Decorvalles celebra el seu cinquè aniversari

Decorvalles, el millor servei i la màxima qualitat en sistemes de protecció perimetral. 

Si vol instal·lar una tanca perimetral en la seva propietat, per protegir el seu domicili o el seu establiment, no ho dubti i posi’s en contacte amb Decorvalles de Payrà. L’empresa, situada al polígon Roqueta de Vila-sacra, al quilòmetre 31 de la carretera de Figueres a Roses, celebra aquest mes d’octubre el cinquè aniversari de la seva obertura. En aquest període, Decorvalles s’ha consolidat tant a l’Alt Empordà com a les comarques de Girona com una empresa experta en sistemes de protecció perimetral i ocultació.

“A dia d’avui treballem per totes les constructores de Girona, tant del sector privat com de les administracions públiques”, explica Josep Rigall, cap comercial de l’empresa, que destaca que “assessorem al client i li aconsellem el que creiem que és millor per a la seva tanca, sigui quina sigui la superfície”. 

Decorvalles compta amb una gamma de tancaments molt àmplia (fusta, forja, ferro, galvanitzat, PVC i alumini, entre d’altres), i s’adapta a les possibilitats del client. “Som ràpids amb els pressupostos, i oferim un servei molt personalitzat”, comenta Rigall. Un altre punt fort de l’empresa és el servei post-venda: “Resolem qualsevol desperfecte que hagi patit la tanca. Som molt curosos i oferim un servei complet des de l’inici fins al final, no abandonem mai al nostre client”.
Les instal·lacions de Decorvalles compten amb una gran exposició, on els clients poden veure tot el que l’empresa té en catàleg, així com un magatzem, on trobar el material necessari per muntar o reparar la seva tanca.

A la foto Josep Rigall, director general de Decorvalles.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar