Ara, amb Paq 7/24, comprar a internet és encara més còmode

Des del passat dia 13 de novembre, la comarca disposa de Paq7/24, un nou servei que pretén fer més fàcil la recepció de qualsevol producte, document o carta.

Si compres per internet però sempre hi ha entrebancs a l’hora de recollir els paquets o bé estàs cansat d’haver d’anar a recollir cada dia paquets o cartes dins d’un horari concret, Paq7/24 és la solució. Anita Mariana Suba n’és la propietària i la idea per obrir aquest negoci va sorgir de l’experiència pròpia. Sempre que comprava productes a internet, li representava un maldecap haver d’estar pendent i disponible per a recollir-los, fet que passa a molta gent a causa dels horaris laborals. 

Pel que fa a la localització, valora positivament haver trobat un local a Figueres i en un lloc de pas com és el barri de la Creu de la Mà, així la gent no ha d’entrar al centre: “El que ofereix Paq7/24 ha de ser útil per a tothom, tant per a empreses de repartidors com per a particulars. Quant a aquests últims, el nostre servei de recepció ha de ser especialment interessant per aquella gent que viu a poble i disposa normalment només d’una hora d’obertura diària per a recollir l’ítem comprat. Amb Paq7/24, els nostres clients poden venir a qualsevol moment de les 24 hores del dia”. Diverses empreses de repartidors ja s’han posat en contacte amb Paq7/24 i hi han signat contracte. 

El procés és fàcil: contactar amb Paq7/24 i fer-se client, per tal d’obtenir un codi d’accés i una bústia pròpia. Llavors, a l’hora de comprar, indicar la direcció de recepció (c/Eduard Rodeja, 16, Figueres). Segons l’activitat i la major o menor freqüència de compres en línia, Paq7/24 ofereix contractes d’1 dia, d’1 mes, de 3 mesos, de 6 mesos o d’1 any. 

L’horari d’atenció al client, per a informar-se i donar-se d’alta, és de dilluns a divendres de 9 a 15 hores. Tanmateix, fora d’aquest horari, l’Anita segueix disponible al telèfon de contacte 654 83 60 04, per exemple per concertar cites fora de l’horari estàndard. Així, Paq7/24 garanteix un tracte proper i màxima accessibilitat per als seus clients.

PAQ 7/24
C. Eduard Rodeja, 16
17600 Figueres, Girona 
www.paq724.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar