Detinguts a Llançà, un lladre silenciós i un home per violència de gènere

La Policia Local de Llançà ha detingut dues persones, la primera va ser el passat dia 4 de juliol de 2018, a les 7 hores del matí, a l'autor dels últims robatoris a domicilis pel mètode (silenciós), conegut com l'Spiderman. El Sr. A.M. de 56 anys d'edat i nacionalitat Argelina, amb domicili a Figueres, el qual es desplaçava per les nits a Llançà i aprofitant que les persones es trobaven dormint, es descalçava per no fer soroll i entrava per les finestres, sostraguent joies, diners, rellotges, etc.

A resultes d'una denúncia d'uns ciutadans francesos de Port de la Selva i un avís d'un Srs. Belges que s'acabaven de adonar que els havien entrat a casa, la Policia Local de Llançà va muntar un dispositiu per tal d'exampar els lladres, i en plena nit es van fer controls a carrereteres i carrers d'ubanitzacions del municipi, es va patrullar a peu pels camins de ronda i al final, els Agents van localitzar l'autor just quan es disposava a agafar el tren a l'Estació de Llançà per tornar a Figueres, el mateix va ser detingut i traspassat posteriorment als Mossos d'Esquadra de Figueres.

La segona detenció, s'ha produit el dia 6 de juliol de 2018 a les 12 hores del migdia, al sr. Y. B. de 34 anys de nacionalitat Marroquina al rebre una trucada telefònica d'una noia informant que la seva mare era víctima d'una agressió de la seva exparella i que li havia produït talls a la cara i contusions.

Efectius de la policia local s'han desplegat per tal d'exampar el pressumpte autor, una patrulla s'ha adreçat al domicili per atendre a la víctima i procurar-li assistència sanitària, i ha estat traslladada al dispensari municipal on ha estat atesa i protegida per una altre patrulla de la policia local.

La resta d'efectius policials han realitzat una recerca pel municipi per intentar localitzar el pressumpte autor, fins que aquest mateix s'ha presentar a les dependències de la Policia Local, entregant-se i reconeixent els fets.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar