 7 de gener, Xavier Sagristà va assistir al partit del FC BARCELONA – LEVANTE en representació del Castell Peralada Restaurant.

El passat diumenge dia 7 de gener Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant, va anar a al partit FC BARCELONA – LEVANTE com a convidat gastronòmic en la Llotja President Suñol (la Llotja Presidencial) juntament amb el cuiner Jordi Jacas, penyista des de l’inici de la Penya Gastronòmica Barça i que hi col·labora habitualment.

Apart del càtering que ofereix habitualment en Jordi Jacas, en Xavier Sagristà va oferir un parell de plats que es van degustar en l’horari de Llotja Presidencial i que va posar de relleu la seva cuina. Enguany els plats que va preparar van ser:

- Ravioli de trompeta de la mort amb cremós de castanya de Maçanet
- Dau de xocolata amb praliné d’avellana, coco i gerds

El Castell Peralada Restaurant, que va obtenir una Estrella Michelin el passat mes de novembre, té una visió contemporània de la cuina empordanesa, que és la seva essència. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d’anys d’èxits a El Bulli i al Mas Pau, han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de forma creativa i amb propostes avantguardistes.

Durant la presencia de Xavier Sagristà a la Llotja del Barça se li va lliurar el davantal de cuiner de la Penya Gastronòmica del Barça i va ser entrevistat per Barça TV.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar