Secret’s: la nova botiga de moda en talles grans per a dona

Parlem amb Anna Serra, de les botigues Desigual de Figueres, ara també encarregada d’aquesta nova botiga de roba al centre de la capital altempordanesa.

- Per què, aquesta nova obertura?

Bàsicament perquè no queden botigues alternatives que ofereixin roba moderna per a dones amb talles un xic més grans. Així que amb el nou Secret’s tenim moltes ganes d’ampliar la nostra proposta i arribar a un ventall més ampli de persones.

- Parla’ns del local i la ubicació:
La gent ens trobarà al carrer Joan Maragall, número 5, de Figueres. És a dir, al rovell de l’ou de la ciutat. Anteriorment, en el local escollit, ja hi havia funcionat una botiga de roba femenina. Ara, el nou espai es caracteritza per oferir una decoració bastant única, amb parets decorades amb microciment, un nou sistema amb el qual es treballa des de fa ben poc. En definitiva, una decoració fresca i romàntica a l’hora. 

- Defineix breument l’equip que disposeu:
Totes aquelles persones que ens coneixen ja saben que som un equip format per treballadors i treballadores joves, amb idees fresques i sempre amb ganes d’ajudar a la gent. L’objectiu és el de sempre: intentar que tothom surti de les nostres botigues amb un somriure i amb noves sensacions. 

- Finalment, per què algú ha de ser client fidel vostre?
Penso que la gent ha de visitar-nos per diversos motius: pel servei que oferim, sempre amable i proper al client, pels nostres productes, sempre actuals, i per la barreja d’experiència i il·lusió que sempre volem compartir amb tots vosaltres.


Més reportatges a REVISTA CRAE

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar