Calygas: iniciatives per a l’instal·lador, sempre amb un tracte proper

Albert Bosch és el director general de l’empresa, que compta amb diverses delegacions, una d’elles al polígon de Vilamalla.
Calygas és una empresa que no només vetlla per seguir sent líder dins del sector de la distribució, sinó que l’objectiu més important és ser flexibles, per tal de proposar, en tot moment, solucions de tot tipus, acompanyant l’instal·lador durant el procés en el seu conjunt, fins que la feina està acabada i en ple funcionament.

Per això, un dels eixos de l’empresa és l’efecte col•laborador entre clients i usuaris, amb serveis com la domòtica i la programació, l’oficina tècnica, així com, és clar, els serveis imprescindibles: la posada en marxa, l’assessorament tècnic especialitzat, els serveis prevenda i postvenda, etc. El creixement de l’empresa només ha estat possible gràcies al valor afegit i el servei de qualitat ofert als clients que han confiat en Calygas. Tot és més fàcil amb dos condicionants ben clars: un bon equip de treball, amb més de 50 persones, i un estoc permanent amb més de 18.000 referències en les seves botigues.

Durant l’any, l’empresa, per tal d’enfortir el vincle fabricant-distribuïdor-instal•lador, organitza un seguit d’activitats, com la calçotada, la sortida en motos, un torneig de gols, un viatge i, sobretot, la rellevant Fira Convenció, celebrada el passat divendres dia 19 de maig, a Peralada.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar