Els alumnes de l’Olivar Gran fan del seu pavelló una gran desfilada de moda

650 pares van omplir de gom a gom el pavelló poliesportiu del centre educatiu, divendres al vespre, per gaudir d’una desfilada organitzada pels alumnes de 4t d’ESO.

Amb l’objectiu de recaptar diners per al seu viatge de fi de curs a Itàlia, els alumnes de l’Olivar que actualment estan cursant l’última etapa de l’ESO van portar a terme una destacada desfilada, dirigida per Alberto Márquez. L’esdeveniment es va titular “Aquest Nadal, regala’t moda”: no només van pensar en ells, sinó que també van voler activar el comerç de proximitat. Després d’uns mesos amb un ritme de vendes alentit, els adolescents van pensar que podrien donar una empenta a diferents comerços de la zona. El resultat: 15 firmes van participar en la desfilada (14 de Figueres i una de Roses). 

Desigual, Qüest, Cap Risc (Roses), Mitges Casals, Seisu, El Racó de la Mari, Tamaris, Valo Sport, Valentina’s Project i Secret’s són algunes de les botigues participants. A més, Ceras Roura també va participar-hi, il·luminant amb espelmes el recorregut que havien de fer els pares des de l’entrada fins a les seves cadires, les quals l’Ajuntament de Figueres havia cedit per l’acte. 

Rafa González, director del centre, va prendre la paraula i va felicitar enormement a tots els organitzadors, els quals, durant més d’un mes han dedicat cada setmana un mínim d’unes tres hores en horari extraescolar, al mateix centre, assajant i preparant la desfilada, ajudats per professors, també molt implicats. A la passarel·la van poder-se veure totes aquelles col·leccions que les firmes participants creien més rellevants. “En general, es va potenciar la roba de festa i d’arreglar, així com els pentinats amb el cabell recollit i la cua llarga, una combinació que és tendència de cara a les nits nadalenques”, comenta Alberto Márquez qui, a banda de dirigir, també va col·laborar amb la seva perruqueria, ubicada dins del Casal Cívic de Figueres. 

Així, Márquez, després de guiar exitosament els alumnes, destacava la iniciativa: “L’Olivar Gran segueix assolint reptes. En aquest cas, ha portat a terme, i amb molt d’èxit, la seva primera desfilada. Segurament no serà l’última: és possible que, abans d’acabar l’actual curs, se’n celebri una altra”. Desfilades d’aquest tipus ja s’havien celebrat a altres centres de la ciutat, tot i que d’això ara ja feia uns 15 anys.


Fotografies de la desfilada a REVISTA CRAE

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar