Tapes i cuina mediterrània i de mercat al Floc de Llançà

El Floc de Llançà, des de 2009, està situat a l’avinguda Pau Casals, 25 de Llançà; és un lloc acollidor alhora que informal, on es pot trobar un món de tapes variades cada dia. El restaurant ofereix esmorzars de 8 a 13h, menú del dia de 12:30h a 16h, sopars de 19:30h a 23h i servei de bar-pub. Obre tots el dies menys el dilluns.

Per esmorzar es pot escollir entre ofertes d’entrepans minis, pastes, etc. Al migdia, per dinar, hi ha el plat del dia: un deliciós plat complet -que pot ser de peix, carn, cullera, estofats, ... -, amb ingredients de la millor qualitat. 

La seva cuina es caracteritza per les seves tapes variades i la cuina mediterrània i de mercat. La Carmen Fabrego ens explica que el plat especial de la casa és l’arròs. Pensa que el tracte familiar amb el client és un tret característic del negoci familiar i tant la seva motivació com la del seu equip ve donada per la vocació de servei al client i la voluntat de superar-se cada dia fent la feina el millor que pot. 

Cal visitar El Floc de Llançà per poder tastar un bon esmorzar i aprofitar per fer el Camí de ronda o degustar un exquisit àpat i gaudir del passeig marítim, o provar diferents tapes i prendre una copa a qualsevol hora amb bona companyia.

RESTAURANT EL FLOC
Avda. Pau Casals, 23 
www.elfloc.com

Més reportatges: www.revistacrae.cat


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar