Supermercat Pròxim, un supermercat amb molta història a la comarca

A Vilamalla, la parella formada per la Roser i en Josep comanda el Supermercat Pròxim, el qual, l’inici de la seva activitat remunta al 26 d’octubre de l’any 1991. 

El passat mes de setembre, el supermercat, actualment de la cadena de productes Pròxim, va complir 26 anys. Sens dubte, doncs, tots aquests anys avalen la professionalitat, el tracte i els productes oferts per diverses generacions. 

El supermercat, ubicat a la zona del polígon industrial, ofereix, per exemple, tot tipus de truites, iogurts i una àmplia varietat de productes congelats. Destaca la secció de carnisseria, els productes de la qual provenen de l’Ernest, el germà de la Roser, que porta la carnisseria que hi ha al centre del poble, la qual té uns 80 anys d’història. Pel que fa al pa, antigament se’l fabricaven ells. Ara, a causa de jubilacions familiars, revenen el pa que obtenen de la Sant Pau de Figueres, que en aquest cas encara és fabricat amb les tècniques tradicionals, especialment per a ells. 

En Josep afirma que tot el que ofereixen “garanteix qualitat”, així que, en referència als preus, “en cap cas els explotem però tampoc els rebaixem, atès que la qualitat es paga”. No solament tenen com a clients vilamallencs i vilamallenques, sinó que, com comenten, reben molts clients de fora, especialment dels pobles veïns, que fan confiança en la gestió i els productes oferts per la Roser i en Josep.


Més reportatges a REVISTA CRAE

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar