Juan Carlos Girauta (Cs)

El portaveu de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta adverteix que "quan tinguem capacitat" es canviarà la immersió lingüístic por u model trilingüe.

Apareixen pintades a favor del 155 i amb símbols nazis a les seus d'ERC i la CUP a Figueres

Esquerra ja ha presentat denúncia pels fets i la Candidatura d'Unitat Popular preveu fer-ho en les properes hores.

Jonathan Castelló pren possessió com a nou conseller comarcal del grup d’ERC

En el transcurs del darrer ple ordinari celebrat aquest dimarts pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el regidor de l’Ajuntament de Vila-sacra Jonathan Castelló i Marcos va prendre possessió com a nou conseller comarcal del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Ciutadans Figueres critica que el PSC doni suport a una moció separatista al Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El portaveu comarcal de Ciutadans, Héctor Amelló, demanen que es defineixin perquè en alguns llocs tenen "flirteig amb els nacionalistes" i en altres no.

La CUP vol que les comarques gironines siguin 'un clam contra la repressió de l'Estat' el 21-D

La formació ha presentat Natàlia Sànchez, Dani Cornellà i Laia Pèlach com a caps de llista a la circumscripció de Girona.

Ciutadans Figueres reclama que es retiri qualsevol pancarta partidista de l'ajuntament perquè no representa a tots els veïns

El portaveu de Cs, Héctor Amelló, sol·licita a la Delegació del Govern que faci un requeriment a l'Ajuntament o ho denunciï davant l'autoritat judicial.

Castelló d'Empúries ha recollit 55 propostes via web i s'han dipositat 45 butlletes dins les bústies presencials

L'Ajuntament, dins el procés de Pressupost Participatiu '18 engegat fa unes setmanes, ha recollit a data 10 de novembre, 55 propostes via online a través de la web www.tutriescastello.cat, i 45 butlletes que els ciutadans han dipositat a les diferents bústies repartides pel municipi (a cada butlleta hi poden haver fins a 3 propostes).

Cs Figueres força un ple extraordinari per discutir les ordenances fiscals del 2018

Els dos regidors de Ciutadans més els regidors del PSC, Unió, PP, i Compromís obliguen el govern a negociar les taxes i els impostos

L'exalcalde, la secretària i l'arquitecte de Pont de Molins s'enfronten a 3 anys de presó per prevaricació urbanística

La fiscalia sosté que l'any 2006 van atorgar "il·legalment" una llicència per construir 26 habitatges plurifamiliars quan el POUM no ho permetia.