Boisa: plats sans per emportar-se i fer gaudir el teu paladar

El pròxim mes de juliol, Boisa, la botiga figuerenca que ofereix menjar ecològic per endur-se, complirà el seu primer any d’activitat. Els seus menús ofereixen opcions ben diverses cada dia.

“Oferim productes frescos, ben elaborats i aptes per a diferents dietes: veganes, vegetarianes, flexitarianes, etc.” Així es presenta la Sílvia, quan defineix la seva botiga de menjar bo i sa, valgui la redundància amb l’original nom que penja a la porta del carrer Portella número 5 de Figueres. A punt de complir els primers 365 dies, la Sílvia comenta que “ja se sap, els inicis mai són fàcils, però la sensació, en general, és bona”.

La propietària del Boisa ha engegat aquest negoci un cop el seu fill ha deixat enrere l’adolescència (amb 20 anys, actualment estudia a Barcelona). “El paper actual de la dona no és fàcil. Encara que l’home t’ajudi a casa, una dona mai acaba la seva feina. Fa uns anys no hauria pogut obrir aquest negoci: ni hauria estat prou per al meu fill ni hauria pogut dedicar-me a la feina com faig ara, barrejant temps i il·lusió”.

Així, per encaminar-se amb força cap a aquest primer any d’història, la Sílvia treballa unes 14 hores diàries, entre les estones que es passa cuinant a la carnisseria del seu home i les hores a darrere del taulell del Boisa. En referència a la clientela actual, afirma que bona part ja són “clients fixos”. Amb motiu d’això, l’establiment, des d’aquest 2017, disposa de targetes fidelitat, les quals, un cop omplertes, permeten que el client disposi d’un menú gratis.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar