El valor del material sostret puja a uns 5.000 euros i els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Torroella de Fluvià .- Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori de cable telefònic a Torroella de Fluvià (Alt Empordà). Els lladres van endur-se'n més de mig quilòmetre, d'un tram de la línia que passa paral·lela a la carretera local GIV-6217. En concret, van tallar tota l'estesa entre quatre torres (tres cables de 245 metres cadascun). El robatori va tenir lloc divendres passat al vespre i automàticament va afectar més de 200 clients (que es van quedar sense telèfon ni servei d'Internet). La companyia Telefónica va descobrir el robatori l'endemà al matí, quan va enviar els tècnics a inspeccionar l'estat de la línia. Es calcula que el material robat té un valor de 5.000 euros i que reposar-lo en suposarà cap a 9.000.

Nou robatori de cablejat telefònic a les comarques gironines. En aquest cas, a Torroella de Fluvià. Uns lladres van pujar als suports de la línia divendres al vespre i van tallar l'estesa. En concret, es van endur tot el cablejat que hi havia entre els pals 40 i 44 (tres cables de 245 metres cadascun).

El robatori va tenir lloc cap a quarts de vuit del vespre, perquè poc després la companyia Telefónica va adonar-se que més de 200 clients s'havien quedat sense servei (tant de telèfon com d'ADSL). Inicialment, es van pensar que es tractava d'una avaria, però quan els tècnics van inspeccionar la línia sobre terreny, van adonar-se que algú havia serrat els cables a consciència i se'ls havia emportat.

Es calcula que el valor del material robat ascendeix a 5.000 euros, i que reposar-lo en suposarà cap a 9.000. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar