Immensitat paisatgística i culinària al restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes

Cuina de gran qualitat, amb productes de km 0 a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes. El Monestir de Sant Pere de Rodes va ser declarat monument històricoartistic l’any 1930, fet que va impulsar que la Generalitat inicíes les obres de restauració. A partir de 1990, a través d’un segona fase, van finalitzar-se les obres de reforma, dotant el monestir de materials i estructures de caire més modern.

50 anys de l’Àncora, un restaurant històric a Port de la Selva

L’any 1967, en Miquel Macau i la seva dona van obrir les portes d’aquest negoci, ubicat al bell mig de Port de la Selva, dins del paratge del Cap de Creus. A la plaça Pol Nadal de Port de la Selva, trobem el restaurant l’Àncora, ben conjuntat amb l’extraordinària bellesa paisatgística que l’envolta. Enguany, l’establiment complirà mig segle d’història, amb l’Èlia, en Joan i les seves filles al capdavant, tot seguint les passes del projecte fundat per en Miquel Macau i la seva esposa l’any 1967.

El Restaurant Portobello de Roses aposta pel producte de primera qualitat

Fa gairebé 3 anys que el Restaurant Portobello va obrir les seves portes en una situació privilegiada a Roses, al número 111 de l'Avinguda de Rhode. Tot i que els inicis no van ser fàcils, els responsables del negoci no van dubtar en mantenir la seva aposta per una cuina casolana i tradicional basada en el producte de primera qualitat.

Tramonti Platja, la cara informal del Tramonti Pep Curiel

La pizza i la pasta tenen un nom propi a Roses, el restaurant Tramonti de Pep Curiel. Situat al número 131 de l'Avinguda de Rhode, aquest establiment s'ha guanyat una merescuda fama per la qualitat dels seus productes i , sobretot, per les seves pizzes d'autor.

La Joieria Docásaro, un negoci familiar amb 35 anys d'història

La història de la Joieria Docásaro es remunta 35 anys enrere quan, el 1982, Roberto Fernández i la seva dona van obrir un establiment a Empuriabrava. La botiga va funcionar durant molt de temps en el seu emplaçament original, però fa sis anys els responsables del negoci van adquirir la Joieria Mariela, de Roses, i es van establir en el local que aquesta ocupava al número 82 del carrer Trinitat. Un any més tard van tancar la botiga d'Empuriabrava i van centrar tots els seus esforços en la de Roses.

Cuina selecta i productes de qualitat a la Carnisseria Victòria de Roses

Els productes de qualitat i una cuina selecta i variada són dues de les senyes d'identitat de la Carnisseria Victòria, un establiment situat al número 1 de l'Avinguda de Montserrat de Roses que va ser fundat per Miquel Estañol i Victòria Freixenet, pares de l'actual responsable, Rosa Estañol.

’Hotel Peralada Wine Spa & Golf presenta les noves sis suites operístiques amb el tenor Gregory Kunde i el baríton Carlos Álvarez

Les habitacions tenen el nom de les operes produïdes pel Festival Castell de Peralada els últims anys. Madama Butterfly, Turandot i Otello, son alguns dels noms de les habitacions.

La cuina de mercat i el producte fresc, punts forts del Restaurant El Caiman

El producte fresc i la cuina de mercat són dos dels principals punts fort que ofereix el Restaurant El Caiman, un local amb més de 40 anys d’història a Roses però que viu una segona joventut des que Manel Martínez se’n va fer càrrec, ara fa set anys. El nou propietari va donar un important impuls a l’establiment amb la reforma que va permetre dotar-lo de cuina i ampliar el servei de bar a restaurant.

El paradís de les joguines és a la botiga Ley's, de Roses

Comprar una joguina és un dels recursos més habituals a l'hora de preparar un regal per als nostres fills, néts, nebots o per als fills d'uns amics. N'hi ha de tota mena i per a totes les edats, i si no tenim molt clara la idea del que volem regalar, decidir-nos per una joguina concreta pot ser un problema.