El saló  Tot Nuvis tanca amb èxit l’edició del 25 aniversari

Ha acollit un total de 3.000 visitants tot i les baixes temperatures del cap de setmana.
El saló Tot Nuvis ha complert 25 anys en plena forma acollint un públic engrescat per les propostes d’enguany en la organització i celebració de casaments gràcies a més de cent expositors diferents. 3.000 persones han visitat el Palau de Fires de Girona en 3 dies per veure el desplegament de productes i serves nupcials més destacats de les comarques gironines. La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, comenta que aquesta ha estat “una edició molt entranyable, en la que ens hem volgut reconèixer l’esforç fet al llarg d’aquests 25 anys”.

En l’acteinaugural, va tenir lloc un Bridal Show a càrrec de l’agència Model on Top on 25 nens i nenes van sortir a ensenyar els 25 cartells de totes les edicions del saló acompanyats d’un espectacle de dansa. A més, el Gremi de Pastissers va preparar un pastís d’aniversari titulat “Finestres sense barrots” en honor als presos polítics catalans. La sorpresa va ser saber que el pastís havia estat elaborat per la Pastisseria Puigdemont, de la família del President de la Generalitat.

La directora també ha volgut fer èmfasi en el volum de negoci generat, que ha incrementat respecte l’any anterior: “Analitzant les enquestes, el més destacat és que s’han fet ventes o contractacions d’imports superiors respecte l’edició anterior, i això és el que interessa i busca l’expositor”. “El fred d’aquest cap de setmana ens ha anat en contra”, afegeix, ”però aquest factor ha fet que el públic que vingués fos públic realment interessat en contractar o en conèixer les tendències del sector”.

L’activitat que ha recollit les aclamacions dels públic han estat les desfilades de moda nupcial, vestits de festa, rams de núvia i llenceria. També s’ha pogut gaudir de les actuacions de la soprano Susanna del Saz i de les demostracions de ball de l’Escola Sibiem.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar