10 medalles d'or i plata al Concurs 'Grenaches du Monde' per els vins de la DO Empordà

Els vins de la DO Empordà han obtingut un excel·lent resultat al prestigiós concurs que s'ha celebrat de l’11 al 14 d’abril a Gandesa, la capital de la Terra Alta.

Els vins DO Empordà han obtingut un total de 10 medalles, amb 5 d'or i 5 de plata, amb vins de vuits cellers diferents: Celler Cooperatiu d'Espolla, Cellers d'en Guilla, Celler Gerisena, Cooperativa Agrícola de Garriguella, Empordàlia, Mas Llunes, La Vinyeta, Pere Guardiola i Vinyes dels Aspres. Després de la Terra Alta, la DO Empordà és la segona Denominació d’Origen catalana amb major nombre de guardons.

Els membres del jurat han guardonat 2 vins negres, 3 vins blancs, 1 rosat i 4 dolços empordanesos. A continuació us oferim la relació de vins premiats al concurs més important del món dedicat a la varietat de la garnatxa:

Medalles d’Or

Vins de Postal La Porta Vermella 2015 - Celler d'Espolla (vi blanc)
Bac de les Ginesteres - Vinyes dels Aspres (vi dolç)
Garnatxa d'Empordà Solera - Mas Llunes (vi dolç)
Sereno - La Vinyeta (vi dolç)
Dolç de Gerisena - Celler Gerisena / Coop. Agrícola de Garriguella (vi dolç)

Medalles de Plata

S'Alou - Celler Vinyes dels Aspres (vi negre)
Negre de Gerisena 2016 - Cooperativa Agrícola de Garriguella (vi negre)
Marbre 2018 - Celler Empordàlia (vi blanc)
Magenc 2017, Cellers d'en Guilla (vi blanc)
Anhel Empordà - Celler Pere Guardiola (vi rosat)

En aquesta sisena edició del “concurs internacional 'Grenaches du Monde” es varen presentar i qualificar més de 850 referències vinícoles. La garnatxa é uns vrietat d’orígen ibéric que es va implantar molt ràpidament a les vinyes del Mediterrani i de la resta dl món. Es tracta de la varietat de raïm més present l món.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar